Viaplay paketit

Viaplay paketit

Viaplay on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden katsoa tv-ohjelmia ja elokuvia verkossa. Palvelu on saatavilla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Viaplay tarjoaa monenlaista sisältöä, kuten suoraa urheilua, lastenohjelmia ja elokuvia. Palvelua voi käyttää useilla eri laitteilla, kuten tietokoneilla, älypuhelimilla ja tableteilla. Viaplay on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat katsoa tv-ohjelmia ja elokuvia verkossa.

1.0 käyttöönotto

Viaplay-paketti on loistava tapa aloittaa TV-suoratoisto. Se on yksinkertainen ja suoraviivainen paketti, joka antaa sinulle pääsyn moniin eri kanaviin ja sisältöihin. Paketti sisältää useita suosittuja kanavia, kuten HBO, Showtime ja Starz, sekä monenlaista sisältöä muilta kanavilta. Paketti sisältää myös monenlaista tilattavaa sisältöä, joten voit katsoa mitä haluat, milloin haluat. Viaplay-paketti on edullinen ja hyvä tapa aloittaa tv-suoratoisto.

Viaplay on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden katsoa tv-ohjelmia ja elokuvia verkossa.

Viaplay on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden katsoa tv-ohjelmia ja elokuvia verkossa. Palvelussa on laaja valikoima sisältöä, johon kuuluu sekä uusia että klassisia nimikkeitä. Viaplay tarjoaa myös erilaisia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden luoda katselulistoja ja lisätä ohjelmia suosikkeihin.

Palvelu on saatavilla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

Jos asut Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa tai Suomessa, voit saada Viaplayn. Tämä palvelu tarjoaa sinulle loistavan tavan katsoa elokuvia ja tv-ohjelmia verkossa. Saat myös hienoja etuja, kuten mahdollisuuden katsoa elokuvia mobiililaitteella ja alennuksia elokuvalipuista.

Viaplay tarjoaa monenlaista sisältöä, kuten suoraa urheilua, lastenohjelmia ja elokuvia.

Jos olet urheilufani, Viaplay on loistava vaihtoehto, sillä se tarjoaa suoraa urheilutarjontaa useista eri liigoista. Voit katsoa jalkapalloa, koripalloa, jääkiekkoa ja paljon muuta mukavasti omasta kodistasi käsin. Ja jos etsit jotain katsottavaa lasten kanssa, Viaplay tarjoaa myös valikoiman lastenohjelmia. Etsitpä sitten jotain, jolla viihdyttää pienimpiä, tai olet vain sydämelläsi iso lapsi, Viaplay tarjoaa jotain sinulle.

Urheilun ja lastenohjelmien lisäksi Viaplay tarjoaa myös valikoiman elokuvia. Olipa mielesi sitten klassikkoelokuvaa tai uutta elokuvaa, Viaplaylla on jotakin juuri sinulle. Ja jos etsit jotain katsottavaa perheen kanssa, Viaplay tarjoaa myös valikoiman perheystävällisiä elokuvia.

Viaplay tarjoaa sinulle jotain, olitpa sitten urheilufani, elokuvaharrastaja tai etsit vain jotain katsottavaa lasten kanssa. Viaplay tarjoaa monenlaista sisältöä, joten jokaiselle löytyy jotakin.

Palvelua voi käyttää useilla eri laitteilla, kuten tietokoneilla, älypuhelimilla ja tableteilla.

Jos etsit uutta tapaa katsoa suosikkiohjelmia ja -elokuvia, kannattaa tutustua Viaplay-palveluun. Viaplay on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa monenlaista sisältöä, mukaan lukien sekä TV-ohjelmia että elokuvia. Voit käyttää Viaplay-palvelua useilla eri laitteilla, kuten tietokoneilla, älypuhelimilla ja tableteilla. Lisäksi Viaplay tarjoaa erilaisia hinnoitteluvaihtoehtoja, joten voit valita itsellesi sopivan paketin.

Viaplay on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat katsoa tv:tä

Jos etsit loistavaa tapaa katsoa televisiota, Viaplay on loistava vaihtoehto. Viaplayn avulla voit katsoa suosikkiohjelmiasi ja -elokuviasi milloin haluat. Lisäksi voit nauttia monista muista hienoista ominaisuuksista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Viaplay paketit

Mitä Viaplay sisältää?

Viaplayn kautta pääsee seuraamaan lähes mitä tahansa lajia: jääkiekkoa, jalkapalloa, tennistä, golfia, ampumahiihtoa, koripalloa ja pesäpalloa. Uusimpina vetonauloina Viaplayllä on Formula 1 -lähetykset! Suurten liigojen ja isojen tähtiotteluiden lisäksi Viaplay näyttää myös pienempien sarjojen otteluita.

Paljonko Viaplay maksaa kuukaudessa?

Norm. 12,99 €/kk. Saat Elisa Viihde Viaplayn 3 kuukauden ajan hintaan 4,33 €/kk.

Näkyykö Ligue 1 Viaplayssa?

V sport -kanavilta näet Valioliigan lisäksi lukuisia muita huippusarjoja ja cup-kilpailuita. Kattauksesta löytyy mm. Saksan Bundesliiga, Saksan Cup, Ranskan Ligue 1 ja Skotlannin Valioliiga.

Näkyykö formulat Viaplayssa?

Nordic Entertainment Group (NENT Group) tiedotti keskiviikkona hankkineensa F1-sarjan televisio-oikeudet Suomeen, Ruotsiin, Tanskaan, Norjaan ja Islantiin. Tämä tarkoittaa sitä, että kausina 2022–2024 F1-sarja nähdään Suomessa Viasatin tv-kanavilla sekä Viaplay-suoratoistopalvelussa.

Kumpi on parempi Netflix vai HBO?

Netflix vs HBO Max: käyttökokemus

Myös sarjojen seuraaminen parani huomattavasti, suositukset ovat relevantimpia ja käyttöliittymä on miellyttävämpi. Se jää silti toiseksi Netflixille, mutta päihittää heittämällä HBO Nordicin kämäisen käyttöliittymän.

Montako voi katsoa Viaplayta samaan aikaan?

Voit käyttää Viaplayta enintään neljällä (4) eri laitteella 24 tunnin aikana. Voit striimata sisältöä samanaikaisesti enintään kahdella (2) rekisteröidyllä laitteella.

Miten lopettaa Viaplay tilaus?

Irtisanoaksesi paketin, valitse Tilin yhteenveto > Käsittele pakettia. Pääset Tilin yhteenvetoon kotisivuiltamme klikkaamalla oman nimesi kohdalta oikeasta yläkulmasta. Käsittele pakettia -kohdasta näet kaikki pakettimme sekä Peruuta paketti -painikkeen sen tilauksen kohdalla, joka sinulla on aktiivisena.

Mikä on halvin Suoratoistopalvelu?

Paras suoratoistopalvelu: valitsimme parhaat palvelut jokaiselle

PalveluHinta
NetflixBasic: 7,99 € / kk, Standard: 11,99 € / kk, Premium: 15,99 € / kk
HBO Max8,99 € / kk
Viaplay12,99 € / kk (34,99 € / kk urheilun kera)
Amazon Prime Video5,99 € / kk

Näkyykö Elisa viihteessä Netflix?

Elisa Viihteen asiakkaana voit tilata Netflixin suoraan Elisa Viihteen digiboksilta. Jos jo käytät Netflixiä, voit katsoa sitä olemassa olevilla Netflix-tunnuksillasi.

Onko Elisa Viihde ilmainen?

Kokeile kuukausi maksutta Elisa Viihde –sovellusta ja Aitio-ohjelmakirjastoa täynnä leffoja ja sarjoja, täysin maksutta! Etujakson jälkeen 11,90 €/kk. Ei määräaikaa, peruuta koska tahansa helposti netissä. Kokeile Elisa Viihdettä 1 kk 0 € tästä!

Mistä voi katsoa PSG pelit?

Tällä hetkellä mikään muu tv-kanava tai suoratoistopalvelu Suomessa ei lähetä Ligue 1:n otteluita kaudella 2021-22. Veikkaus TV:n sivustolle rekisteröityminen on ilmaista, jonka jälkeen pääsee katsomaan jokaisen Ranskan liigan ottelun suoratoistopalvelusta.

Mitä urheilua Viaplay näyttää?

Viaplay on Suomen johtava urheilun suoratoistokanava. Viaplaylla on oikeudet NHL ja KHL sarjoihin sekä useisiin Eurooppalaisiin jalkapallosarjoihin, joista Englannin Valioliiga on merkittävin. Viaplay näyttää jalkapallon Mestarien liigaa , NFL:n otteluita sekä Ultimate Fighting Championshipin tapahtumia.

Onko Elisa Viihde Viaplay maksullinen?

Nappaa Elisa Viihde Viaplay ja HBO Max nyt yhteishintaan 12,99 €/kk.

Mistä näkee F1 2022 ilmaiseksi?

SRF on sveitsiläinen ilmainen tv-kanava. SRF näkyy myös netissä ja heillä on oikeudet näyttää kaikki Formula 1 osakilpailut kaudella 2022.

Mitä maksaa viaplay F1?

Viime kaudella C Morella Formula 1 -katselu onnistui vielä 24,95 euron kuukausihinnalla, mutta nyt laajasta Elisa Viihde Viaplay Total -suoratoistopalvelusta joutuu maksamaan 39,99 euroa kuukaudessa F1-kisat nähdäkseen.

Mikä on V Premium?

V premium on laadukkaan viihteen paketti, joka täyttää kaikkien toiveet huippu-​urheilusta uutuuselokuviin, sekä palkituista dokumenteista aina lastenohjelmiin. Formula 1:n lisäksi tarjolla on mm. maailman parhaat jalkapallo- ja jääkiekkoliigat (esim. NHL, Valioliiga, Bundesliiga).

Voiko viaplay tallentaa?

Voit tallentaa haluamasi ohjelman offline-tilaan matkapuhelimeen tai tablettiin. Silloin voit katsoa sen ilman nettiyhteyttä!

Mikä on paras suoratoisto palvelu?

Mikä on paras suoratoistopalvelu? Paras maksullinen suoratoistopalvelu on monen mielestä Netflix ja ilmaisista suosituin on YLE Areena. Suosiota ovat kasvattaneet Suomessa myös maksulliset HBO Max ja Amazon Prime Video. Moni tykkää C Moresta ja Viaplaysta, joka yhdistyi Elisa Viihteen kanssa 2020.

Näkyykö Amazon Prime Suomessa?

Amazonin lokalisoitu suoratoistopalvelu saapuu Suomeen. Amazon on ilmoittanut kasvattavansa Amazon Prime Video -palvelun investointeja Pohjoismaissa. Nyt Amazon tuo palvelun myös puhtaasti suomenkieliseksi lokalisoituna, vaikkakin sovellus on suomeksi jo aiemminkin toiminut.

Mitä Elisa VIihde maksaa?

Elisa VIihde on kaikki, mitä tarvitset viihteestä nauttimiseen. Ota elokuvat ja ohjelmat nyt haltuun Elisa Viihteen kanssa ja nauti huippuluokan viihteestä kotisohvallasi. Maksat viihteestä vain 24,90 eur/kk (ensimmäiset 3 kk vieläkin edullisemmin).

Missä maissa Viaplay näkyy?

Viaplay on aluelukittu ja saatavilla vain Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa. Koska tämä palvelu kuitenkin hyödyntää käyttäjän IP-osoitetta havaitakseen, missä maassa he ovat, ViaPlayn eston poistaminen ulkomailta käsin on yhtä helppoa kuin sijaintisi huijaaminen VPN:n (Virtual Private Network) avulla.

Voiko Viaplaysta vuokrata ilman tilausta?

Voit vuokrata tai ostaa elokuvia Vuokraa&osta-kategoriassa Elisa Viihde Viaplayssa. Et tarvitse aktiivista tilausta voidaksesi vuokrata tai ostaa elokuvan ja maksu elokuvan vuokrauksesta tai ostosta veloitetaan suoraan käyttäjätilillesi valitsemalta maksutavalta.

Miksi Viaplay ei näy televisiossa?

Tarkista internet-yhteyden tila televisiosi asetuksista. Mikäli yhteyttä ei ole, kokeile yhdistää TV:si wifiin uudelleen. Pakkosulje Viaplay-sovellus. Useimmilla TV-malleilla tämä onnistuu painamalla takaisin/return-painiketta (taittuva nuoli) kunnes sovellus sulkeutuu ja päädyt takaisin sovellusvalikkoon.

Mikä on paras Suoratoistopalvelu?

Paras maksullinen suoratoistopalvelu on monen mielestä Netflix ja ilmaisista suosituin on YLE Areena. Suosiota ovat kasvattaneet Suomessa myös maksulliset HBO Max ja Amazon Prime Video. Moni tykkää C Moresta ja Viaplaysta, joka yhdistyi Elisa Viihteen kanssa 2020.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.