Disney plus hinta

Disney plus hinta

Disney plus lanseerataan Suomessa 15. syyskuuta 2019. Tilaus maksaa 6,99 euroa kuukaudessa, ja uusille käyttäjille on tarjolla 7 päivän ilmainen kokeilujakso.

Disney+ on viihdejätin uusin suoratoistopalvelu, ja se lupaa valtavan valikoiman elokuvia ja tv-sarjoja Disney-katalogista. Mukana on hittejä, kuten Frozen, Toy Story ja Leijonakuningas, sekä suosittuja tv-sarjoja, kuten Simpsonit ja Star Wars: Kloonisodat.

Disney+ on saatavilla useilla eri laitteilla, kuten älytelevisioilla, pelikonsoleilla ja matkapuhelimilla. Voit siis katsoa suosikkisisältöäsi Disneyltä kotona tai liikkeellä ollessasi.

Mikä on disney+:n hinta Suomessa?

Disney+ on Disneyn suoratoistopalvelu, joka maksaa Suomessa 6,99 €/kk tai 69,99 €/vuosi. Voit myös saada 7 päivän ilmaisen kokeilujakson.

Mitä disney+-tilaukseen sisältyy?

Disney+ on suoratoistopalvelu, joka sisältää elokuvia, sarjoja ja lyhytelokuvia Disneyltä, Pixarilta, Marvelilta, Star Warsilta, National Geographicilta ja muilta. Voit katsoa palvelua tietokoneella, puhelimella, tabletilla tai suoratoistolaitteella, eikä siinä ole mainoksia.

Miten voin katsoa disney+-sisältöä?

Disney+ on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman Disneyn omistamia elokuvia, sarjoja ja dokumentteja. Voit katsoa Disney+-sisältöä tietokoneella, puhelimella, tabletilla tai suoratoistolaitteella.

Mitkä ovat disney+:n edut?

Disney+ on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa monenlaista sisältöä klassisista Disney-elokuvista uusiin alkuperäisohjelmiin. Seuraavassa on joitakin Disney+:n tilaamisen etuja:

-Laaja sisällön kirjasto: Disney+ tarjoaa valtavan valikoiman elokuvia ja tv-ohjelmia, mukaan lukien monia klassisia ja rakastettuja nimikkeitä. Kaikille perheenjäsenille on tarjolla jotakin nautittavaa.

-Ostettavissa: Disney+ on yksi markkinoiden edullisimmista suoratoistopalveluista, sillä se maksaa vain 6,99 dollaria kuukaudessa. Tämä tekee siitä hyvän vastineen rahoillesi.

-Ei mainoksia: Yksi Disney+:n parhaista puolista on se, että siinä ei ole mainoksia. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia suosikkiohjelmistasi ja -elokuvistasi ilman mainoksia.

-Offline-katselu: Disney+:n avulla voit ladata suosikkisisältöäsi katsottavaksi offline-tilassa. Tämä on loistavaa silloin, kun olet liikkeellä eikä sinulla ole internetyhteyttä.

Nämä ovat vain joitakin Disney+:n tilaamisen etuja. Jos etsit loistavaa suoratoistopalvelua, joka tarjoaa paljon arvoa, Disney+ on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.