Parhaat netflix sarjat

Parhaat netflix sarjat

Netflixissä on nykyään niin paljon hyviä sarjoja, joista valita. Mistä tiedät, mitkä niistä ovat aikasi arvoisia? Tässä on muutamia parhaita Netflix-sarjoja, jotka sopivat täydellisesti binge-watchingiin.

Ensimmäinen on ” Stranger Things”. Tämä scifi-trilleri pitää sinut jännityksessä. Se sijoittuu 1980-luvulle ja seuraa ryhmää lapsia, jotka yrittävät ratkaista kadonneen tytön mysteeriä.

Jos etsit komediaa, ”The Unbreakable Kimmy Schmidt” on loistava vaihtoehto. Se kertoo naisesta, joka sopeutuu elämään sen jälkeen, kun hänet on pelastettu tuomiopäivän kultista.

Jos haluat draaman, katso ”Bloodline”. Se on mukaansatempaava sarja perheestä, jolla on synkkä menneisyys. Sarja sijoittuu Florida Keysille, ja se on täynnä käänteitä.

Nämä ovat vain muutamia hienoja Netflix-sarjoja, joita kannattaa katsoa. Käpertykää siis sohvalle ja valmistautukaa binge-watchaamaan parhaita tv-sarjoja.

”Stranger Things”

Kun puhutaan hienoista Netflix-sarjoista, Stranger Things on ehdottomasti yksi parhaista. Sarjassa on kaikki, mitä scifi-trilleriltä voi toivoa, mukaan lukien kiehtova juoni, rakastettavat hahmot ja paljon jännitystä.

Sarjassa seurataan Will-nimisen nuoren pojan katoamista ja sen jälkeisiä etsintöjä, joita hänen ystävänsä, perheensä ja kaupunkilaiset tekevät. Williä etsiessään he paljastavat sarjan outoja tapahtumia, jotka näyttävät liittyvän Willin katoamiseen.

Stranger Things on sarja, joka pitää sinut jännityksessä, ja se on ehdottomasti yksi Netflixin parhaista sarjoista. Jos et ole vielä nähnyt sitä, muista tarkistaa se!

”murtumaton kimmy schmidt”

The Unbreakable Kimmy Schmidt on yksi parhaista Netflix-sarjoista. Se on hulvaton, sydäntä lämmittävä ja vain kaikin puolin nautittava. Tarina seuraa Kimmy Schmidtiä, tyttöä, joka kidnapattiin ja pidettiin bunkkerissa viidentoista vuoden ajan, kun hän sopeutuu elämään New Yorkissa vapautumisensa jälkeen. Kimmy on uskomattoman optimistinen ja päättäväinen ihminen, ja hän oppii nopeasti, että maailma on hyvin erilainen paikka kuin hän luuli. Sarja on uskomattoman hauska, mutta siinä on myös paljon sydäntä. Kimmy on uskomaton hahmo, eikä häntä voi olla kannustamatta. Jos etsit hyvää oloa tuottavaa, hauskaa ja kaiken kaikkiaan nautittavaa sarjaa, sinun on katsottava The Unbreakable Kimmy Schmidt.

”bloodline”

Jos etsit uutta Netflix-sarjaa, johon jäädä koukkuun, suosittelemme lämpimästi Bloodlinea.

Tämä trillerisarja kertoo Rayburnin perheestä, joka on näennäisesti täydellinen perhe, joka asuu Florida Keysissä. Kun perheen musta lammas Danny kuitenkin palaa kotiin, pitkään haudatut salaisuudet alkavat paljastua ja perhe alkaa purkautua.

Bloodline on mukaansatempaava sarja, jossa on runsaasti käänteitä ja käänteitä, jotka pitävät sinut koukussa alusta loppuun. Jos siis etsit seuraavaa Netflix-kierrostasi, muista katsoa Bloodline.

”The Crown”

The Crown on historiallinen draama-televisiosarja, joka seuraa kuningatar Elisabet II:n elämää hänen häistään vuonna 1947 aina nykypäivään asti. Sarja on Netflixin ja Left Bank Picturesin yhteistuotanto, ja sen käsikirjoittaja ja vastaava tuottaja on Peter Morgan.

The Crown on saanut kiitosta käsikirjoituksestaan, näyttelijätyöstään ja ohjauksestaan, ja erityistä kiitosta on saanut Claire Foyn kuvaus kuningatar Elisabet II:sta. Sarja on ollut ehdolla useiden palkintojen saajaksi, mukaan lukien Golden Globe -palkinto parhaasta draamasarjasta.

Jos etsit uutta draamaa Netflixistä katsottavaksi, The Crown on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

”Narcos”

Narcos on Netflixin alkuperäinen sarja, joka kertoo tositarinan kolumbialaisen huumeparoni Pablo Escobarin noususta ja tuhosta. Sarja kertoo Escobarin noususta valtaan Medellin-kartellin johtajana, hänen väkivaltaisesta valtakaudestaan yhtenä maailman vaikutusvaltaisimmista huumekuninkaallisista ja lopulta hänen vangitsemisestaan Kolumbian hallituksen toimesta.

Sarjaa on ylistetty tapahtumien tarkasta kuvauksesta sekä erinomaisista näyttelijäsuorituksista ja tuotantoarvoista. Narcos on ehdottomasti yksi Netflixin parhaista sarjoista, ja se kannattaa ehdottomasti katsoa.

”Murhaajan tekeminen”

Making a Murderer on rikosdokumenttisarja, joka sai ensi-iltansa Netflixissä vuonna 2015. Sarja tutkii Steven Averyn tapausta, miehen, joka tuomittiin väärin perustein seksuaalirikoksesta ja murhayrityksestä vuonna 1985 ja vietti 18 vuotta vankilassa ennen kuin hänet vapautettiin DNA-todisteiden perusteella vuonna 2003.

Sarja kertoo Averyn myöhemmästä pidätyksestä ja oikeudenkäynnistä Teresa Halbachin murhasta. Teresa Halbach oli valokuvaaja, joka katosi vuonna 2005 mentyään Averyn tontille ottamaan valokuvia Auto Trader -lehteä varten.

Sarja sai kriitikoiden suosiota, ja se voitti useita palkintoja, muun muassa neljä Emmy-palkintoa.

”jessica jones”

Jos etsit uutta sarjaa Netflixistä katsottavaksi, et voi mennä vikaan Jessica Jonesin kanssa. Sarjassa seurataan nimihenkilöä, entistä supersankaria, joka työskentelee nykyään yksityisetsivänä, kun hän käsittelee hänen elämänsä tuhonneen tragedian jälkiseurauksia.

Jessica Jones on yksi Netflixin parhaista sarjoista monestakin syystä. Ensinnäkin sillä on loistava näyttelijäkaarti. Krysten Ritter on täydellinen Jessican roolissa, ja häntä tukee erinomainen joukko näyttelijöitä, kuten Rachael Taylor, Carrie-Anne Moss ja David Tennant.

Toiseksi sarja on erittäin hyvin kirjoitettu. Juoni on mukaansatempaava ja hahmot ovat monimutkaisia ja mielenkiintoisia. Kolmanneksi sarja on visuaalisesti upea. Elokuvaus on huippuluokkaa, ja toimintakohtaukset ovat uskomattoman hyvin toteutettuja.

Jos etsit uutta sarjaa Netflixistä katsottavaksi, kannattaa ehdottomasti tutustua Jessica Jonesiin. Et tule pettymään.

”Daredevil”

Netflixissä on paljon hyviä sarjoja, mutta yksi, joka todella erottuu edukseen, on Daredevil. Tämä sarja perustuu Marvel Comicsin samannimiseen hahmoon, ja siinä seurataan Matt Murdockin tarinaa, sokean lakimiehen, joka sattuu olemaan myös kostaja.

Daredevilistä tekee niin hienon se, miten se käsittelee sekä supersankari- että lakimiesgenreä. Toisaalta on jännittävää toimintaa ja taistelukohtauksia, joita supersankarisarjasta voi odottaa. Toisaalta tarjolla on myös kiehtovia oikeustapauksia, joita Murdock hoitaa asianajajana. Tämä tekee sarjasta erittäin monipuolisen ja nautittavan.

Jos etsit loistavaa Netflix-sarjaa katsottavaksi, Daredevil on ehdottomasti sellainen, joka kannattaa tarkistaa.

”Master of None”

Master of None on Aziz Ansarin ja Alan Yangin luoma yhdysvaltalainen komedia-draama-verkkosarja, joka sai ensi-iltansa 6. marraskuuta 2015 Netflixissä. Sarjassa seurataan 30-vuotiaan näyttelijä Dev Shahin (jota Ansari näyttelee) henkilökohtaista ja ammatillista elämää, joka yrittää suunnistaa New Yorkissa.

Master of None -sarjan ensimmäinen kausi sai kriitikoilta kiitosta. Rotten Tomatoes -arvostelusivustolla kausi on saanut 49 arvostelun perusteella 100 %:n arvosanan, ja sen keskiarvo on 8,5/10. Sivuston kriittinen konsensus kuuluu: ”Jännittävä, hauska ja viisas Master of None on jälleen yksi voitto Netflixille, ja Aziz Ansari tarjoaa komediallista suoritusta, joka on yhtä terävä kuin sielukas.” Metacriticissä kausi on saanut 28 kriitikon perusteella 86 pistettä 100:sta, mikä tarkoittaa ”yleistä suosiota”.

Time nimesi Master of None -sarjan vuoden 2015 toiseksi parhaaksi tv-sarjaksi Game of Thronesin jälkeen. Vuonna 2016 sarja voitti Peabody-palkinnon.

10. ”Kokin pöytä”

Jos haluat todella kuolettavan ruokapornokokemuksen, etsi Netflixin Chef’s Table -sarjaa. Tämä dokumenttisarja vie sinut joidenkin maailman tunnetuimpien kokkien keittiöihin ja mieliin, ja lopputulos on suorastaan kiehtova.

Jokaisessa jaksossa keskitytään eri kokkiin ja tutkitaan heidän luovaa prosessiaan, inspiraatioitaan ja haasteita, joita he kohtaavat menestyvän ravintolan pyörittämisessä. Pääsemme myös seuraamaan eturivin istumapaikalta, kun joitakin heidän ikonisimmista ruokalajeistaan luodaan, ja kaikki tämä tapahtuu kauniin ja mieleenpainuvan musiikin säestyksellä.

Olitpa sitten ruokahullu tai et, Chef’s Table on pakollinen sarja, joka jättää sinut sekä inspiroituneeksi että nälkäiseksi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Parhaat netflix sarjat

Onko Moderni perhe poistunut Netflixistä?

Vuoden viimeisellä viikolla Netflixistä poistuu yli 20 elokuvaa, joiden joukossa muun muassa rakastettu Paluu tulevaisuuteen ja Guillermo del Toron ohjaama Crimson Peak. Sarjapuolella poistetaan muun muassa hittisarjat Sons of Anarchy, Ensisilmäyksellä ja Moderni perhe.

Onko Netflix Suoratoistopalvelu?

Netflix on tilauspohjainen suoratoistopalvelu, jonka jäsenet voivat katsoa TV-sarjoja ja elokuvia verkkoon liitetyillä laitteilla ilman mainoksia. Voit myös ladata sarjoja ja elokuvia iOS-, Android- tai Windows 10 -laitteellesi ja katsoa niitä ilman verkkoyhteyttä.

Miten saada Netflix englanniksi?

Kaikki muut laitteet

 1. Kirjaudu sisään tietokoneella tai mobiiliselaimella osoitteessa Netflix.com.
 2. Valitse Tili.
 3. Valitse profiili.
 4. Valitse Kieli.
 5. Valitse Näyttökieli.
 6. Valitse Tallenna. Jos Netflixin kieli ei muutu laitteessa, sinun on ehkä kirjauduttava ulos ja sitten takaisin sisään.

Kumpi on parempi Netflix vai HBO?

Netflix vs HBO Max: käyttökokemus

Myös sarjojen seuraaminen parani huomattavasti, suositukset ovat relevantimpia ja käyttöliittymä on miellyttävämpi. Se jää silti toiseksi Netflixille, mutta päihittää heittämällä HBO Nordicin kämäisen käyttöliittymän.

Miksi Netflix poistaa sarjoja?

Netflix hankkii sarjojen ja elokuvien lisenssejä studioilta ympäri maailmaa. Pyrimme pitämään suosikkinimikkeesi katsottavissa, mutta lisenssisopimusten takia jotkin nimikkeet poistuvat Netflixistä.

Kuka omistaa netflixin?

Netflix, Inc.
ISINUS64110L1061
Perustettu29. elokuuta 1997
ToimitusjohtajaReed Hastings
KotipaikkaLos Gatos, Kalifornia, Yhdysvallat

Paljonko Netflix maksaa kk?

Paras suoratoistopalvelu: valitsimme parhaat palvelut jokaiselle

PalveluHinta
NetflixBasic: 7,99 € / kk, Standard: 11,99 € / kk, Premium: 15,99 € / kk
HBO Max8,99 € / kk
Viaplay12,99 € / kk (34,99 € / kk urheilun kera)
Amazon Prime Video5,99 € / kk

Miten saada toisen maan Netflix?

Netflixin sisältö vaihtelee maakohtaisesti, koska elokuvien ja TV-sarjojen lisenssisopimukset tehdään jokaiselle maalle erikseen – jos matkustelet Suomen ulkopuolella, sinun pitää vaihtaa Netflix-maasi päästäksesi nauttimaan tutuista sarjoista. Helpoin tapa Netflixmaan vaihtoon on käyttää laadukasta VPN-yhteyttä.

Näkyykö Netflix Turkissa?

💻 Toimiiko Netflix Suomi ulkomailla? Netflix katselu ulkomailla on täysin mahdollista, sillä Netflix Suomi toimii ulkomailla.

Voiko Suomen netflixiä katsoa ulkomailla?

Euroopan unionin viime keväänä säätämä laki maksullisista suoratoistopalveluista astui voimaan, Wired-lehti kirjoittaa. Tämän siirrettävyysasetuksen siirtymäaika on nyt ohitse, joten Netflixin ja kumppaneiden pitää nyt päästää EU-kansalaiset käyttämään palvelua ulkomailla aivan samalla tavalla kuin kotimaissaan.

Onko Netflixissä suomenkielinen tekstitys?

Näin vaihdat äänen ja tekstitysten kielen:

Kun olet Netflix-sovelluksen etusivulla, napauta profiilikuvaketta tai Lisää . Valitse sitten Hallinnoi profiileja. Valitse profiili, jota haluat muokata. Napauta Tekstitys– ja puhekielet.

Mikä on paras suoratoisto?

Paras maksullinen suoratoistopalvelu on monen mielestä Netflix ja ilmaisista suosituin on YLE Areena. Suosiota ovat kasvattaneet Suomessa myös maksulliset HBO Max ja Amazon Prime Video. Moni tykkää C Moresta ja Viaplaysta, joka yhdistyi Elisa Viihteen kanssa 2020.

Miten Netflix laskuttaa?

Valitse Jäsenyys ja laskutus -kohdasta Laskutustiedot. Klikkaa päiväystä maksusta, jota haluat tarkastella. Linkki avaa kyseessä olevan maksun sivun, joka voidaan tulostaa. Jos haluat tulostaa kaikki edellisen vuoden maksut, voit tulostaa Laskutustiedot-sivun.

Onko prime video hyvä?

Amazon Prime Videon valikoima ei ole suuri, mutta valikoimissa on hyviä elokuvia ja sarjoja, ja se on halpa verrattuna muihin suurin suoratoistoplaveluihin. Amazon Prime Video ei kuulu suoratoistopalvelujen kärkeen. Emoyhtiön valtavasta koosta huolimatta Prime Videon sisältö on melko köyhää.

Onko HBO hyvä?

HBO Nordic ei ole yhtä helppokäyttöinen uusille käyttäjille kuin esimerkiksi Netflix. Sen ulkoasu on tehty käyttäjäystävälliseksi, mutta käyttäjäkokemus ei ole aina ollut yhtä hyvä kuin kilpailijoilla. Toisaalta HBO:n sarjojen tarjonta on todella laadukasta, joten sarjoista pitävälle palvelu on todella hyvä valinta.

Näkyykö Elisa viihteessä Netflix?

Elisa Viihteen asiakkaana voit tilata Netflixin suoraan Elisa Viihteen digiboksilta. Jos jo käytät Netflixiä, voit katsoa sitä olemassa olevilla Netflix-tunnuksillasi.

Paljonko Cmore maksaa kuukaudessa?

C More 14,95 €/kk (svh) – Viihdettä elämään. C More Sport 29,95 €/kk (svh) – Urheilufanin paketti. C More Total 34,95 €/kk (svh) – Kaikki samassa paketissa.

Mihin kellon aikaan Netflix julkaisee?

Netflix-alkuperäissarjat ja -elokuvat tulevat yleensä katsottavaksi maailmanlaajuisesti kello 00.00 (PT). Maa, jossa nimike on lisensoitu tai ei ole alkuperäisohjelma: saatavilla kello 0.00 paikallista aikaa.

Miten voi poistaa Netflix jätkä katselua?

Avaa päivitettävästä profiilista kohta Profiilit ja lapsilukitus. Avaa profiilin Katseluhistoria. Klikkaa Katseluhistoria-sivulla Piilota-kuvaketta jakson tai nimikkeen vieressä, jonka haluat piilottaa. Jos piilotat jakson, näet myös valinnan, josta voit piilottaa koko sarjan.

Mistä voi katsoa sarjoja ilmaiseksi?

Nettisurffailun hienoimpia hetkiä on se, kun löydät sivuston jossa voit suoratoistaa leffoja ja TV-sarjoja täysin ILMAISEKSI.

Parhaat ilmaiset suoratoistosivustot:

 • Crackle.
 • Popcorn Flix.
 • Vudu Movies on Us.
 • Tubi TV.
 • Pluto TV.
 • CONtv.
 • SnagFilms.
 • Classic Cinema Online.

Saako Netflixistä opiskelija alennusta?

Netflix Opiskelija Alennus:llä on yleensä tietty käyttöaika. Kuitenkin, jos Netflix Opiskelija Alennus voidaan lunastaa vain valituille tuotteille eikä viimeistä voimassaoloaikaa näytetä. Tässä tapauksessa Netflix Opiskelija Alennus on aina voimassa, kunnes tuotteet ovat loppuunmyyty.

Mistä näkee kaikki Netflixin tarjonnan?

JustWatchilla näet myös koko listan kaikista leffoista Netflixissä. Meillä näet myös kaikki 4K leffat ja sarjat Netflixissä jos sinulla on Premium-jäsenyys. JustWatch on hakukone suoratoistopaveluihin, jonka avulla voit selata monen eri palvelun, kuten Netflixin, sisältöä.

Miten saada ilmainen Netflix?

Netflix ei tarjoa ilmaisia kokeiluja, mutta voit vapaasti vaihtaa sopimusta tai peruuttaa tilauksen netissä, jos huomaat, ettei Netflix ole sinun juttusi. Ei pitkiä sopimuksia, ei peruutusmaksuja, ei sitoumuksia.

Saako Netflixin kuukaudeksi ilmaiseksi?

Netflix ei tarjoa ilmaisia kokeiluja, mutta voit vapaasti vaihtaa sopimusta tai peruuttaa tilauksen netissä, jos huomaat, ettei Netflix ole sinun juttusi. Ei pitkiä sopimuksia, ei peruutusmaksuja, ei sitoumuksia. Voit avata tilin ja katsoa Netflixin koko tarjontaa.

Onko JustWatch luotettava?

JustWatch toimii niin ikään suodattimena, jonka kautta voi etsiä katsottavaa esimerkiksi tuotantovuoden, tyylilajin tai nettiarvioiden perusteella. Vaikka verkossa on jo entuudestaan vastaavanlaisia palveluita, JustWatch on tällä hetkellä yksi kattavimmista, joten se lienee kokeilemisen arvoinen.

Mistä voi katsoa hävyttömät?

Tällä hetkellä voit katsoa elokuvan Hävyttömät suoratoistona palvelussa HBO Max.

Onko HBO Max sama kuin HBO Nordic?

Suomessa aloittaa tänään uusi suoratoistopalvelu – näin HBO Max korvaa HBO Nordicin.

Miten saan netflixin näkymään televisiossa?

Netflix-valmiissa televisioissa Netflix-sovellus on päävalikossa tai aloitusnäytössä. Jos televisiossasi on sovelluskauppa, hae sanalla Netflix nähdäksesi, onko sovellus saatavilla. Huomautus: Joskus laite on päivitettävä, jotta Netflix-sovelluksen voi hakea ja asentaa.

Missä maissa Netflix toimii?

Netflix on saatavilla suoratoistoon yli 190 maassa. Sarjojen ja elokuvien valikoimamme vaihtelee maittain ja muuttuu aika ajoin. Huomautus: Netflix ei ole saatavilla Kiinassa, Krimillä, Pohjois-Koreassa, Venäjällä tai Syyriassa.

Miten Netflix jaetaan?

Voit jakaa Netflixin sarjoja ja elokuvia jakamistyökalulla, jota voi käyttää useimmilla mobiililaitteilla, kuten Android-puhelimilla ja -tableteilla sekä iPhonella, iPadilla ja iPod touchilla. Valitse, minkä sarjan tai elokuvan haluat jakaa, ja siirry laitteellasi sen lisätiedot sisältävälle sivulle.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.