hbo nordic alennuskoodi


Hbo nordic alennuskoodi

Haluatko katsoa Game of Thronesin uusimman jakson kuluttamatta omaisuutta? Sitten tarvitset HBO Nordic alennuskoodin. Tämän koodin avulla saat HBO Nordicin tilauksen murto-osalla hinnasta.

HBO Nordic on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa pääsyn laajaan valikoimaan HBO:n sisältöä, mukaan lukien suosittuja sarjoja, kuten Game of Thrones, Westworld ja Sopranos. Palvelu on saatavilla useissa maissa, kuten Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

HBO Nordicin tilaus maksaa noin 10 dollaria kuukaudessa. Alennuskoodilla saat kuitenkin saman tilauksen vain 5 dollarilla kuukaudessa. Se tarkoittaa 5 dollarin säästöä joka kuukausi tai 60 dollaria vuoden aikana.

Alennuskoodin saat, kun käyt valitsemasi HBO Nordicin verkkosivustolla ja syötät sähköpostiosoitteesi. Saat sitten alennuskoodin, jolla voit tilata palvelun.

Mitä sinä siis odotat? Hanki HBO Nordicin alennuskoodi ja aloita suosikkiohjelmiesi katselu jo tänään.

1. HBO Nordic alennuskoodi: Miten saat sen

? 2. Miten sitä käytetään?

2. Kuinka käyttää HBO Nordic alennuskoodia

?

Käyttääksesi HBO Nordic alennuskoodisi, käy yksinkertaisesti valitsemasi maan verkkosivustolla ja syötä koodisi kassalla. Näin saat tilauksestasi alennuksen, joka on voimassa tilauksesi ajan.

3. Mitä etuja HBO Nordic -alennuskoodista on?

HBO Nordic -alennuskoodin tärkein hyöty on se, että sen avulla voit hankkia HBO Nordicin tilauksen murto-osalla hinnasta. Tämän koodin avulla voit säästää 5 dollaria joka kuukausi tai 60 dollaria vuoden aikana. Tämä on loistava tapa katsoa suosikki HBO-ohjelmiasi kuluttamatta paljon rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä eroa HBO Nordic ja HBO Max?

HBO Nordic on yksi suosituimmista suoratoistopalveluista, ja se tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja tv-sarjoja. HBO Max on uusi suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja tv-sarjoja. HBO Max korvaa HBO Nordic -suoratoistopalvelun, ja se aloittaa toimintansa Suomessa tänään.

Onko Disney plus ilmainen kokeilu?

Disney+ ei tarjoa tällä hetkellä ilmaista kokeilujaksoa. Asiasta kerrotaan suoratoistopalvelun UKK-osiossa (opens in new tab): ”Disney+ ei tarjoa ilmaista kokeilujaksoa rekisteröitymisen yhteydessä.”

Mitä voi katsoa HBO maxista?

HBO Max on aarreaitta klassikkosarjojen ystävälle. Palveluun tulevat saataville esimerkiksi O.C., Miehen puolikkaat, The Sopranos, Game of Thrones, Sinkkuelämää, Young Sheldon ja Frendien kaikki kaudet. Marraskuun alusta alkaen myös kaikki Rillit huurussa -kaudet ovat nähtävissä palvelussa.

Miten saan HBO Maxin?

HBO Maxin saaminen on helppoa. Voit suoratoistaa tietokoneella siirtymällä osoitteeseen HBOMax.com ja kirjautumalla sisään. Tai jos tarvitset apua rekisteröitymisessä, katso kohtaa Kuinka rekisteröidyn? Lataa HBO Max -sovellus Android TV:hen ja kirjaudu sisään. Tai jos tarvitset apua rekisteröitymisessä, katso kohtaa Rekisteröityminen sovelluskaupan kautta.

Montako profiilia HBO Max?

HBO Max -tililläsi voi olla yhteensä 5 profiilia.

Mitä HBO maksaa?

HBO Nordic hinta on 10,95 €/kk.

Kumpi on parempi Netflix vai HBO?

Netflix ja HBO tarjoavat molemmat laadukasta sisältöä kaipaaville katsojille. Netflix tarjoaa uusia elokuvia ja sarjoja viikkotahdilla, joten on vaikea kuvitella lopettavansa Netflixin tilausta vähään aikaan. HBO Maxin sisällön laadukkuutta ei ole vielä kukistettu, joten se on vielä hyvä vaihtoehto.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.