Viaplay ilmainen viikonloppu 2021


On taas se aika vuodesta! Vuotuisen Viaplay-ilmaisviikonlopun aika! Tänä vuonna ilmainen viikonloppu järjestetään perjantaista 5. maaliskuuta sunnuntaihin 7. maaliskuuta. Tänä aikana kaikki käyttäjät pääsevät käyttämään Viaplayn koko elokuva- ja tv-ohjelmakirjastoa täysin ilmaiseksi! Jos siis olet halunnut katsoa suosikkiohjelmasi tai tutustua uusiin ohjelmiin, tämä on täydellinen viikonloppu siihen. Koska sitoutumista ei tarvita, koko perhe voi pitää hauskaa ilman riskejä!

-Mikä on Viaplay?

Viaplay on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa käyttäjille laajan valikoiman tv-ohjelmia, elokuvia ja suoraa urheilua. Se on saatavilla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Viaplay tarjoaa jokaiselle jotakin, sillä sen laaja sisältö päivittyy säännöllisesti. Viaplay-palvelussa ei ole mainoksia, joten voit katsoa suosikkiohjelmasi ja -elokuvasi keskeytyksettä. Viaplay on loistava tapa katsoa skandinaavisia suosikkiohjelmia ja -elokuvia sekä seurata suoraa urheilua.

-Mikä on Viaplayn ilmainen viikonloppu 2021?

Viaplay-ilmaisviikonloppu 2021 on ihmisille loistava tilaisuus kokeilla Viaplay-suoratoistopalvelua. Tänä vuonna ilmainen viikonloppu järjestetään perjantaista 5. maaliskuuta sunnuntaihin 7. maaliskuuta. Tämän viikonlopun aikana ihmiset voivat katsoa erilaisia elokuvia ja tv-ohjelmia ilmaiseksi. Tämä on hyvä tapa kokeilla Viaplay-palvelua ja nähdä, sopiiko se sinulle.

-Miten pääsen Viaplayn ilmaiseen viikonloppuun 2021?

Olettaen, että olet Euroopassa:

Viaplay on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden katsella elokuvia, TV-ohjelmia, suoraa urheilua ja paljon muuta. Palvelu on saatavilla useissa Euroopan maissa, kuten Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Viaplay tarjoaa joka vuosi ilmaisen viikonlopun, jonka aikana käyttäjät voivat katsoa mitä tahansa palvelun sisältöä ilman maksua.

Ilmaisviikonloppua varten käyttäjien on ensin luotava tili Viaplayn verkkosivustolle. Kun tili on luotu, käyttäjät voivat kirjautua sisään ja aloittaa sisällön suoratoiston. Ilmainen viikonloppu kestää yleensä kaksi päivää, ja tänä aikana käyttäjiä ei veloiteta mistään katsomastaan sisällöstä.

-Mitä sisältöä Viaplay tarjoaa ilmaisen viikonlopun aikana?

Viaplayllä on tarjolla paljon loistavaa sisältöä ilmaisen viikonlopun aikana. Voit katsoa joitakin suosituimpia elokuvia ja tv-ohjelmia sekä erilaisia urheilulajeja. Lisäksi tarjolla on myös valikoima lasten sisältöä. Etsitpä sitten jotain katsottavaa perheen kanssa tai jotain, joka viihdyttää sinua itseäsi, Viaplay tarjoaa sinulle kaiken mahdollisen.

-Kuinka kauan Viaplayn ilmainen viikonloppu kestää?

Viaplayn ilmainen viikonloppu kestää 48 tuntia. Tämä on tarpeeksi aikaa, jotta voit tutustua kaikkeen Viaplayn tarjontaan ilman, että sinun tarvitsee sitoutua maksulliseen tilaukseen. Viaplay tarjoaa yli 60 000 nimikettä, joten jokaiselle löytyy jotakin. Voit katsoa elokuvia, TV-ohjelmia, suoraa urheilua ja paljon muuta. Ilmaisen viikonlopun ansiosta voit lisäksi peruuttaa tilauksesi milloin tahansa ilman seuraamuksia.

-Mitkä ovat Viaplayn ilmaisen viikonlopun ehdot?

Viaplayn ilmaisen viikonlopun ehdot ovat seuraavat:

-Vapaa viikonloppu kestää perjantaista 31. tammikuuta klo 12:00 CET sunnuntaihin 2. helmikuuta klo 23:59 CET.

-Vapaan viikonlopun aikana kaikilla käyttäjillä on täysi pääsy Viaplayn sisältökirjastoon, mukaan lukien suorat ja tilattavat TV-ohjelmat, elokuvat ja urheiluohjelmat.

-Vapaan viikonlopun jälkeen käyttäjiltä veloitetaan automaattisesti 99 kruunun kuukausittainen tilausmaksu, elleivät he peruuta tilaustaan.

-Vapaa viikonloppu on tarjolla vain uusille Viaplay-käyttäjille.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.