Hiljainen todistaja (Silent Witness) Sarja


Silent Witness -sarjassa seurataan patologi tohtori Sam Ryanin työtä, joka työskentelee poliisin kanssa rikosten selvittämiseksi. Sarja on pyörinyt jo yli 20 vuotta, ja sitä on kiitelty sen realistisesta kuvauksesta poliisityöstä ja oikeuslääketieteellisestä prosessista. Tohtori Ryan on vahva ja itsenäinen nainen, joka ei pelkää sanoa mielipiteensä. Hän on roolimalli tieteen alalla toimiville naisille, ja hänen työnsä on auttanut ratkaisemaan monia rikoksia..

1. Ryhmä tutkii kotonaan kuolleena löydetyn naisen murhaa.

Ryhmä tutkii kotonaan kuolleena löydetyn naisen murhaa. Naisen, jota ei ole tunnistettu, löysi aviomies, kun hän tuli töistä kotiin. Häntä oli puukotettu useita kertoja ja hänen ruumiinsa löytyi verilammikosta. Ryhmä työskentelee parhaillaan naisen tunnistamiseksi ja murhan motiivin selvittämiseksi.

2. Ryhmä tutkii puistosta kuolleena löydetyn miehen murhaa.

Ryhmä tutkii parhaillaan puistosta kuolleena löydetyn miehen murhaa. Uhria on ilmeisesti puukotettu useita kertoja, ja hänen ruumiinsa löytyi verilammikosta. Ryhmä pyrkii parhaillaan tunnistamaan uhrin ja jäljittämään mahdollisia silminnäkijöitä.

Jos sinulla on tietoja tästä murhasta, ota yhteyttä poliisiin.

3. Ryhmä tutkii autosta kuolleena löydetyn naisen murhaa.

Ryhmä tutkii autosta kuolleena löydetyn naisen murhaa. He toteavat, että naista oli puukotettu useita kertoja ja että hänen autonsa oli sytytetty tuleen. He saavat myös selville, että nainen oli raskaana.

4. Ryhmä tutkii hotellihuoneesta kuolleena löydetyn miehen murhaa.

Ryhmä tutkii hotellihuoneesta kuolleena löydetyn miehen murhaa. Uhri, John Doe, löydettiin yhdellä ampumahaavalla päähän. Huoneeseen ei ollut merkkejä murtautumisesta, ja ainoa muu huoneessa tuolloin ollut henkilö oli uhrin vaimo.

Ryhmä aloittaa haastattelemalla uhrin vaimoa. Hän kertoo, että hän ja hänen miehensä olivat riidelleet ennen miehen kuolemaa, ja hän oli lähtenyt huoneesta kävelemään. Kun hän palasi, hän löysi miehen kuolleena. Nainen kiistää osallisuutensa miehen kuolemaan.

Sitten ryhmä haastattelee hotellin henkilökuntaa. He saavat selville, että uhri oli riidellyt toisen vieraan kanssa aiemmin päivällä. Vieraan, naisen, oli nähty poistuvan uhrin huoneesta hieman ennen kuin tämän ruumis löydettiin.

Ryhmä haastattelee naista, ja tämä kertoo, että hänellä ja uhrilla oli ollut suhde. Nainen kertoo, että he olivat riidelleet aiemmin päivällä, ja hän oli poistunut miehen huoneesta kiireellä. Nainen kiistää, että hänellä olisi osuutta miehen kuolemaan.

Tiimi käy sitten läpi hotellin turvakamerakuvaa. He näkevät uhrin ja naisen riitelevän hänen huoneessaan ja sitten naisen poistuvan kiireellä. Ei ole merkkejä siitä, että kukaan muu olisi mennyt huoneeseen tai poistunut sieltä ennen ruumiin löytymistä.

Todisteiden perusteella ryhmä päättelee, että nainen oli todennäköinen murhaaja. He pidättävät hänet ja syyttävät häntä murhasta.

5. Ryhmä tutkii toimistostaan kuolleena löydetyn naisen murhaa.

Ryhmä tutkii toimistostaan kuolleena löydetyn naisen murhaa.

Uhri, Karen Johnson, oli menestynyt liikenainen, joka omisti oman yrityksen. Hänet löydettiin kuolleena toimistostaan, päähän ammuttu ampumahaava.

Etsivät uskovat, että naisen tappoi hänen liikekumppaninsa, joka oli myös hänen aviomiehensä. He uskovat, että miehen motiivina oli mustasukkaisuus, sillä Karenilla oli suhde toisen miehen kanssa.

Ryhmä pyrkii keräämään todisteita, jotka todistaisivat miehen olleen murhaaja. He haastattelevat silminnäkijöitä ja katsovat valvontakameroiden kuvamateriaalia yrittäessään koota tapahtumien kulkua yhteen.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.