Emily in paris: kausi 3 – sarjan esittely ja arvostelu

Emily in paris: kausi 3 – sarjan esittely ja arvostelu

Netflixin Emily in Paris – sarja on saanut suuren suosion ja odotetaan jo kolmannen tuotantokauden julkaisua. Sarja sijoittuu Pariisiin, Ranskassa ja seuraa päähenkilö Emily Cooperin elämää. Emily on nuori ammattilainen Chicagoista, joka pääsee työharjoitteluun Pariisiin. Sieltä hän löytää itsensä uudesta kulttuurista ja ihmissuhteista tutkimassa, mitä elämä voi tarjota.

Emily in Paris: Kausi 3 on draamakomedia, jonka tarkoituksena on tuoda esille päähenkilö Emilyn elämää Pariisissa. Sarjan avulla voimme seurata Emilyn matkaa voimakkaasti muuttuneessa elämässä. Sarja etsii vastauksia vaikeisiin kysymyksiin, kuten: Miten voimme puhua toisillemme ja oppia hyväksymään erilaiset kulttuurit? Entä miten voimme hallita asioita, joita emme voi valvoa?

Emily in paris: kausi 3 Juoni

Emily in Paris: Kausi 3 jatkaa Emilyn seikkailua Pariisissa. Emilyn elämä on muuttunut paljon edellisestä kaudesta ja hänen on kohdattava uusia haasteita ja tilanteita, mukaan lukien rakkauselämän sekoittaminen työhön. Hän jatkaa myös suhdettaan Gabrielleen ja yrittää ymmärtää paikallisen kulttuurin ja sen monimutkaiset säännöt. Sarjan juonen keskipisteessä on Emilyn ja hänen tulevan työnantajansa Sylvainin välinen suhde, joka on täynnä ilakoita ja salaisuuksia.

Sarjan edellisen kauden tapaan, myös Emily in Paris: Kausi 3 on täynnä romantiikkaa, naurua ja vauhdikasta draamaa. Sarja herättää elämästä teemat, kuten uskollisuuden ja luottamuksen tärkeyden, ja kertoo meille, kuinka tärkeää on olla luova ja ajatella ulkopuolelta.

Emily in paris: kausi 3 Päähenkilöt

Emily Cooper (Lily Collins) on sarjan päähenkilö, nuori Chicagoista Pariisiin saapunut ammattilainen, joka on tulossa uransa alkuun. Emily on hauska, itsevarma ja omaperäinen, ja hän etsii itsensä löytämistä ja tunnustamista kasvavassa ja kehittyvässä kulttuurissa.

Gabriel (Lucas Bravo) on pariskunnan ystävä, joka auttaa Emilyä navigoimaan paikallisten kulttuurien ja normien läpi. Gabriel auttaa Emilyä verkostoitumaan ja löytämään oman paikkansa Pariisissa.

Sylvaine (Philippine Leroy-Beaulieu) on Emilyn työnantaja ja mentor. Hän auttaa Emilyä selviytymään ja navigoida Pariisin kulttuurissa.

Camille (Camille Razat) on Emilyn parhaan ystävän. Hän auttaa Emilyä selviytymään ja vahvistamaan suhdettaan Gabrieliin.

Emily in paris: kausi 3 Näyttelijät

Lily Collins näyttelee Emily Cooperia, sarjan päähenkilöä. Lily tunnetaan useista elokuvista ja televisiosarjoista, kuten Love Rosie, Mirror Mirror ja To the Bone. Lily on saanut kunnianosoituksia urastaan, mukaan lukien Screen Actors Guild Awards -palkinnon parhaasta naispääosasta elokuvassa Stuck in Love.

Lucas Bravo näyttelee Gabrielia, Emilyn ystävää ja mahdollista rakastettua. Lucas on Ranskalainen näyttelijä ja tunnetaan useista elokuvista ja televisiosarjoista, mukaan lukien J’ai perdu mon corps ja 8 femmes. Hän on myös saanut kunnianosoituksia urastaan, mukaan lukien Ranskan elokuva- ja televisionäyttelijöiden palkinto.

Philippine Leroy-Beaulieu näyttelee Emilyn työnantajaa, Sylvainea. Philippine on tunnettu monista elokuvista ja televisiosarjoista, kuten Les Choristes, On va se promener ja L’homme qui rit. Hän on myös saanut kunnianosoituksia urastaan, mukaan lukien Ranskan elokuva- ja televisionäyttelijöiden palkinto.

Camille Razat näyttelee Emilyn parasta ystävää, Camillea. Camille on tunnettu monista elokuvista ja televisiosarjoista, mukaan lukien Les émotifs anonymes, La fille du 14 juillet ja Le temps des faux-semblants. Hän on myös saanut kunnianosoituksia urastaan, mukaan lukien Ranskan elokuva- ja televisionäyttelijöiden palkinto.

Emily in paris: kausi 3 Arvostelu

Emily in Paris: Kausi 3 on viihdyttävä ja hauska draamakomedia, joka kertoo Emilyn matkan Pariisiin. Sarja käsittelee modernia aihetta, kuten toisen kulttuurin ymmärtäminen ja yhteistyön merkitys. Sarja on hyvin kuvattu ja kerrottu, ja se herättää katsojassa henkilökohtaisia tunteita. Sarja on visuaalisesti upea ja sen luovat joukkueet ovat tehneet loistavaa työtä.

Emily in paris: kausi 3 Ohjaus, musiikki, kuvaus ja tuotanto

Emily in Paris: Kausi 3 on huolellisesti ohjattu ja tuotettu. Ohjaaja Darren Star on onnistunut luomaan viehättävän, värikkään ja viihdyttävän tunnelman, jossa päähenkilöt ja heidän tarinansa ovat alttiina. Musiikki on vivahteikasta ja sopii hyvin sarjan tunnelmaan. Kuvaus on värikästä ja kaunista, ja se auttaa luomaan sarjan upeat taustat. Sarjan tuotanto on erinomainen ja se on mennyt mallikkaasti alusta loppuun.

Emily in paris: kausi 3 Editointi, dialogi ja tempo

Emily in Parisin: Kausi 3 editointi ja dialogi ovat hienoja. Sarjan tempo on hyvin rytmitetty ja jokainen jakso päättyy katsojan haluamaan enemmän. Dialogi on värikästä ja sitä käytetään hyvin selittämään henkilöiden motiiveja ja käsittelemään sarjan teemoja. Editointi on erinomainen ja se onnistuu luomaan dramaattisen ja intensiivisen tunnelman, joka pysyy koko sarjan ajan.

Usein kysytyt kysymykset

Emily in paris: kausi 3 ikäraja

Emily in Paris: Kausi 3 on suositeltavaa katsoa 15-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Vaikka sarja sisältää vähän mustaa huumoria ja seksiä, se sisältää myös vakavia teemoja, kuten ihmisen ja kulttuurin ymmärtämisen ja ihmissuhteiden sääntöjen opettelun.

Mistä katsoa Emily in paris: kausi 3?

Emily in Paris: Kausi 3 julkaistaan Netflixissä. Voit katsoa sarjan täältä: https://www.netflix.com/title/81181573

Koska Emily in paris: kausi 3 julkaistiin?

Emily in Paris: Kausi 3 julkaistiin Netflixissä 16. marraskuuta 2020.

Yhteenveto

Emily in Paris: Kausi 3 on viihdyttävä ja hauska draamakomedia, joka kertoo Emilyn matkan Pariisiin. Sarjan päähenkilö Emily on hauska, itsevarma ja omaperäinen, ja hän etsii itsensä löytämistä ja tunnustamista kasvavassa ja kehittyvässä kulttuurissa. Sarja on hyvin kuvattu ja kerrottu, ja se herättää katsojassa henkilökohtaisia tunteita. Sarja on visuaalisesti upea ja sen luovat joukkueet ovat tehneet loistavaa työtä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.