Viikingit televisiosarja


Vikings-televisiosarja kertoo tarinan Ragnar Lothbrokista, viikinkisoturista ja maanviljelijästä, joka haluaa tutkia – ja ryöstää – kaukaisia rannikoita valtameren toisella puolella. Sarja alkaa vuonna 793, kun Ragnar ja hänen soturitoverinsa hyökkäävät Lindisfarnen luostariin Englannissa.

Sarja on fiktiivinen kertomus viikinkiajasta, mutta se ammentaa paljon norjalaisesta mytologiasta ja historiasta. Sarjaa on ylistetty viikinkikulttuurin tarkasta kuvauksesta ja sen

Viikingit televisiosarja on fiktiivinen kertomus viikinkiajasta, mutta se ammentaa vahvasti norjalaisesta mytologiasta ja historiasta.

History Channelin Vikings-televisiosarja on fiktiivinen kertomus viikinkiajasta, mutta se ammentaa vahvasti norjalaisesta mytologiasta ja historiasta. Sarjassa seurataan Ragnar Lothbrokin (Travis Fimmel), viikinkisoturin ja maanviljelijän, urotekoja, jotka haluavat tutkia ja ryöstää kaukaisia rannikoita valtameren toisella puolella. Ystävänsä ja soturitoverinsa Rollon (Clive Standen) avulla Ragnar lähtee rakentamaan viikinkilaivastoa ja purjehtimaan länteen valloittamaan uusia maita.

Vikings on uskomattoman suosittu sarja, mikä johtuu osittain sen upeasta visuaalisesta ilmeestä ja toiminnantäyteisestä tarinasta. Mutta se, mikä tekee siitä todella erottuvan, on sen syvällinen tutkimus viikinkikulttuurista ja -historiasta. Sarjan luoja Michael Hirst on historioitsija, ja hän onnistuu upeasti herättämään viikinkimaailman eloon.

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää viikingeistä, heidän kulttuuristaan ja historiastaan, kannattaa ehdottomasti tutustua Vikings-televisiosarjaan. Et tule pettymään.

A. Sarja alkaa vuonna 793, jolloin Ragnar ja hänen soturitoverinsa hyökkäävät Lindisfarnen luostariin Englannissa.

History Channelin televisiosarja Vikings alkaa vuonna 793, jolloin päähenkilö Ragnar Lothbrok ja hänen soturitoverinsa hyökkäävät Lindisfarnen luostariin Englannissa. Sarja on historiallinen draama, joka perustuu norjalaiseen mytologiaan ja viikinki Ragnar Lothbrokin saagoihin. Ragnar Lothbrok on yksi tunnetuimmista legendaarisista norjalaisista sankareista, joka on pahamaineinen Englannin ja Ranskan vitsaajana.

Sarja kuvaa Ragnaria maanviljelijänä, joka nousee maineeseen menestyksekkäillä hyökkäyksillä Englantiin ja josta lopulta tulee skandinaavinen kuningas perheensä ja sotilastovereidensa tuella. Sarjassa esitellään myös Ragnarin muita perheenjäseniä ja ystäviä, jotka kaikki ovat mukana viikinkien elämäntavassa.

Sarja on ollut suuri yleisömenestys, ja sitä on ylistetty viikinkikulttuurin tarkasta kuvauksesta. Sitä on kehuttu myös sen vahvoista naishahmoista, jotka eivät pelkää vastustaa miehiä elämässään.

B. Sarjassa seurataan Ragnaria ja hänen perhettään ja ystäviään heidän selviytyessään viikinkiajan haasteista ja mahdollisuuksista.

Vikings-televisiosarjassa seurataan Ragnar Lothbrokia ja hänen perhettään ja ystäviään, jotka selviytyvät viikinkiajan haasteista ja mahdollisuuksista. Sarja sijoittuu 900-luvulle, ja siinä seurataan Ragnaria ja hänen miehistöään heidän matkatessaan merten halki ryöstelemään ja ryöstelemään. Sarja on täynnä seikkailua, draamaa ja jännitystä, ja se pitää sinut varmasti viihdytettynä.

C. Sarjaa on kehuttu sen tarkasta viikinkikulttuurin kuvauksesta ja siitä, että siinä on kiinnitetty huomiota

Vikings-televisiosarjaa on kehuttu sen tarkasta viikinkikulttuurin kuvauksesta ja yksityiskohtien huomioimisesta. Sarja on ollut niin fanien kuin kriitikoidenkin suosiossa, ja se on ollut jopa ehdolla useiden palkintojen saajaksi.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.