Viaplay nhl studio


NHL ja Viaplay, Skandinavian johtava live- ja tilausurheilupalvelu, ilmoittivat tänään uudesta monivuotisesta jakelusopimuksesta, jonka myötä Viaplay on NHL:n yksinoikeus Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa. Sopimus tuo NHL:n pelit ja ohjelmat Viaplayn yli 700 000 tilaajalle NHL-kaudesta 2017-18 alkaen.

”NHL on yksi maailman suosituimmista urheiluliigoista, ja olemme innoissamme lisätessämme sen Viaplayn jo ennestään vankkaan urheilutarjontaamme”, sanoo Viaplayn kaupallinen johtaja Fredrik Ljungberg. ”Tämä sopimus on uusi osoitus sitoutumisestamme tarjota parasta suoraa ja tilattavaa urheilusisältöä pohjoismaisille asiakkaillemme.”

”Tämä on merkittävä sopimus NHL:lle Euroopassa, ja olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä Viaplayn kanssa kasvattaaksemme peliä ja fanipohjaamme Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa”, sanoi Ljungberg.

1. NHL-studio Viaplay-palvelussa – mitä odottaa?

2. Tietoa ohjelmasta

NHL-studio Viaplaylla on ohjelma, joka tarjoaa tuoreimmat uutiset ja tiedot jääkiekkoliigasta. Ohjelmaa isännöi entinen NHL-pelaaja ja nykyinen analyytikko Ray Ferraro, ja siinä on asiantuntijapaneeli, joka keskustelee viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista ympäri liigaa. Ohjelmassa on myös pelaajien ja valmentajien haastatteluja sekä kommentteja peleistä ja kohokohdista.

NHL-studio Viaplaylla on täydellinen paikka jääkiekkofaneille pysyä ajan tasalla kaikista uusimmista uutisista ja tiedoista liigasta. Olitpa sitten vannoutunut fani tai vain satunnainen tarkkailija, ohjelma tarjoaa jokaiselle jotakin. Kuuntele ja nauti!

2. Miten saat kaiken irti Viaplay NHL-studiokokemuksesta

Kun ilmoittaudut Viaplay NHL -studiokokemukseen, ilmoittaudut paljon muuhunkin kuin vain yhteen tai kahteen live-otteluun. Ilmoittaudut täysin uuteen tapaan kokea jääkiekko.

Viaplay NHL:ssä voit valita kahden eri tavan katsoa peliä. Voit joko katsoa pelin suorana lähetyksenä tai voit katsoa sen tilauksesta.

Jos valitset pelin katsomisen suorana lähetyksenä, näet kaiken toiminnan sitä mukaa, kun se tapahtuu. Voit myös keskustella muiden fanien kanssa ja saada viimeisimmät uutiset ja tiedot pelistä.

Jos päätät katsoa pelin pyynnöstä, voit katsoa sen milloin haluat. Voit myös pysäyttää ja kelata peliä taaksepäin, jotta voit seurata kaikki näkemättä jääneet tapahtumat.

Riippumatta siitä, millä tavalla valitset pelin katsomisen, saat parhaan mahdollisen hyödyn Viaplay NHL-studio -kokemuksestasi, kun tilaat NHL-studio-paketin.

NHL-studiopaketilla saat pääsyn kaikkiin suoriin peleihin sekä tilauspeleihin. Saat myös pääsyn eksklusiiviseen NHL-studiosisältöön, kuten haastatteluihin, analyyseihin ja muuhun.

NHL-studiopaketti on paras tapa saada kaikki irti Viaplayn NHL-studiokokemuksesta. Rekisteröidy jo tänään ja aloita jääkiekon katsominen niin kuin se on tarkoitettu katsottavaksi.

3. Vinkkejä ja niksejä, joilla saat kaiken irti Viaplay NHL-studiosta

Kansallisen jääkiekkoliigan yksinoikeudellisena suoratoistokumppanina Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa Viaplay NHL tarjoaa näissä maissa asuville faneille mahdollisuuden katsoa suoria otteluita ja tilaussisältöä NHL:n laajoista arkistoista. Mutta kun sisältöä on tarjolla niin paljon, voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa. Tässä on muutamia vinkkejä ja niksejä, joilla saat kaiken irti Viaplay NHL -kokemuksestasi.

1. Suorat pelit ovat katsottavissa Viaplay NHL:ssä sitä mukaa, kun ne tapahtuvat. Mene vain verkkosivuston tai sovelluksen Live-osioon ja valitse peli, jota haluat katsoa. Voit myös asettaa hälytyksiä, jotta et koskaan missaa live-peliä, jossa suosikkijoukkueesi pelaa.

2. Jos etsit jotain katsottavaa tilauksesta, verkkosivuston ja sovelluksen On Demand -osio on oikea osoite. Täältä löydät viimeaikaisia pelejä, klassikkopelejä ja erilaisia NHL:n alkuperäisiä ohjelmia.

3. Älä unohda tarkistaa NHL Studio -osiota, josta löydät analyysejä, kohokohtia ja haastatteluja jääkiekon suurimpien nimien kanssa.

4. Pysy ajan tasalla uusimmista NHL-uutisista tilaamalla NHL Newsfeed. Näin varmistat, että saat aina uusimmat tiedot suosikkijoukkueistasi ja -pelaajistasi.

5. Lataa Viaplay NHL -sovellus, jotta voit katsoa live-pelejä ja tilaussisältöä mobiililaitteellasi. Sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille.

6. Voit aloittaa Viaplay NHL:n ilmaisen kokeilujakson rekisteröimällä ilmaisen tilin. Mene vain Viaplayn verkkosivustolle ja napsauta ”Aloita ilmainen kokeilujakso” -painiketta. Sinua pyydetään syöttämään sähköpostiosoitteesi ja luomaan salasana. Kun olet tehnyt tämän, pääset käyttämään kaikkea Viaplayn sisältöä seitsemän päivän ajan.

7. Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä voit jatkaa Viaplay NHL:n katsomista tilaamalla kuukausitilauksen. Hinnat alkavat SEK

4. Miten saat kaiken irti Viaplay NHL -studiosta – käyttöopas

Jos olet NHL-jääkiekon ystävä, sinun kannattaa tutustua Viaplay NHL studioon. Tässä on käyttöopas, jonka avulla saat kaiken irti tästä loistavasta palvelusta.

Viaplay NHL studio antaa sinulle pääsyn suoriin ja tilattaviin NHL-otteluihin sekä kohokohtiin, haastatteluihin ja muuhun yksinoikeussisältöön. Voit katsoa pelejä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla, eikä sinun tarvitse tilata kaapeli- tai satelliitti-tv-tilausta.

Voit aloittaa luomalla ilmaisen tilin Viaplay.com-sivustolla. Selaa sitten NHL-studio-osiota löytääksesi pelin tai sisällön, jota haluat katsoa.

Jos katsot suoraa peliä, näet reaaliaikaiset tulokset ja tilastot. Ja jos missaat jotain toimintaa, voit aina palata takaisin ja katsoa sen pyynnöstä.

Lisäksi Viaplay NHL-studiossa saat pääsyn yksinoikeudella tehtyihin haastatteluihin, analyyseihin ja muuhun mahtavaan sisältöön, jota et löydä mistään muualta. Jos siis olet jääkiekkofani, muista tutustua Viaplay NHL studioon jo tänään.

5. Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Viaplay NHL studiosta

Viaplay on NHL:n yksinoikeudellinen koti Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Ja tästä kaudesta lähtien he lähettävät NHL-pelejä myös Islannissa.

Palvelu tarjoaa NHL-otteluiden suoraa ja tilattavaa striimausta sekä kohokohtia, uutisia ja analyysejä. Viaplaylla on myös oma NHL-studio, jossa tuotetaan suurin osa heidän NHL-sisällöstään.

NHL-studio sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa, ja se koostuu kokeneista jääkiekkokommentaattoreista, -analyytikoista ja -toimittajista koostuvasta tiimistä. Studiotiimi tarjoaa suoraa selostusta NHL-pelien aikana sekä analyysejä ennen ja jälkeen pelin.

Viaplayn NHL-studio on loistava tapa seurata NHL:ää, jos et voi seurata pelejä suorana lähetyksenä. Saat asiantuntevaa analyysiä ja kommentointia sekä mahdollisuuden katsoa pelejä tilauksesta.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.