Elisa viihde suorat lähetykset


Elisa on suomalainen yritys, joka tarjoaa suoria lähetyksiä viihdetapahtumista. Yhtiöllä on laaja valikoima lähetettäviä tapahtumia, kuten musiikkikonsertteja, stand up -komiikkaa ja teatteria. Elisa on lähettänyt livelähetyksiä vuodesta 2007 lähtien, ja siitä on tullut yksi Suomen suosituimmista livelähetystoimittajista.

1. Tulevat suorat lähetykset Elisa Viihteessä

Elisa Viihde ilmoittaa ylpeänä tulevista suorista lähetyksistään! Tällä viikolla meillä on jokaiselle jotakin.

Maanantaina lähetämme suorana lähetyksenä The Bachelor -sarjan uusimman jakson. Tiistaina näytämme suorana lähetyksenä ”The Voice” -ohjelman kauden finaalin. Keskiviikkona on tosi-tv-ilta, jolloin lähetämme suorana lähetyksenä sekä ”Survivorin” että ”The Amazing Racen” jaksot. Torstaina on ”Throwback Thursday”, ja näytämme suorana lähetyksenä klassisen jakson Friends-sarjasta. Perjantaina on ”Elokuvailta”, ja näytämme klassikkoelokuvan ”Kummisetä” suorana lähetyksenä. Lauantaina lähetämme Saturday Night Live -ohjelman kauden päätösjakson suorana lähetyksenä.

Joten virittäydy tällä viikolla Elisa Viihteeseen kaikkien suorien lähetysten tarpeisiin! Pidämme sinut varmasti viihdytettynä koko viikon ajan.

2. Näin katsot Elisa Viihteen suoria lähetyksiä

Elisa Viihde on suoratoistoalusta, joka tarjoaa monenlaista suoraa sisältöä urheilusta uutisiin ja viihteeseen. Voit katsoa Elisa Viihteen suoria lähetyksiä tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla vierailemalla verkkosivustolla tai lataamalla mobiilisovelluksen.

Jos haluat katsoa Elisa Viihteen suoria lähetyksiä tietokoneellasi, käy yksinkertaisesti verkkosivustolla ja napsauta ”Live”-välilehteä. Sieltä voit valita useista tällä hetkellä saatavilla olevista suorista lähetyksistä. Jos haluat katsoa tiettyä lähetystä, voit myös etsiä sitä avainsanan tai kategorian perusteella.

Jos haluat katsoa Elisa Viihteen suoria lähetyksiä älypuhelimella tai tabletilla, sinun on ladattava mobiilisovellus App Storesta tai Google Playsta. Kun sovellus on asennettu, käynnistä se ja kirjaudu sisään Elisa Viihde -tililläsi. Tämän jälkeen voit selata saatavilla olevia live-lähetyksiä ja katsoa niitä suoraan laitteellasi.

3. Elisa Viihteen suorien lähetysten aikataulu

Elisa Viihde tarjoaa laajan ohjelmatarjonnan, joka varmasti miellyttää kaikkia yleisöjä. Heidän suorien lähetysten aikataulunsa on seuraava:

Monday-Thursday: 8:00pm-11:00pm

Perjantai: klo 20.00-13.00.

Lauantai: klo 23.00-20.00: 10:00-1:00

Sunnuntai: klo 10:00-11:00.

Elisa Viihde tarjoaa monenlaista ohjelmaa, joka vetoaa varmasti kaikkiin yleisöihin. Heidän suorien lähetysten aikataulunsa on seuraava:

Monday-Thursday: 8:00pm-11:00pm

Perjantai: 20:00-13:00.

Lauantai: klo 20.00-20.00: 10:00-1:00

Sunnuntai: klo 10:00-11:00.

Elisa Viihde tarjoaa monenlaista ohjelmaa, joka vetoaa varmasti kaikkiin yleisöihin. Heidän suorien lähetysten aikataulunsa on seuraava:

Monday-Thursday: 8:00pm-11:00pm. Näinä iltoina he tarjoavat erilaisia ohjelmia, kuten komedioita, draamoja, peliohjelmia ja paljon muuta.

Perjantai: 20:00-13:00. Perjantaisin ohjelmatarjonta sisältää muun muassa musiikkia ja elokuvia.

Lauantaina: 10:00-1:00. Lauantaiaamuisin tarjolla on erilaisia lastenohjelmia. Lauantai-illat on varattu elokuville ja muille viihdeohjelmille.

Sunnuntai: klo 10:00-11:00. Sunnuntaisin tarjolla on erilaisia uskonnollisia ohjelmia sekä joitakin muita ohjelmia.

4. Mitä uutta Elisa Viihteen suorissa lähetyksissä on?

Elisa Viihde tarjoaa laajan valikoiman suoria lähetyksiä, jotka varmasti viihdyttävät sinua. Elisa Viihteestä löytyy jokaiselle jotakin aina kokkiohjelmista ja musiikkiesityksistä opetusohjelmiin ja muuhun.

Yksi uusimmista lisäyksistä Elisa Viihteen suoriin lähetyksiin on ”The Daily Show with Trevor Noah”. Tässä suositussa ohjelmassa koomikko Trevor Noah tarkastelee humoristisesti päivän uutisia. ”The Daily Show” esitetään arkisin klo 23.00 ET/PT.

Toinen tuore lisäys Elisa Entertainmentin suoriin lähetyksiin on ”The Ellen DeGeneres Show”. Tässä päiväsaikaan esitettävässä talk show’ssa Ellen DeGeneres haastattelee julkkiksia ja puhuu ajankohtaisista tapahtumista. ”The Ellen DeGeneres Show” esitetään arkisin klo 15.00 ET/PT.

Elisa Entertainment tarjoaa myös erilaisia suoria urheilulähetyksiä. Voit nähdä suosikkijoukkueesi tositoimissa Elisa Viihteessä, olipa kyse sitten koripallosta, jalkapallosta, baseballista tai muusta urheilulajista. Elisa Viihteen suorat urheilulähetykset ovat katsottavissa televisiossa, tietokoneella tai mobiililaitteella.

Jos siis etsit jotain uutta ja jännittävää katsottavaa, muista tutustua Elisa Viihteen suoriin lähetyksiin. Elisa Viihteestä löytyy jokaiselle jotakin.

5. Elisa Viihteen suorien lähetysten kohokohdat

Elisa Viihde on suoratoistoalusta, joka tarjoaa käyttäjilleen monenlaista sisältöä. Elisa Viihteen suosituimpiin sisältöihin kuuluvat suorat lähetykset urheilutapahtumista, musiikkikonserteista ja muista viihdeohjelmista.

Elisa Viihde on nopeasti noussut suosituksi suoratoistosisällön kohteeksi lähetysten korkean laadun ansiosta. Alusta tarjoaa käyttäjille erilaisia tapoja katsoa suoraa sisältöä, muun muassa verkkosivuston, mobiilisovellusten ja älytelevisiosovellusten kautta.

Yksi Elisa Viihteen suosituimmista ominaisuuksista on sen suorien lähetysten kohokohdat. Kohokohdat tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden seurata suoran lähetyksen parhaita hetkiä, vaikka alku olisi jäänyt näkemättä.

Elisa Viihteen suorien lähetysten kohokohdat ovat saatavilla kaikista alustan suosituimmista sisällöistä, kuten urheilutapahtumista, musiikkikonserteista ja viihdeohjelmista. Kohokohdat julkaistaan yleensä pian suoran lähetyksen päättymisen jälkeen, joten käyttäjät voivat helposti seurata parhaat hetket.

Elisa Viihteen suorien lähetysten kohokohdat ovat loistava tapa seurata alustan suosituinta sisältöä. Tarjoamalla käyttäjille keinon päästä kiinni parhaisiin hetkiin Elisa Viihde varmistaa, että kaikki voivat nauttia rakastamastaan suorasta sisällöstä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.