Viaplay – Arvostelu ja opas

Viaplay – Arvostelu ja opas

Elisa viihde Viaplay on pohjoismainen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa suuren valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä elokuvia, tv-sarjoja, lastenohjelmia urheilu- ja viihdetapahtumia.

Viaplay on suunniteltu tarjoamaan katsojille erilaisia viihde- ja urheiluvaihtoehtoja, joista he voivat valita. Palvelussa on myös useita eri kategorioita, kuten elokuvat, sarjat, urheilu ja musiikki.

Viaplay tarjoaa katsojille laajan valikoiman sisältöä, joka sisältää sekä alkuperäisiä sarjoja että muokattuja ohjelmia. Palvelu on saatavilla sekä tietokoneelle että mobiililaitteille, kuten tableteille ja älypuhelimille.

Mitä Viaplay tarjoaa?

Viaplay tarjoaa katsojille laajan valikoiman elokuvia, tv-sarjoja, urheilu- ja viihdetapahtumia. Palvelussa on myös useita eri kategorioita, kuten elokuvat, sarjat, urheilu ja musiikki. Palvelu tarjoaa katsojille mahdollisuuden katsoa alkuperäisiä sarjoja, elokuvia ja urheilutapahtumia, sekä keskustella muiden käyttäjien kanssa. Viaplayn kautta voit myös katsoa uusimpia elokuvia ja tv-sarjoja sekä jakaa suosikkituotteesi ystävillesi ja kollegoillesi.

Viaplayn kautta voit myös seurata käynnissä olevia urheilutapahtumia ja urheilukilpailuja sekä ladata uusia ja ajankohtaisia urheilutapahtumia. Voit myös katsella ja jakaa erilaisia urheilutapahtumien kuvia ja videoita.

Viaplay tarjoaa myös monia erilaisia maksuvaihtoehtoja. Palvelussa voit maksaa kuukausimaksun, joka sisältää kaikki tarjolla olevat elokuvat, tv-sarjat ja urheilutapahtumat. Voit myös ostaa elokuvia ja tv-sarjoja yksittäin ja katsoa niitä halutessasi. Viaplayn kautta voit myös katsella elokuvia ja tv-sarjoja ilmaiseksi.

Viaplay sisältö

Viaplay sisältö sarjojen ystäville

Viaplay-verkkopalvelussa on tarjolla paljon loistavia sarjoja, joten voi olla vaikea päättää, mitä katsoa. Tässä on joitakin parhaista tv-ohjelmista, joita voit tällä hetkellä suoratoistaa Viaplayllä:

Breaking Bad: Sarjan päähenkilö on lukion kemianopettaja, joka ryhtyy valmistamaan metamfetamiinia ansaitakseen rahaa perheelleen sairastuttuaan syöpään.

The Wire: Tämä Baltimoreen sijoittuva synkkä rikosdraama seuraa poliisin taistelua kaupungin huumekauppiaita ja rikollisia vastaan.

Mad Men: Tämä 1960-luvulle sijoittuva palkittu sarja seuraa mainostoimiston työntekijöiden elämää.

The Sopranos: Tämä klassinen mafia-draama seuraa New Jerseyn mafioson Tony Sopranon elämää, kun hän yrittää tasapainottaa perhe-elämänsä ja rikollisen toimintansa.

The Walking Dead: Tässä suositussa zombie-apokalypsi-sarjassa seurataan selviytyjiä, jotka yrittävät pysyä hengissä zombien valtaamassa maailmassa.

Game of Thrones: Tässä fantasiadraamassa seurataan taistelua Rautavaltaistuimesta, kun Westerosin eri perheet taistelevat toisiaan vastaan.

Nämä ovat vain muutamia hienoja sarjoja, joita voit tällä hetkellä katsoa Viaplaylla. Jos siis etsit jotain katsottavaa, kannattaa tutustua johonkin näistä upeista sarjoista.

Viaplayn sisältö koko perheelle

Viaplay on täydellinen suoratoistopalvelu perheille. Se tarjoaa laajan valikoiman parasta perheystävällistä sisältöä, mukaan lukien lasten tv-sarjoja, elokuvia ja opetusohjelmia.

Etsitpä sitten jotain viihdyttämään lapsiasi tai halusitpa sitten viettää perhe-elokuvaillan, Viaplay tarjoaa jokaiselle jotakin. Valtava valikoima lasten TV-ohjelmia, mukaan lukien:

 • Klassikot, kuten Sesame Street ja The Muppet Show
 • Uudemmat suosikit, kuten Adventure Time ja Paavo Pesusieni
 • National Geographic Kidsin ja PBS Kidsin kaltaiset opetusohjelmat

Elokuvat ovat myös loistava vaihtoehto Viaplaylla. Löydät kaikki uusimmat julkaisut sekä klassikot, kuten Leijonakuningas ja Ozin velho. Viaplayn yksinoikeudella tarjoaman perheystävällisen sisällön, kuten Viaplay Originals -sarjojen The Worst Witch ja The Worst Witch: The New Class, joita et löydä mistään muualta.

Etsitpä mitä tahansa, Viaplaylla on täydellinen perheystävällinen sisältö juuri sinulle. Aloita ilmainen kokeilujaksosi jo tänään ja katso itse.

Parhaat Viaplay-elokuvat

Viaplay tarjoaa laajan valikoiman parhaita elokuvia, joita voit katsella kotisohvaltasi. Tässä on muutamia suosikkejamme:

Kapteeni Amerikka: The First Avenger

Vuonna 2011 julkaistu elokuva kertoo Steve Rogersista, joka on sotilas, joka muuttuu superkapteeniksi. Hän taistelee vapauttaan ja vapauttaa maailman pahuudesta. Elokuva on ollut hyvin suosittu ja on saanut hyvän vastaanoton yleisöltä ja kritiikeiltä.

Kung Fu Panda 3

Kung Fu Panda 3 on vuonna 2016 julkaistu seikkailuelokuva, jossa Po, kung-fu-panda, saa tietää, että hänen isänsä on elossa. Hän lähtee etsimään isäänsä ja saa seikkailun, joka vie hänet uusiin ja hauskoihin paikkoihin.

Kolme ja puoli pientä sikaa

Tämä vuonna 2015 julkaistu elokuva kertoo tarinan kolmesta sikasta, jotka yrittävät päästä eroon pahasta lampaanmiehestä. Heidän on suoritettava haasteita ja seikkailuita, jotta he voivat pelastaa maailmansa ja itsensä. Elokuva on hauska ja viihdyttävä ja sopii kaikenikäisille.

Mad Max: Fury Road

Vuonna 2015 julkaistu Mad Max: Fury Road on toiminta-elokuva, joka kertoo tarinan Max Rockatanskista, joka pakenee tyrannimaista Imperator Furiosaa ja hänen armeijansa. Hän saa apua naisista, jotka yrittävät palauttaa oikeudenmukaisuuden. Elokuva on täynnä vauhdikasta toimintaa ja vie katsojan elämää suurempaan seikkailuun.

Miten Viaplayn käyttö toimii?

Käyttääksesi Viaplayn palveluita, sinun tulee ensin rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen voit aloittaa sisältöjen katselun. Voit selata sisältöä ja valita haluamasi elokuvat, tv-sarjat ja urheilutapahtumat. Voit lisäksi katsoa ja jakaa sisältöä ystävien ja kollegoiden kanssa.

Viaplayn käytössä on myös useita erilaisia ominaisuuksia, joiden avulla voit parantaa katselukokemustasi. Näitä ominaisuuksia ovat esimerkiksi: äänenvoimakkuuden säätö, kuvanlaadun säätö, kuvanlaadun korostaminen ja kuvanlaadun suodattaminen. Näiden avulla voit säätää kuvanlaatua ja äänenvoimakkuutta haluamallasi tavalla ja nauttia siitä parhaasta mahdollisesta katselukokemuksesta.

Viaplayn käyttö on myös erittäin helppoa. Palvelu tarjoaa käyttäjille selkeän ja intuitiivisen käyttöliittymän, jonka avulla he voivat selata sisältöä ja valita haluamansa elokuvan, tv-sarjan tai urheilutapahtuman. Palvelu tarjoaa myös kattavan asiakastuen, joka auttaa käyttäjiä selvittämään mahdolliset ongelmatilanteet.

Viaplayn edut

Viaplay tarjoaa asiakkailleen alkuperäissisältöä, joista jotkut ovat katsottavana vain Viaplayn kautta. Palvelun kautta voi myös katsoa elokuvia ja sarjoja sekä seurata urheilua, ja se tarjoaa laajan valikoiman erilaisia suoratoistopalveluita. Palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden katsoa televisiosarjoja ja elokuvia offline-tilassa. Kaikki ohjelmat tarjoillaan HD-laadulla.

 • Aina katsottavissa – Voit katsoa ohjelmia ja elokuvia missä ja milloin vain, myös offline-tilassa.
 • Laaja valikoima – Palvelusta löytyy runsaasti kotimaisia ja pohjoismaisia alkuperäissisältöjä sekä elokuvia ja televisiosarjoja.
 • Korkealaatuinen kuva – Kaikki ohjelmat tarjoillaan HD-laadulla.

Onko Viaplay ilmainen?

Viaplay palvelu ei ole ilmainen, vaan se toimii kuukausimaksullisena suoratoistopalveluna. Palvelun hinta on 9,99€/kk. Palvelun hintaan sisältyy yli 6000 elokuvaa, 400 sarjaa ja 1000 lastenohjelmaa. Palvelun hinnalla saa katsoa ohjelmia yhden laitteen kerrallaan. Lisäksi on mahdollista ostaa palveluun erillisiä lisäpaketteja, jotka sisältää esimerkiksi enemmän laitteita tai lisää sisältöä.

Viaplay tarjoukset

Viaplayn tarjoukset vaihtelevat palvelun aloitusajankohdan mukaan. Uusille asiakkaille on tarjolla ilmainen kokeilu, jonka aikana voi kokeilla palvelua maksutta.

Tämän jälkeen palvelun käyttö jatkuu kuukausimaksulla, jos asiakas ei peru palvelua. Uusille asiakkaille tarjotaan myös alennuksia ja muita etuja, joista voi käydä katsomassa lisätietoja palvelun kotisivuilta.

Viaplay alennuskoodit

Viaplayn kautta voi saada alennuksia ja etuja erilaisten alennuskoodien avulla. Alennuskoodit löytyvät yleensä Viaplayn sosiaalisen median kanavista, joista voi seurata alennustarjouksia ja etuja. Alennuskoodit ovat usein voimassa tietyn ajan, ja ne on syytä käyttää heti, kun ne ovat saatavilla.

Kuinka käyttää Viaplay alennuskoodi?

Viaplayn alennuskoodien käyttö on yksinkertaista. Alennuskoodi on syytä syöttää oikein, sillä yhden kirjaimen tai numeron väärä syöttäminen voi tarkoittaa, että alennuskoodi ei toimi. Alennuskoodin syöttämisen jälkeen alennus näkyy automaattisesti tilauksessa, ja se vähennetään automaattisesti kuukausimaksusta. Viaplay alennuskoodi on syytä käyttää sitä kirjoittaessa, sillä etu voi muuttua, jos koodia ei käytetä heti.

Näin saat kaiken irti Viaplaystä

Jos etsit keinoja, joilla saat parhaan mahdollisen hyödyn irti Viaplay-tilauksestasi, tässä on sinulle vinkkejä ja niksejä! :

 1. Varmista, että käytät kaikkia laitteitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Viaplay on saatavilla useilla eri laitteilla, joten voit katsoa suosikkiohjelmiasi ja -elokuviasi missä ikinä oletkin. Varmista, että käytät Viaplay-sovellusta puhelimessa tai tabletissa sekä älytelevisiossa tai pelikonsolissa.
 2. Jos olet urheilufani, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua Viaplayn suoriin ja tilattaviin urheilulähetyksiin. Viaplayllä on oikeudet useisiin urheiluliigoihin ja -turnauksiin, joten voit aina nähdä suosikkijoukkueesi toiminnassa.
 3. Viaplay tarjoaa myös erilaisia lastenohjelmia ja -elokuvia, joten se on loistava vaihtoehto perheille. Viaplayn avulla voit luoda erilliset profiilit jokaiselle perheenjäsenelle, joten kaikilla on oma henkilökohtainen katselukokemuksensa.
 4. Jos etsit jotain katsottavaa yksin, Viaplaylla on myös loistava valikoima elokuvia ja tv-ohjelmia. Voit selata kirjastoa löytääksesi jotain sinua kiinnostavaa, tai voit käyttää hakutoimintoa tiettyjen nimikkeiden löytämiseen.
 5. Lopuksi, älä unohda hyödyntää Viaplayn ilmaista kokeilujaksoa. Voit rekisteröityä maksuttomaan kokeilujaksoon tutustuaksesi palveluun ja nähdäksesi, sopiiko se sinulle. Kokeilujakson jälkeen voit tilata Viaplayn kuukausi- tai vuositilauksen.

ViaPlay kokemuksia – oma arvostelu palvelusta

Viaplayn käyttö on ollut minulle yksinkertaista ja miellyttävää. Palvelun käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen, ja sisältöä on helppo selailla ja löytää. Palvelusta löytyy paljon erilaista sisältöä, ja sisältöä saa katsoa yhdellä laitteella. Palvelun hinta on kohtuullinen, ja alennuskoodien avulla voi saada lisäetuja. Palvelun käyttö on ollut todella miellyttävää, ja suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat katsoa laadukasta sisältöä.

Viaplay vs muut suoratoistopalvelut, kuten Netflix

Viaplay on verrattavissa muihin suoratoistopalveluihin, kuten suosittuun Netflix – palveluun. Palvelussa on laaja valikoima kotimaisia ja pohjoismaisia alkuperäissisältöjä, minkä lisäksi se tarjoaa myös kansainvälisiä elokuvia ja televisiosarjoja. Palvelusta löytyy myös urheilua ja mahdollisuus katsoa ohjelmia offline-tilassa. Verrattuna Netflixiin, Viaplay tarjoaa hieman pienemmän valikoiman sisältöjä, mutta tarjoaa erilaisia suoratoistopalveluita.

Yhteenveto

Elisa Viihde Viaplay on suomalais-ruotsalainen kuukausimaksullinen suoratoistopalvelu, jonka sisältöön kuuluu muun muassa kotimaisia ja pohjoismaisia alkuperäissisältöjä, kotimaisia ja kansainvälisiä elokuvia, televisiosarjoja, lastenohjelmia ja urheilua. Palvelun hinta on 9,99€/kk, ja siihen sisältyy yli 6000 elokuvaa, 400 sarjaa ja 1000 lastenohjelmaa. Uusille asiakkaille tarjotaan usein ilmaista kokeilujaksoa ja alennuksia alennuskoodien avulla. Palvelun käyttö on ollut minulle todella miellyttävää, ja suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat katsoa laadukasta sisältöä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.