Arvostelussa netflixin shooter-sarja


”Narcos”

Narcos on Netflixin kuvaussarja, joka kertoo kolumbialaisesta huumeparoni Pablo Escobarista. Sarjaa on kehuttu sen tarkasta kuvauksesta Escobarin elämästä ja huumekaupasta Kolumbiassa. Jotkut arvostelijat ovat kuitenkin kritisoineet sarjaa sen väkivaltaisuudesta ja graafisesta sisällöstä.

1) Hyvä:

Narcos on erinomainen räiskintäsarja, joka kuvaa tarkasti kolumbialaisen huumeparoni Pablo Escobarin elämää. Sarja on erittäin hyvin tutkittu ja antaa realistisen kuvan Kolumbian huumekaupasta. Myös näyttelijäntyöt ovat huippuluokkaa, ja sarja onnistuu erinomaisesti inhimillistämään Escobarin ja tekemään hänestä sympaattisen hahmon.

2) Huono:

Narcos on hyvin väkivaltainen ja graafinen, ja jotkut arvostelijat ovat kritisoineet sitä huumeiden käytön ja väkivallan ihannoinnista. Sarja on myös hyvin hidastempoinen, ja joidenkin katsojien voi olla vaikea seurata sitä.

Netflixin räiskintäpelisarja on loistava tapa saada toimintakohtaus. Sarjassa seurataan ammattilaisampujien elämää, kun he matkustavat ympäri maailmaa ja ottavat vastaan vaarallisia urakoita. Sarja on täynnä intensiivisiä toimintakohtauksia ja mielenkiintoisia hahmoja.

Jos etsit sarjaa, joka pitää sinut jännityksessä, tämä on juuri oikea sarja sinulle.

2) Huono:

Narcosia on kritisoitu sen väkivaltaisuudesta ja graafisesta sisällöstä. Jotkut arvostelijat ovat sanoneet, että sarja on liian graafinen ja että se ihannoi väkivaltaa. Toiset ovat sanoneet, että sarja kuvaa huumekauppaa ja Escobarin elämää tarkasti, mutta että väkivalta on tarpeetonta ja tarpeetonta.

Sarja ei ole täysin virheetön. Juoni on usein mutkikas ja dialogi voi olla halpamaista. Sarja luottaa myös vahvasti shokkiarvoon ja väkivaltaan, mikä voi olla joidenkin katsojien mielestä vastenmielistä.

3) Lopputulos:

Narcos on hyvin tehty, informatiivinen sarja, joka varmasti viihdyttää katsojia. Sen väkivalta ja graafinen sisältö eivät kuitenkaan välttämättä sovi kaikille katsojille.

Netflixin räiskintäpelisarja on hauska, joskin virheellinen toimintasarja, joka kannattaa katsoa.

Ensimmäinen kausi on paras, mutta myös toisella kaudella on hienoja hetkiä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.