Netflix ei hyväksy korttia

Netflix ei hyväksy korttia

Voi olla todella turhauttavaa, kun yrität rekisteröityä uuteen palveluun ja maksutapasi hylätään. Jos yrität rekisteröityä Netflixiin prepaid-kortilla, sinua ei ehkä onnista. Netflix ei hyväksy prepaid-kortteja maksuvälineenä.

Turhautumista, kun uuden palvelun tilaus hylätään.

Olemme kaikki kokeneet sen. Yrität rekisteröityä uuteen palveluun, syötät luottokorttitietosi ja… sinut hylätään. Se on turhauttavaa, varsinkin jos tiedät, että sinulla on varoja käytettävissäsi.

Tähän on muutamia mahdollisia syitä. Ehkä korttisi on vanhentunut tai peruutettu. Ehkä olet saavuttanut luottorajasi. Tai ehkä kauppias ei jostain syystä hyväksy korttiasi.

Jos yrität rekisteröityä Netflixiin ja saat hylkäävän vastauksen, se johtuu todennäköisesti siitä, että korttisi on peräisin maasta, jossa Netflix ei toimi. Valitettavasti et voi tehdä asialle paljoakaan.

Jos olet varma, että korttisi on kelvollinen, mutta kortti silti hylätään, voit yrittää ottaa yhteyttä Netflixin asiakastukeen. He voivat ehkä auttaa sinua vianmäärityksessä.

Sillä välin on olemassa muita suoratoistopalveluja, jotka saattavat olla sinulle helpommin saatavilla. Älä siis vielä luovuta viihdettä etsiessäsi!

Miksi netflix ei hyväksy prepaid-kortteja.

On muutamia syitä, miksi Netflix ei hyväksy prepaid-kortteja. Ensimmäinen syy on se, että prepaid-kortteja ei hyväksytä yhtä laajasti kuin luottokortteja. Tämä tarkoittaa, että Netflixin olisi perustettava erityinen järjestelmä vain prepaid-korttien käsittelyä varten, mikä olisi kallista ja aikaa vievää. Lisäksi prepaid-kortteihin liittyy usein petoksia, joten Netflix olisi vaarassa menettää rahaa, jos se hyväksyisi ne. Lisäksi monet prepaid-kortteja käyttävät ihmiset tekevät niin, koska heillä ei ole luottokorttia tai pankkitiliä, mikä tarkoittaa, että heillä ei välttämättä ole luotettavaa tapaa maksaa Netflix-tilaustaan kuukausittain. Kaikista näistä syistä Netflixin on järkevämpää pitää luottokortit ensisijaisena maksutapana.

Epämukavuus, kun ei voi käyttää prepaid-korttia netflixiin.

Jos olet kuten monet muutkin, sinulla saattaa olla prepaid Visa- tai Mastercard, jota käytät satunnaisiin verkko-ostoksiin. Olet kuitenkin saattanut huomata, ettet voi käyttää korttiasi Netflix-tilauksen maksamiseen. Tämä voi olla erittäin turhauttavaa, varsinkin jos yrität välttää luotto- tai pankkikortin käyttöä.

On muutamia syitä, miksi Netflix ei ehkä hyväksy prepaid-korttiasi. Ensinnäkin Netflix hyväksyy vain suurten luottokorttiyhtiöiden myöntämät kortit. Tämä tarkoittaa, että jos korttisi on pienemmän rahoituslaitoksen myöntämä, sitä ei todennäköisesti hyväksytä. Toiseksi Netflix edellyttää, että korttiisi on liitetty laskutusosoite. Tällä pyritään estämään varastettujen tai vilpillisten korttien käyttö. Jos prepaid-korttiisi ei ole liitetty laskutusosoitetta, Netflix ei voi käsitellä maksua.

Ongelman voi kiertää muutamalla tavalla. Ensinnäkin voit kokeilla käyttää toista prepaid-korttia. Jos sinulla on useita prepaid-kortteja, yksi niistä voi olla jonkin suuren luottokorttiyhtiön myöntämä, ja siihen voi liittyä laskutusosoite. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla käyttää kokonaan toista maksutapaa. Netflix hyväksyy PayPal-maksut, joten voit ehkä käyttää PayPal-tiliäsi tilauksen maksamiseen.

Kaiken kaikkiaan voi olla erittäin turhauttavaa, jos et voi käyttää prepaid-korttiasi Netflixin maksamiseen. On kuitenkin olemassa muutamia tapoja kiertää tämä ongelma. Jos sinulla on useita prepaid-kortteja, yksi


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.