Witcher kausi 2

Witcher kausi 2

Odotusta on kestänyt kauan, mutta The Witcherin toinen kausi on vihdoin täällä. Ja se oli odottamisen arvoinen. Uusi kausi on jopa parempi kuin ensimmäinen, sillä siinä on enemmän toimintaa, enemmän juonittelua ja enemmän hirviöitä.

The Witcherin 2. kausi jatkuu siitä, mihin ensimmäinen kausi jäi, ja Henry Cavillin esittämä Geralt of Rivia jatkaa etsintöjään Valkoisena sutena tunnetun, vaikeasti lähestyttävän olennon löytämiseksi. Matkan varrella hän saa mukaansa ystäviään ja liittolaisiaan, kuten Vengerbergin velhotar Yenneferin (Anya Chalotra) ja nuoren prinsessa Cirin (Freya Allan).

Uusi kausi on täynnä enemmän toimintaa, enemmän hirviöitä ja enemmän käänteitä kuin ensimmäinen kausi. Ja kaikki tapahtuu Mannermaan upeissa maisemissa, jotka herätetään henkiin kaikessa karussa loistossaan.

Jos olet kirjojen fani, sinua ilahduttaa tietää, että sarja pysyy uskollisena lähdemateriaalille. Ja jos et ole, jäät silti koukkuun mukaansatempaavaan tarinaan ja upeisiin suorituksiin.

Mitä siis odotat? The Witcherin toinen kausi on nyt saatavilla Netflixissä. Mene katsomaan se!

Geralt jatkaa Sirin etsimistä

Geraltin etsinnät Cirin löytämiseksi jatkuvat The Witcherin 2. kaudella. Hänen seuraansa liittyy hänen entinen rakastajattarensa Yennefer, ja yhdessä he kiertävät maailmaa etsimässä Ciritiä. Matkan varrella he kohtaavat monia haasteita ja vihollisia, mutta lopulta he löytävät hänet. Ciri on erittäin voimakas Witcher ja hänellä on mahdollisuus muuttaa maailmaa.

Yenneferin jatkuva taistelu Conclavea vastaan…

Vengerbergin Yennefer, jota näyttelee Anya Chalotra, on noita, joka kuuluu The Witcherin maailmassa voimakkaiden taikuuden käyttäjien ryhmään Conclaveen. Yennefer on erittäin itsenäinen ja hänellä on monimutkainen suhde muihin konklaavin jäseniin, erityisesti MyAnna Buringin näyttelemään Tissaia de Vriesiin.

Konklaavi on salamyhkäinen järjestö, joka koostuu maailman voimakkaimmista taikuuden käyttäjistä. Yennefer on yksi Konklaavin nuorimmista jäsenistä, ja hän on usein riidoissa muiden jäsenten kanssa. Tissaia de Vries on Konklaavin johtaja, ja hän on usein riidoissa Yenneferin kanssa.

Yenneferin suurin ristiriita on konklaavin ja sen jäsenten kanssa. Hän yrittää jatkuvasti todistaa heille, että hän on yhtä voimakas kuin hekin. Tämä ristiriita kärjistyy sarjan toisella kaudella, kun Yenneferiä pyydetään auttamaan Tissaia de Vriesiä vaikeassa tehtävässä.

Yennefer on aluksi vastahakoinen auttamaan Tissaiaa, mutta suostuu lopulta. He lähtevät vaaralliselle matkalle pysäyttääkseen rosvojoukon. Matkalla heihin liittyvät Henry Cavillin esittämä Geralt of Rivia ja Yenneferin entinen rakastaja Istredd.

Lopulta he neljä saavuttavat rosvojen leirin ja

Trissin kamppailu taikamaailman kurissa pitämiseksi…

Triss Merigold of Maribor on velhotar, jolla oli keskeinen rooli Witcher-saagassa. Velhojen loosin jäsenenä Triss oli yksi maailman voimakkaimmista taikuuden käyttäjistä ja hänellä oli tärkeä rooli rauhan säilyttämisessä ihmisten ja taikaolentojen välillä. Trissin maailma kääntyy kuitenkin päälaelleen, kun hän saa selville, että pimeä voima hallitsee velhojen loosia. Trissin on unohdettava erimielisyytensä Lodgeen ja työskenneltävä yhdessä Geralt of Rivian kanssa estääkseen pimeää voimaa valtaamasta maailmaa.

Jatkuva sota Nilfgaardiansin kanssa…

The Witcherin 2. kausi sijoittuu sotaa käyvään maailmaan. Nilfgaardians, etelästä kotoisin oleva valtakunta, on hyökännyt pohjoisiin kuningaskuntiin ja käy raakaa kampanjaa valloittaakseen ne. Noituri Geralt of Rivia joutuu mukaan konfliktiin, kun hänen tehtävänään on löytää lapsi, jonka on ennustettu tuovan maailmanlopun.

Sota Nilfgaardien kanssa on sarjan tärkeä juonenkäänne, ja se on hyvin tärkeä osa maailmaa, johon sarja sijoittuu. Nilfgaardit ovat häikäilemätön ja voimakas valtakunta, ja ne ovat suuri uhka Pohjoisen kuningaskunnille. Sota on hyvin raaka ja verinen konflikti, ja se on yksi suurimmista haasteista, jotka Geralt joutuu kohtaamaan.

Cirin harjoittelu noituriksi.

Ciri, Cintran nuori prinsessa, aloittaa koulutuksensa noidaksi Geralt of Rivian johdolla. Rasittavan koulutuksen tarkoituksena on valmistaa hänet vaaroihin, joita hän kohtaa noitana, ja tehdä hänestä lopulta tappava ase. Samalla hän joutuu kohtaamaan omia demonejaan sekä maailmassa liikkuvia hirviöitä.

Geraltin ja Yenneferin suhde

Geralt of Rivian ja Vengerbergin Yenneferin suhde on monimutkainen. He tapaavat ensimmäisen kerran, kun Geralt palkataan saattamaan Yenneferiä häihin. He ottavat heti yhteen, mutta ajan myötä he alkavat kunnioittaa ja välittää toisistaan.

Yennefer on voimakas velho, joka on usein kylmä ja etäinen. Geralt on noituri, hirviönmetsästäjä, joka ymmärretään usein väärin. Erilaisuuksistaan huolimatta he tuntevat vetoa toisiinsa.

Yennefer on yksi harvoista ihmisistä, jotka ymmärtävät Geraltin vaikeaa elämää. Hän tietää, millaista on olla ulkopuolinen ja väärinymmärretty. Geralt puolestaan on yksi harvoista ihmisistä, jotka näkevät Yenneferin kylmän ulkokuoren taakse. Hän tietää, että kylmän ulkokuoren alla on kiltti ja huolehtiva nainen.

Heidän suhteensa on myrskyisä, ja he riitelevät ja eroavat usein, mutta löytävät aina tiensä takaisin toistensa luo. He ovat kaksi samanlaista, kaksi hylkiötä, jotka ovat löytäneet toisistaan kodin.

Taikamaailman politiikka

The Witcherin 2. kausi sijoittuu maailmaan, jossa taikuus on olemassa ja osa jokapäiväistä elämää. Sarjassa seurataan Geralt of Rivian tarinaa, noiturin, jonka tehtävänä on löytää lapsi, jonka on ennustettu tuovan maailmanlopun. Taikamaailma on poliittinen maailma, jossa eri ryhmittymät kilpailevat vallasta. Sarja tutkii maagisen maailman politiikkaa ja sen sisällä toimivia eri ryhmittymiä.

Sarja esittelee eri ryhmittymiä, joita taikamaailmassa on. On noitia, jotka ovat hirviönmetsästäjien ryhmä. He ovat vannoneet suojelevansa maailmaa sitä vaeltavilta hirviöiltä. On myös velhoja, jotka käyttävät voimiaan henkilökohtaiseen hyötyyn. Sarja esittelee meille myös haltijat, jotka ovat ylpeä ja voimakas rotu. Taikamaailman politiikka on monimutkaista, ja eri ryhmittymät kilpailevat jatkuvasti vallasta.

Sarja tutkii eri ryhmittymiä ja niiden vuorovaikutusta toistensa kanssa. Velhot ovat riidoissa velhojen kanssa, sillä he uskovat, että velhot ovat uhka maailmalle. Myös haltijat ovat riidoissa noitien kanssa, sillä he uskovat niiden olevan uhka heidän elämäntavoilleen. Sarjassa tutkitaan myös eri ryhmittymien välisiä suhteita. Noitien ja velhojen suhde on heikko, sillä he ovat jatkuvasti riidoissa keskenään. Tonttujen ja noitien suhde on myös heikko, sillä he ovat jatkuvasti vastakkain…


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.