Breaking Bad -sarja: Uskomaton tarina


Breaking Bad on AMC:n dramaattinen sarja, joka on kerännyt paljon maailmanlaajuista huomiota. Sarja seuraa Walt Whiten tarinaa, joka muuttuu laittomien huumekauppiaaksi ja yrittää tarjota paremman elämän perheelleen tässä julmassa ja kompromissinhaluisessa maailmassa. Sarjan juoni ja näyttelijäsuoritukset ovat olleet kriitikoiden ylistys ja tehneet Breaking Badista maailmanlaajuisen fenomenon.

Breaking Bad Juoni

Kun sarja alkaa, Walter White (Bryan Cranston) on surkean ei-toivotun lukion kemistin opettaja, jolla on vaimo ja kaksi lasta. Walt ostaa synteettisen amfetamiinin ja yhdistää sen kokemuksensa kemiasta ja ajattelee, että he voivat ansaita rahaa valmistamalla ja myymällä sitä. Hänen liittolaisensa Jesse Pinkman (Aaron Paul) auttaa häntä tuotannossa ja myynnissä. He alkavat harjoittaa liiketoimintaa Albuquerqueissa, New Mexicossa.

Sarjan edetessä Waltin ja Jesse’n on kohdattava erilaisia riskejä ja uhkia, jotka tulevat niin poliisista kuin pahamaineisten huumekauppiaiden joukosta. Heidän on etsittävä uusia tapoja tuottaa ja myydä huumeita, ja heillä on taipumus aiheuttaa lisää ongelmia itselleen ja muille. Sarjan päätteeksi Waltilla on edessään suuri tehtävä, minkä hän toteuttaa menestyksekkäästi.

Breaking Bad Näyttelijät

Breaking Badin tähtiä ovat Bryan Cranston (Walter White), Aaron Paul (Jesse Pinkman), Anna Gunn (Skylar White), Dean Norris (Hank Schrader) ja Betsy Brandt (Marie Schrader). Näyttelijöiden suoritus on ollut erittäin vaikuttavaa ja he onnistuivat luomaan uskottavia ja elämää suurempia hahmoja. Jokainen näyttelijä oli vakuuttava ja teki hahmollaan helpomman roolin katsojille ymmärtää tarinan.

Breaking Bad päähenkilöt

Walter White (Bryan Cranston) on Breaking Badin päähahmo. Hän on kemisti, joka yrittää tarjota perheelleen paremman elämän, ja hänen tarinansa on todella sydäntä lämmittävä. Waltilla on myös monimutkaiset suhteet Jesse Pinkmaniin (Aaron Paul), hänen liittolaiseensa ja huumekauppiaaseen. Jesse on Waltin vastakohta; hän on nuori, energiaa pursuava, mutta samalla oikeudenmukainen. Skyler White (Anna Gunn) on Waltin vaimo, joka yrittää selviytyä kaikesta ongelmasta, joita Waltin toimet aiheuttavat. Hank Schrader (Dean Norris) on Waltin veli-in-law, joka on DEA-agentti ja yrittää torjua huumekauppiaita. Marie Schrader (Betsy Brandt) on Hanks vaimo ja Waltin sisko-in-law, joka on myös Waltin tukeva puolella.

Breaking Bad Arvostelu: Ohjaus, Musiikki, Kuvaus ja Tuotanto

Ohjaus: Ohjaaja Vince Gilligan ja hänen tiiminsä onnistuvat luomaan Breaking Badin sävyn ja henkeen. He ovat päässeet todella hyvin siihen tunnelmaan ja antaneet sille jotain uniikkia.

Musiikki: Musiikki on sarjassa todella tärkeässä osassa ja se antaa sarjalle erityisen tunnelman. Se on todella modernia ja sopii erinomaisesti sarjan juoneen, ja se on erittäin miellyttävää kuunnella.

Kuvaus: Breaking Bad on erittäin tyylikäs sarja ja kuvausprosessi on todella huolellisesti suunniteltu. Kuvaustyyli on erittäin realistinen ja kaunis, ja se antaa paljon lisäarvoa sarjalle.

Tuotanto: Breaking Badin tuotanto on todella hyvää ja sarjan jokaisessa jaksossa on paljon yksityiskohtia ja kiinnostavia elementtejä, jotka tekevät siitä nautinnollisen katsella.

Breaking Bad Editointi, dialogi ja tempo

Editointi: Breaking Badin editointi on erittäin hyvää ja se on onnistunut luomaan vauhdikkaan ja viihdyttävän kertomuksen. Editointi on onnistuneesti sekoittanut dramaattisia ja komediaa elementtejä ja luonut uskottavan ja viihdyttävän tarinan.

Dialogi: Dialogi on sarjassa erinomainen ja näyttelijöiden suoritukset ovat todella vakuuttavia. Dialogi on erittäin uskottava ja se antaa paljon lisäarvoa sarjalle.

Tempo: Tempo on sarjassa erittäin tasapainoinen ja se tarjoaa monia vaihtelevia kohtauksia. Kaikki kohtaukset liittyvät yhteen ja luovat uskottavan ja aktiivisen tarinan.

Usein Kysytyt Kysymykset

Breaking Bad ikäraja: Breaking Badin ikäraja on 16+. Sarjan aihepiiri on melko raskas ja sopii parhaiten vanhemmille katsojille.

Mistä katsoa Breaking Bad? Breaking Badia voi katsoa Netflixistä, Amazon Primestä, Apple TV:stä ja Hulu:sta.

Koska Breaking Bad julkaistiin? Breaking Bad julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2008.

Yhteenveto

Breaking Bad on erittäin vaikuttava sarja, joka on herättänyt maailmanlaajuisen huomion. Sen juoni, näyttelijäsuoritukset sekä ohjaus, musiikki, kuvaus ja tuotanto ovat erinomaisia ja onnistuneet luomaan uskottavan ja viihdyttävän tarinan. Sarjan dialogi on erittäin uskottava ja se antaa paljon lisäarvoa tarinalle. Jos haluat nauttia uskomattomasta tarinasta ja nähdä näyttelijöiden loistavat suoritukset, Breaking Bad on varmasti paras vaihtoehto.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.