Parhaat kauhuelokuvat netflix

Parhaat kauhuelokuvat netflix

Netflixissä on tarjolla runsaasti kauhuelokuvia, olipa mielesi sitten pelotella kunnolla tai vain nauttia kevyestä Halloween-hauskanpidosta. Tässä on muutamia parhaita tällä hetkellä suoratoistettavia elokuvia.

Tämä vuonna 2018 julkaistu elokuva on yksi viime vuosien puhutuimmista kauhuelokuvista, ja hyvästä syystä. ”Hereditary” seuraa perhettä, joka on toipumassa matriarkan kuolemasta, ja asiat muuttuvat siitä vain oudommiksi ja pelottavammiksi. Toni Collette tekee aivan järkyttävän suorituksen, ja koko elokuva jättää varmasti syvästi levottoman tunteen.

Tämä australialainen tuontielokuva on hieman hidas, mutta sitä kannattaa seurata. ”The Babadook” on tarina äidistä ja pojasta, jotka kamppailevat isän/miehen kuoleman kanssa, ja pahaenteisen lastenkirjan ilmestyminen vain pahentaa tilannetta. Elokuva on psykologisesti kauhistuttava, ja se jää todennäköisesti mieleesi vielä pitkään katsomisen jälkeen.

Tämä vuonna 2016 ilmestynyt elokuva sijoittuu 1630-luvun Uuteen Englantiin ja seuraa perhettä, joka joutuu jättämään

”perinnöllinen”

Hereditary on vuonna 2018 ilmestynyt yhdysvaltalainen yliluonnollinen kauhuelokuva, jonka on käsikirjoittanut ja ohjannut Ari Aster elokuvadebyytissään. Elokuvan pääosissa Toni Collette, Alex Wolff, Milly Shapiro ja Gabriel Byrne näyttelevät perhettä, joka matriarkan kuoleman jälkeen alkaa purkaa synkkiä salaisuuksia esi-isistään.

Elokuva sai ensi-iltansa vuoden 2018 Sundance-elokuvafestivaaleilla ja sai paljon kiitosta kriitikoilta, ja monet kehuivat Asterin ohjausta ja Colletten suoritusta. A24 osti sen 10 miljoonalla dollarilla, mikä on suurin koskaan festivaalilla elokuvasta maksettu summa.

Hereditary julkaistiin Yhdysvalloissa 8. kesäkuuta 2018, ja se tuotti maailmanlaajuisesti 79 miljoonaa dollaria. Se sai kriitikoilta positiivisia arvioita, ja monet vertasivat sitä muihin kauhuelokuviin, kuten Manaaja (1973) ja Omen (1976).

”babadook”

The Babadook on vuonna 2014 ilmestynyt australialainen psykologinen kauhuelokuva, jonka on ohjannut Jennifer Kent ohjaajadebyytissään ja jonka käsikirjoituksesta vastaa Kent. Sen pääosissa nähdään Essie Davis, Noah Wiseman, Daniel Henshall, Hayley McElhinney, Barbara West ja Ben Winspear. Elokuvassa seurataan Ameliaa (Davis), naista, jonka nuoren pojan Samuelin (Wiseman) uskoo kummittelevan hirviö, Babadook (Henshall), jota Amelia ei suostu uskomaan todeksi.

Kriitikot ottivat The Babadookin yleisesti ottaen hyvin vastaan, ja monet kehuivat Kentin ohjausta ja käsikirjoitusta sekä Davisin ja Wisemanin suorituksia. Elokuva oli lipputulomenestys, sillä se tuotti 7,5 miljoonaa dollaria kahden miljoonan dollarin budjetilla, ja se voitti useita palkintoja, muun muassa parhaan esikoiselokuvan palkinnon vuoden 2014 AACTA Awardsissa.

Yksinhuoltajaäiti Amelia (Essie Davis) on ymmällään yrittäessään hallita pientä poikaansa Samuelia (Noah Wiseman), joka on vakuuttunut siitä, että hirviö on tulossa hakemaan häntä. Amelia tekee parhaansa kumotakseen Samuelin pelot, mutta kun Samuelin käytös muuttuu yhä epäsäännöllisemmäksi, hän alkaa miettiä, onko taustalla jotain pahaa. Kun heidän kodissaan alkaa tapahtua outoja asioita, Amelia tajuaa, ettei hän ehkä sittenkään pysty suojelemaan poikaansa Babadookilta.

The Babadook on hyvin tehty ja hyytävä kauhuelokuva, joka pitää sinut jännityksessä.

”noita”

Jos etsit hyvää kauhuelokuvaa Netflixistä katsottavaksi, kannattaa ehdottomasti katsoa ”The Witch”. Tämä elokuva kertoo perheestä, joka asuu maatilalla 1630-luvun Uudessa Englannissa, ja he alkavat kokea outoja ja pelottavia asioita sen jälkeen, kun he kohtaavat synkän muukalaisen. ”The Witch” on erittäin hyvin tehty ja tunnelmallinen elokuva, ja se on ehdottomasti yksi parhaista kauhuelokuvista Netflixissä juuri nyt.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Parhaat kauhuelokuvat netflix

Mistä näkee Netflix historia?

Voit tarkistaa, mitä tv-sarjoja ja elokuvia kullakin Netflix-tilisi profiililla on katseltu. Mene verkkoselaimella Tili-sivullesi. Avaa Profiili &amp Lapsilukko -asetukset profiilissa, jota haluat tarkastella. Avaa Katseluhistoria.

Onko Netflixissä eroottisia elokuvia?

Netflixistä löytyy monenlaisia elokuvia erotiikan ystäville. Joissakin elokuvissa asiaa käsitellään romantiikan, toisissa komedian kautta. Mukaan mahtuu kuitenkin myös jännitystä ja kauhua, jossa erotiikka näyttelee isoa roolia.

Milloin Netflix?

Netflix aloitti toimintansa Suomessa 18. lokakuuta 2012 suppealla valikoimalla.

Mikä on maailman huonoin elokuva?

Viime kevään Ghost of Cinemaressa nähtiin maailman huonoin elokuva Manos: The Hands of Fate (1966), mutta nyt nähdään SE virallinen ja tunnetumpi maailman huonoin elokuva! Pahamaineisen tieteiskauhuelokuvan käsikirjoitti, ohjasi ja tuotti kaikkien aikojen huonoimmaksi elokuvaohjaajaksi kutsuttu Ed Wood.

Mikä on pelottavin kauhuelokuva?

50 hengen yleisölle asennettiin sykemittarit, jonka jälkeen he katsoivat yhteensä 120 tunnin ajan kauhuelokuvia 5.1 Surround -äänijärjestelmän avittamana. Tutkimuksessa selvisi, että Scott Derricksonin ohjaama kauhuelokuva Sinister (2012) on tulosten perusteella kaikista pelottavin kauhuelokuva.

Montako elokuvaa Netflixissä on?

Flixablen mukaan Suomen Netflixissä on nähtävillä noin 4 000 elokuvaa ja sarjaa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.