Toy story 4 – Elokuvan esittely ja arvostelu

Toy story 4 – Elokuvan esittely ja arvostelu

Toy Story-sarja on ollut suosittu vuodesta 1995 alkaen ja nyt Toy Story 4 jatkaa tarinaa. Toy Story 4 on viimeinen osa Pixarin tuottamasta sarjasta ja se kertoo tarinan hahmoista, jotka ovat olleet mukana alusta lähtien.

Toy Story 4 Juoni

Toy Story 4 kertoo Woodysta, Buzz Lightyearista ja muista leluista, jotka ovat matkalla uudelle seikkailulle. He saavat uuden leluystävän, Forky-namisen lelun, jonka Bonnie on luonut vanerista. Kun he yrittävät palata kotiin, he selvittävät, että Bo Peep on eronnut leluyhteisöstä ja päättää auttaa häntä. He kohtaavat myös uusia hahmoja, kuten Gabby Gabby, joka on vanha nukke, joka haluaa päästä pois liikkeestä ja Duke Caboom, kanadalainen stuntman.

Toy Story 4 Päähenkilöt

Woody on eloisa ja uskollinen cowboy-lelu, joka johtaa Bonnie-tyttöjen leluja. Buzz Lightyear on puolustusministeriön lähettämä avaruusmatkailija, joka uskoo olevansa todellinen avaruusmatkailija. Forky on Bonnie-tyttöjen luoma lelu ja hän on vasta tutustunut leluyhteisöön. Bo Peep on vanha lelu, joka oli Woody-lelun paras ystävä lapsena. Gabby Gabby on vanha nukke, joka on jumissa liikkeessä, ja Duke Caboom on kanadalainen stuntman, joka on täynnä itseluottamusta.

Toy Story 4 Näyttelijät

Toy Story 4:ssä esiintyvät Tom Hanks (Woody), Tim Allen (Buzz Lightyear), Annie Potts (Bo Peep), Tony Hale (Forky), Keegan-Michael Key (Duke Caboom), Christina Hendricks (Gabby Gabby) ja Joan Cusack (Jessie).

Toy story 4 Arvostelu:

Ohjaus, musiikki, kuvaus ja tuotanto

Toy Story 4 on visuaalisesti upea elokuva. Se on täynnä huomiota yksityiskohtiin ja sen erottuu edeltäjistään. Elokuvan värikylläiset ja värikkäät asetelmat ja taustat ovat vangitsevia. Musiikki ja ääniraita ovat myös hyvin sopivia ja täydentävät elokuvan tunnelmaa. Ohjaaja Josh Cooley on loistanut tehtävässään ja onnistunut luomaan elokuvan, joka on ammentanut kaiken mahdollisen Toy Story-sarjan aiemmista osista.

Editointi, dialogi ja tempo

Toy Story 4:n editointi on sujuvaa ja se on tarkasti mietitty. Dialogi on hauskaa ja elävää ja tarinaa viedään eteenpäin tehokkaasti. Tempo on sopiva ja elokuva etenee hitaasti ja varmasti luoden uskomattoman tunnelman. Kaikki nämä tekijät yhdistettynä tekevät Toy Story 4:stä yhden parhaista animaatioelokuvista.

Kritiikki

Toy Story 4:n ainoa miinus on se, että se voisi olla hieman lyhyempi. Useimmat hahmot saavat tarpeeksi aikaa, mutta jotkut hahmot, kuten Gabby Gabby, saavat liian vähän aikaa kehittyä. Lisäksi elokuvan loppu oli hieman yllättävä ja jotkut faneista saattavat olla pettyneitä.

Usein kysytyt kysymykset

Toy Story 4 ikäraja

Toy Story 4 on Suomessa ikärajaltaan K7. Se tarkoittaa, että elokuva sopii 7–vuotiaille ja sitä vanhemmille katsojille.

Mistä katsoa Toy Story 4?

Toy Story 4 on saatavilla monilla alustoilla, kuten iTunes, Google Play ja Netflix.

Koska Toy Story 4 julkaistiin?

Toy Story 4 julkaistiin 21. kesäkuuta 2019.

Yhteenveto

Toy Story 4 on visuaalisesti upea ja sähäkkä animaatioelokuva. Se tarjoaa paljon hauskaa ja tunteita, ja se on täynnä uskomattomia hahmoja. Elokuvan ohjaus, musiikki, kuvaus ja tuotanto ovat erinomaisia, ja editointi, dialogi ja tempo ovat tasapainoisia ja tehokkaita. Toy Story 4:n ikäraja on K7, ja elokuva on saatavilla monilla alustoilla. Toy Story 4 julkaistiin 21. kesäkuuta 2019.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.