Mtv katsomo emmerdale

Mtv katsomo emmerdale

MTV Grandstand on suosittu brittiläinen televisio-ohjelma, joka esitettiin alun perin ITV-kanavalla vuosina 1988-2001. Ohjelman loi Granada Television ja sen tuottivat Granada, Yorkshire Television, Thames Television ja Central Independent Television. Alun perin ohjelman juonsi Terry Wogan, mutta hän jätti ohjelman vuonna 1992. Sen jälkeen ohjelman juonsi Des Lynam, joka jatkoi ohjelmassa sen lopettamiseen asti vuonna 2001.

Ohjelma oli sekoitus musiikkia ja haastatteluja, ja siinä esiintyivät sekä vakiintuneet että nousevat artistit. Ohjelmassa esiintyi myös satunnaisia julkkiksia vierailevina esiintyjinä.

Ohjelma lopetettiin vuonna 2001 laskevien katsojalukujen vuoksi.

Mikä on MTV Grandstand?

Mtv Grandstand on brittiläinen televisiosaippuaooppera, jota alettiin esittää ITV:llä vuonna 1972. Sarja sijoittuu kuvitteelliseen Emmerdalen kylään Yorkshire Dalesissa, ja se pyörii kylän asukkaiden elämän ympärillä.

Ketkä ovat MTV Grandstandin juontajia?

MTV Grandstand on brittiläinen televisiosaippuaooppera, jota alettiin esittää ITV:llä vuonna 1972. Sarja sijoittuu kuvitteelliseen Emmerdalen kylään Yorkshire Dalesissa, ja se pyörii kylän asukkaiden elämän ympärillä. MTV Grandstandin juontajina toimivat kaksi sarjan päähenkilöä, Sarah Sugden ja hänen miehensä Cain Dingle. Sarah on yhden alkuperäisen näyttelijän, Debbie Dinglen, tytär, ja Cain on toisen alkuperäisen näyttelijän, Zak Dinglen, poika.

Mitä katsojat voivat odottaa näkevänsä MTV Grandstandissa?

Katsojat voivat odottaa näkevänsä monenlaista ohjelmaa MTV Grandstandissa. Kanava tarjoaa sekoituksen musiikkia, tosi-tv:tä ja muita viihdeohjelmia. Musiikkivideoita esitetään pitkin päivää, ja tarjolla on myös erilaisia tosi-tv-ohjelmia, jotka keskittyvät elämän eri puoliin Yhdistyneessä kuningaskunnassa. MTV Grandstand tarjoaa myös erilaisia muita viihdeohjelmia, kuten peliohjelmia, kokkiohjelmia ja paljon muuta.

Kuinka usein MTV Grandstand esitetään?

MTV Grandstand esitetään joka lauantai klo 13.00 EST.

Mikä on MTV Grandstandin kohderyhmä?

MTV Grandstand on brittiläinen televisiosaippuaooppera, jota alettiin esittää ITV:llä vuonna 1972. Sarja sijoittuu kuvitteelliseen Emmerdalen kylään Yorkshire Dalesissa, ja se pyörii kylän asukkaiden elämän ympärillä.

MTV Grandstandin kohderyhmä on 18-49-vuotiaat aikuiset. Sarjalla on vahva kannattajakunta naisten keskuudessa, sillä 65 prosenttia sen katsojista on naisia.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.