Bb asukkaat

Bb asukkaat

Kun on kyse kodin löytämisestä, vain harvat paikat ovat niin ainutlaatuisia kuin Bb. Tässä keskellä ei mitään sijaitsevassa pikkukaupungissa asuu hieman yli 200 ihmistä. Mutta mitä tältä kaupungilta puuttuu kokoa, se korvaa sen luonteen.

Bb:n asukkaat ovat ystävällisimpiä ihmisiä, joita voit koskaan tavata. He ovat aina valmiita auttamaan apua tarvitsevaa naapuria, ja paikallisessa kuppilassa keitetään aina kahvia.

Tämä tiivis yhteisö on myös hyvin ylpeä historiastaan. Bb:n perusti 1800-luvun alussa joukko uudisasukkaita, jotka etsivät paikkaa aloittaa alusta. Kaupunki on sittemmin kulkenut sukupolvelta toiselle, ja sen asukkaat ovat tehneet kovasti töitä säilyttääkseen sen ainutlaatuisen luonteen.

Jos etsit kotipaikkaa, joka on ainutlaatuinen, Bb on oikea paikka sinulle.

Bb:n tiivis ihmisryhmä.

Bb:n tiivis ihmisryhmä on ystävällistä porukkaa, joka on tuntenut toisensa jo vuosia. He auttavat aina toisiaan ja ovat aina toistensa tukena.

Bb:n asukkaiden ystävällinen luonne.

Bb:n asukkaat ovat ystävällinen joukko, joka auttaa aina toisiaan. He ovat tunteneet toisensa jo vuosia ja ovat tiivis ryhmä ihmisiä. He ovat aina valmiita ojentamaan auttavan käden ja ovat aina tukena toisilleen hädän hetkellä.

Asukkaiden avuliaisuus Bb.

Bb:n asukkaat ovat aina valmiita auttamaan toisiaan. Jos joku tarvitsee apua jossakin asiassa, he ovat aina valmiita ojentamaan auttavan käden. Tämä on vain yksi niistä monista asioista, jotka tekevät Bb:n asukkaista niin tiiviin ryhmän.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Bb asukkaat

Saako BB asukkaat rahaa?

BB asukkaat saavat rahaa, mutta se ei ole ensisijainen osallistumisen syy. Palkka on yllättävän pieni, ja sitä voidaan pitää vain täydentävänä tuonna.

Mitä BB voittaja saa?

Pääpalkinto kauden voittajalle Suomessa on 50 000 euroa vuosina 2005–2012. Vuonna 2013 Julkkis Big Brotherin voittaja sai 25 000, vuoden 2014 voittaja sai 100 000 euroa sekä vuosien 2019–2021 voittajat 30 000 euroa. Vuoden 2020 pottiin lisättiin vielä 1 500 euroa onnistuneen viikkotehtävän johdosta.

Milloin BB näkyy Ruudussa?

Ensi syksyn 15. Suomen Big Brotherissa on mukana tuttuun tapaan 24/7-palvelu. Asia vahvistui toukokuussa, kun Nelonen Media julkaisi syysohjelmistonsa. Big Brotherin esittelyn yhteydessä mainittiin, että kautta voi seurata Ruudussa 24/7:n kautta Nelosen lähetysten lisäksi. 8.6.2022

Mitä tehdään BB-talossa?

BB-talossa on useita erilaisia ​​toimintoja, joista kilpailijat voivat nauttia. He voivat esimerkiksi pelata erilaisia ​​pelejä, kuten bingo, lautapelejä, tietovisoja ja arvontoja. Kilpailijat voivat myös katsella televisiota, lukea kirjoja, kuunnella musiikkia ja keskustella toistensa kanssa. Talossa on myös sauna, uima-allas ja jumppasali, jotka kaikki ovat kilpailijoiden käytettävissä.

Paljonko BB voitosta menee veroa?

Big Brotherin voittosumma on 100 000 euroa. Verohallinnon ylitarkastaja Petri Mannisen mukaan voittopotti lasketaan ansiotuloiksi. Vaikka tuleva voittaja ei tienaisi ennen BB-taloon menoa euroakaan, voittosummasta menisi vähintään 35 000 euroa veroa.

Kuka maksaa BB asukkaiden vuokrat?

BB-kisaajille maksetaan ohjelmassa esiintymisestä tietty summa kuukaudessa. Näillä rahoilla he saavat katettua siviilimaailman kulut, kuten esimerkiksi asunnon vuokran ja sähkölaskut. Heille maksetaan, mutta kysymys ei ole palkasta, koska he eivät ole työsuhteessa.

Meneekö Big Brother voitosta vero?

Kyllä, Big Brotherin palkintorahoja pidetään Suomessa veronalaisina tuloina. Tämä tarkoittaa, että voittaja joutuu maksamaan voitostaan veroja. Tarkka veron määrä riippuu voittajan yksilöllisestä verotustilanteesta.

Kauanko BB 2021 kestää?

Tosittelevisiosarja Big Brotherin suomalaisen version neljästoista tuotantokausi kestää 12 viikkoa.

Kuka putosi BB talosta eilen?

Melody häädettiin BB-talosta eilen. Hän hävisi häätöäänestyksen Anssi, Taavi, Pekka, Jasmiina, Lasse ja Ville.

Mihin aikaan BB tulee ruutuun?

Päiväkoostelähetykset näet normaalisti arkisin kello 21:00 alkaen ja viikonloppuisin kello 21:30. Osa lähetyksistä on hieman pidempiä ja osa hieman lyhyempiä.

Missä Big Brother kuvataan 2020?

Big Brotherin kuvaukset 2020 tapahtuivat kauppakeskus Redissä. Uudistuneessa BB-talossa sisustus oli pistetty uusiksi, mutta muuten oltiin pohjaratkaisultaan samassa talossa kuin kaudella 2019.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.