hbo opiskelija alennus


Yliopisto-opiskelijana sinulla ei luultavasti ole paljon ylimääräistä rahaa, jota voit käyttää esimerkiksi HBO:hon. Mutta tiesitkö, että voit saada alennusta HBO:sta, jos olet opiskelija? Aivan oikein – voit saada HBO:n halvemmalla, jos olet opiskelija. Näin se toimii:

Jos olet opiskelija, voit saada alennusta HBO-tilauksestasi. Mene vain HBO:n verkkosivustolle ja rekisteröi opiskelijatili. Kun olet vahvistanut opiskelijastatuksesi, voit saada HBO:n halvemmalla.

Jos siis olet opiskelija ja haluat säästää rahaa HBO-tilauksessasi, muista rekisteröityä opiskelijatilille. Se on helppoa ja voi säästää paljon rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä kaikesta voi saada opiskelija alennusta?

Opiskelijat voivat saada alennuksia monista eri asioista, kuten matkahuollosta, VR:stä, Finnkinoista, Helsingin Sanomista, SATS ELIXIAsta ja Avirasta. Nissen tarjoaa myös opiskelijoille alennuksia.

Saako gigantissa opiskelija alennusta?

Opiskelijat voivat saada Gigantti alennuskoodit Gigantti:n sosiaalisilla alustoilla, kuten Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Tällä tavalla asiakkaat voivat paitsi saada välittömän pääsyn alennuspäivityksiin, myös Gigantti Opiskelija Alennus.

Mitä hyötyä on Opiskelijakortista?

Opiskelijakortilla saa monissa paikoissa erilaisia alennuksia ja etuja. Kulttuuri- ja liikuntapalveluista saa usein alennuksia, ja matkustusmuodot ovat yleensä myös edullisempia opiskelijoille. Myymälöissä opiskelijakortilla saa usein alennuksia tuotteista tai palveluista. Opiskelijakortti on hyödyllinen kaikille opiskelijoille, jotka haluavat säästää rahaa.

Saako lukiossa opiskelijakortin?

Lukiolaisilla on oikeus valtakunnalliseen opiskelijakorttiin sekä kaikkiin Lukiolaisten jäsenetuihin. Ei-päätoiminen lukio-opiskelija voi liittyä kortittomaksi jäseneksi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Paljonko Frank maksaa?

Frank App on täysin ilmainen opiskelijoille. Frankin etujen käyttö on myös ilmaista.

Miten digitaalinen opiskelijakortti toimii?

Digitaalinen opiskelijakortti toimii siten, että voit ladata sen sovellukseen puhelimessasi. Kun olet ladannut sovelluksen, voit luoda sinne profiilin, johon voit tallentaa opiskelijatodistuksesi. Opiskelijatodistus on voimassa yhden lukuvuoden, ja se päivittyy automaattisesti siten, että se näyttää aina viimeisimmän tiedon opiskelustasi. Digitaalinen opiskelijakortti toimii myös reaaliaikaisella opiskelijastatuksen varmennuksella. Tämä tarkoittaa, että voit aina tarkistaa, onko opiskelijastatuksellasi voimassa oleva opiskelijakortti.

Miten saada opiskelijakortti?

Opiskelijakortti voidaan hakea Matkahuollon toimipaikoista tai verkosta. Tarvitaan passikuva sekä Matkahuollon opiskelijatodistus, joka täytetään ja varmentaa oppilaitoksen kansliasta.

Saako Zalandolta opiskelija alennusta?

Opiskelijana voit saada Zalandolta tietyn prosenttiosuuden alennuksen ISIC-kortilla. Kortti on voimassa tiettynä ajanjaksona, ja se oikeuttaa sinut tekemään ostoksia 7% edullisemmin.

Saako monimuoto opiskelija opiskelijakortin?

Unfortunately, monimuoto-opiskelija cannot get a student card, they can only get one if they are present at the school.

Saako aikuisopiskelija opiskelijakortin?

Aikuisopiskelijat eivät ole oikeutettuja opiskelijakortteihin.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.