Bridgerton kausi 2 suomessa


Netflixin Bridgertonin 2. kausi saa ensi-iltansa Suomessa perjantaina 25. joulukuuta. Julia Quinnin bestseller-sarjaan perustuvassa historiallisessa romanssisarjassa seurataan Bridgertonin perheen elämää Regency-ajan Englannissa.

Netflix ilmoitti sarjan Suomen ensi-illasta teaser-trailerilla, joka sisältää materiaalia sarjan toiselta kaudelta. Trailerissa kuullaan kertojan Lady Whistledownin (Julie Andrews) ääni, kun hän pohjustaa uutta kautta.

”Odotus on melkein ohi, Suomi. Bridgertonin 2. kausi saa ensi-iltansa perjantaina 25. joulukuuta”, Netflix kirjoitti trailerin kuvatekstissä.

Bridgertonin ensimmäinen kausi oli hitti niin katsojien kuin kriitikoidenkin keskuudessa, ja siitä tuli nopeasti yksi Netflixin katsotuimmista sarjoista. Sarjan näyttelijäkaartiin kuuluvat Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Nicola Coughlan ja Jonathan Bailey.

1. Bridgertonin herttuat ja herttuattaret jatkavat elämän ja rakkauden selättämistä Lontoon yläluokan seurapiireissä.

Bridgertonin herttuat ja herttuattaret jatkavat elämän ja rakkauden suunnistamista Lontoon ylimystössä. Simon ja Daphne sopeutuvat uusiin rooleihinsa vanhempina, kun taas Anthony huomaa yllättäen ihastuneensa uuteen naiseen. Samaan aikaan Eloise aloittaa oman urakkansa aviovaimojen maailmassa.

2. Lady Whistledown’s Society Papers on juorupalsta, josta kaikki Lontoossa puhuvat.

Lady Whistledown’s Society Papers on juorupalsta, josta kaikki Lontoossa puhuvat. Kukaan ei tiedä, kuka sen kirjoittaa, mutta kaikki odottavat innolla sen lukemista joka viikko. Palstalla on aina uusin tieto siitä, kuka tekee mitä Lontoon seurapiireissä.

3. Ton on nimitys, joka annetaan Lontoon yhteiskunnan yläluokalle.

The Ton on nimi, joka annetaan Lontoon yhteiskunnan yläluokalle. He ovat ihmisiä, jotka ovat syntyneet rikkauksiin ja joilla on koulutusta ja kasvatusta. Ton on pieni ihmisryhmä, mutta heillä on paljon valtaa ja vaikutusvaltaa Lontoossa.

2. Anthonyn ja Katen suhde saa käänteen.

Anthonyn ja Katen suhde on ollut kivillä jo jonkin aikaa. He ovat riidelleet yhä enemmän, eikä kumpikaan ole oikein varma, missä mennään. Asiat saavat kuitenkin käänteen huonompaan suuntaan, kun Kate saa selville, että Anthony on pettänyt häntä. Kate on musertunut ja murtunut, ja hänestä tuntuu, ettei hän voi enää luottaa mieheen. He yrittävät selvittää asioita, mutta lopulta he päättävät kulkea omia teitään.

3. Simonin ja Daphnen avioliitto kohtaa haasteita.

Simonin ja Daphnen avioliitto ei ole vailla haasteita. Heillä on erilaiset elämänkatsomukset, ja joskus he ottavat yhteen. He kuitenkin rakastavat toisiaan syvästi ja ovat sitoutuneet selvittämään erimielisyytensä.

He ovat olleet naimisissa neljä vuotta, ja sinä aikana he ovat oppineet toisistaan paljon. He ovat lähentyneet toisiaan ja vahvistuneet, ja he pystyvät paremmin selviytymään myrskyistä, joita heidän tielleen tulee.

Heillä on edelleen erimielisyyksiä, mutta he pystyvät nyt puhumaan niistä. He ymmärtävät toisiaan paremmin ja ovat kärsivällisempiä toisiaan kohtaan.

He eivät ole täydellisiä, mutta he ovat täysin onnellisia. He eivät vaihtaisi yhteistä elämäänsä mihinkään maailmassa.

4. Lady Whistledownin henkilöllisyys paljastuu vihdoin.

Lady Whistledownin, hänen nimeään kantavan skandaalilehden luojan, henkilöllisyys on ollut vuosien varrella monien spekulaatioiden ja arvailujen aiheena. Vihdoin lady itse on paljastanut todellisen henkilöllisyytensä.

Hän ei ole kukaan muu kuin Lady Charlotte Bridgerton, edesmenneen Bridgertonin herttuan vanhin tytär. Lady Charlotte on varakas ja sivistynyt nainen, ja hän on vuosien varrella käyttänyt asemaansa ja suhteitaan kaikenlaisten skandaalien ja juorujen paljastamiseen.

Lady Charlotte on leski, ja hänen edesmennyt aviomiehensä oli se, joka alun perin keksi skandaalilehden idean. Miehen kuoleman jälkeen hän otti julkaisun haltuunsa ja on johtanut sitä siitä lähtien.

Lady Charlotte on naamioitumisen mestari, ja hän on käyttänyt monenlaisia menetelmiä pitääkseen henkilöllisyytensä salassa. Mutta nyt hän on päättänyt tulla esiin ja paljastaa itsensä maailmalle.

Lady Charlotte on erittäin älykäs ja nokkela nainen, ja hän on käyttänyt taitojaan yleisön viihdyttämiseen ja valistamiseen jo vuosien ajan. Hän on todellinen omaperäinen, eikä kukaan ole hänen kaltaisensa.

5. Bridgertonit kohtaavat uuden skandaalin.

Bridgertoneille skandaalit eivät ole vieraita. Viimeisin tapahtui, kun Lady Bridgertonin nuorin tytär Eloise jäi kiinni kompromissiasennossa nuoren miehen kanssa, joka ei ollut hänen miehensä. Tällä kertaa Bridgertonit ovat kuitenkin uuden skandaalin edessä. Lady Bridgertonin vanhempi tytär, Daphne, on jäänyt kiinni kompromissiasennosta naimisissa olevan miehen kanssa.

Daphne Bridgerton on aina ollut täydellinen nainen. Hän on ystävällinen, kaunis ja tekee aina sen, mitä häneltä odotetaan. Mutta nyt hänen maineensa on raunioina. Hän on jäänyt kiinni kompromissiasennosta naimisissa olevan miehen kanssa. Tämä mies ei ole kukaan muu kuin Simon Basset, Hastingsin herttua.

Hastingsin herttua on tunnettu huijari. Hän on komea, hurmaava ja naistenmiehen maineessa. Hän on myös naimisissa. Hänen vaimonsa, Lady Hastings, on kylmä ja sydämetön nainen, joka ei ole koskaan osoittanut hänelle mitään rakkautta tai hellyyttä.

Lady Bridgerton, Daphnen äiti, on saanut herttuan ja Daphnen kiinni kompromissiasennosta. Lady Bridgerton on ymmärrettävästi järkyttynyt. Hän on huolissaan siitä, miten tämä vaikuttaa hänen tyttärensä maineeseen.

Hastingsin herttua ei ole ainoa, joka on naimisissa. Myös Daphne on kihlattu toiselle miehelle. Hänen nimensä on Colin Bridgerton. Colin on Bridgertonin perheen vanhin poika. Myös hän on rakastunut Daphneen.

Tämä skandaali voi pilata kaikkien heidän elämänsä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.