Frozen 2 – Elokuvan esittely ja arvostelu

Frozen 2 – Elokuvan esittely ja arvostelu

Disneyn luoma Frozen-elokuvasarja teki paluun vuonna 2019 elokuvalla Frozen 2. Elokuva jatkaa ensimmäisen osan tarinaa ja seuraa Anna, Elsa, Olaf ja muut tutut hahmot, kun he seikkailevat Arendelleen ja sen ympärille. Seikkailussaan he oppivat tuntemaan itsensä ja selvittämään salaisuuksia suvunsa menneisyydestä. Frozen 2 oli alusta loppuun täynnä värikkäitä hahmoja, uskomattomia visuaalisia vaikutteita ja kaikkea siltä väliltä.

Frozen 2 on parhaiten tunnetuin Disneyn piirroselokuvan jatko-osa. Se sai ensi-iltansa 22. marraskuuta 2019 ja se on saanut melko hyvän vastaanoton. Elokuva ei vain tyydy toistamaan ensimmäisen osan menestystä, vaan se yrittää myös pyrkiä uudella tarinalla, joka on täynnä dramaattisia käänteitä, ihastuttavia lauluja ja syvällisiä sanoja.

Frozen 2 Juoni

Frozen 2:n juoni alkaa Arendellen kuningatar Elsalta ja hänen siskoltaan Annalta, kun heidän täytyy selvittää salaisuus, joka liittyy heidän suvunsa menneisyyteen. He matkustavat seikkailulle, jossa he oppivat erilaisia asioita itsestään ja toisistaan. Heidän seikkailunsa aikana he tapaavat monia mielenkiintoisia hahmoja, joista jotkut auttavat heitä ja jotkut ovat heidän vastustajiaan. He oppivat lopulta, että heidän on tehtävä kaikkensa pelastaakseen Arendelle ja saada heidän perheensä yhteen.

Matkan aikana Anna ja Elsa oppivat tuntemaan itsensä ja selvittämään salaisuuksia suvunsa menneisyydestä. He oppivat myös, että heillä on voimaa yhdessä, kun he kohtaavat vaikeita tilanteita. He oppivat myös, että heidän on kunnioitettava luontoa ja oltava ystävällisiä toisilleen. Samalla he oppivat, että heidän on luotettava itseensä ja tehtävä omat valintansa, vaikka ne olisivatkin vaikeita.

Frozen 2 Päähenkilöt

Elsa (Idina Menzel) ja Anna (Kristen Bell) ovat Frozen-elokuvasarjan päähenkilöt. He ovat siskokset, joiden vanhemmat kuolivat näytelmän alussa. Elsa on Arendellen kuningatar, jolla on salainen taika, jonka hän ei ole vielä oppinut hallitsemaan. Anna on leikkisä ja rohkea, ja hän on aina valmis seikkailuun. Hän on myös uskollinen siskolleen ja auttaa häntä tarvittaessa.

Kristoff (Jonathan Groff) on irlantilainen metsästäjä, joka tapasi Annan ja Elsan, kun he olivat lapsia. Hän on hyvin kiltti ja hänellä on hyvä sydän. Hän auttaa ystäviään, kun he tarvitsevat apua. Lisäksi hän on uskollinen ja ystävällinen.

Olaf (Josh Gad) on Arendellen jääkapin poika, joka oli syntynyt Elsan taikavoimien ansiosta. Hän on leikkisä, hauska ja intohimoinen. Olaf on aina valmis auttamaan ystäviään ja oppimaan uusia asioita elämästä.

Frozen 2 Näyttelijät

Frozen 2:ssa näyttelevät Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff ja Josh Gad. Nämä neljä näyttelijää ovat tehneet erinomaisen työn tuodessaan hahmoihinsa elämää ja luodessaan uskomattoman tarinan. He ovat esiintyneet erittäin hyvin ja heidän kemia on ollut vakuuttavaa.

Lisäksi muita merkittäviä näyttelijöitä ovat Sterling K. Brown, Evan Rachel Wood, Alfred Molina ja Martha Plimpton. Nämä näyttelijät ovat tuoneet tarinaan uskomattoman syvyyden ja emotionaalisen tehon.

Frozen 2 Arvostelu

Kuten edellä on mainittu, Frozen 2 on saanut melko hyvän vastaanoton ja se on erinomainen jatko-osa ensimmäiselle Frozen-elokuvalle. Elokuvan ohjaus ja musiikki ovat erinomaisia ja niiden avulla luodaan uskomattomia tunnelmia. Kuvaus ja tuotanto ovat myös huippuluokkaa ja ne ovat tuoneet elokuvaan uskomattoman visuaalisen ilmeen.

Editointi, dialogi ja tempo: Elokuvan editointi ja dialogi ovat molemmat hyvin tasapainoisia ja ne auttavat elokuvan tarinan kertomisessa. Elokuvan tempo on myös hyvin tasapainoinen, ja se auttaa pitämään katsojan mielenkiinnon yllä. Elokuvan dialogi on syvällistä ja se auttaa luomaan läheisen yhteyden hahmojen ja tarinan välille.

Usein kysytyt kysymykset

Frozen 2 ikäraja?

Frozen 2:n suositeltu ikäraja on 7 vuotta.

Mistä katsoa Frozen 2?

Frozen 2 on saatavilla Disney+-palvelusta. Elokuva on myös saatavilla DVD:llä ja Blu-raylla.

Koska Frozen 2 julkaistiin?

Frozen 2 julkaistiin ensi-iltansa 22. marraskuuta 2019.

Yhteenveto

Frozen 2 on erinomainen jatko-osa ensimmäiselle Frozen-elokuvalle. Se tarjoaa uskomattoman visuaalisen ilmeen, syvällisen dialogin ja emotionaalisen tehon. Elokuvan ohjaus, musiikki, kuvaus ja tuotanto ovat erinomaisia, ja editointi, dialogi ja tempo ovat hyvin tasapainoisia. Suositeltu ikäraja on 7 vuotta. Elokuva on saatavilla Disney+-palvelusta, DVD:llä ja Blu-raylla.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.