Netflix rikossarjat


Netflix on tullut tunnetuksi alkuperäisohjelmistaan, ja sen rikossarjat ovat parhaita. ”Narcos kertoo Pablo Escobarin, historian pahamaineisimman huumepomon, noususta ja tuhosta. ”Mindhunter sijoittuu 1970-luvulle ja seuraa FBI:n käyttäytymistieteellisen yksikön alkuaikoja, jotka mullistivat rikollisten profiloinnin. ”The Keepers” on tosirikossarja, joka kertoo Baltimoressa sijaitsevan nunnan selvittämättömästä murhasta. Ja ”Breaking Bad” on tietenkin tarina lukion kemianopettajasta, joka ryhtyy valmistamaan metamfetamiinia.

Netflix tarjoaa myös parhaat pohjoismaiset rikossarjat, kuten the noir.

Tässä artikkelissa esittelyssä parhaat netflix rikossarjat.

1. ”The Investigator” – Entinen etsivä ajautuu takaisin rikosten maailmaan, kun vanhat tapaukset alkavat nousta uudelleen esiin.

2. ”Sarjamurhaaja” – Nuori nainen joutuu valheiden ja petoksen verkkoon, kun hän alkaa tutkia murhien sarjaa. 3. ”Psykopaatti” – Rikosprofiloija kutsutaan apuun selvittämään murhasarjaa, joka näyttää olevan psykopaatin tekosia. 4. ”Ratkaisematon murha” – Naisen vastausten etsintä johtaa hänet pikkukaupunkiin, jolla on synkkä salaisuus. 5. ”The Stalker” – Naista vainoaa mies, joka tuntuu tietävän hänestä kaiken. 6. ”Murhaaja” – Naista vainoaa hänen parhaan ystävänsä selvittämätön murha.

2. ”Lainsuojaton” – Kostaja ottaa oikeuden omiin käsiinsä, kun laki pettää hänet.

The Outlaw on vuonna 2010 ilmestynyt vigilante-elokuva. Elokuva kertoo Jesse-nimisestä miehestä, joka ottaa oikeuden omiin käsiinsä, kun laki pettää hänet. Jessen vaimo ja tytär kuolevat rattijuopon toimesta, eikä kuljettajaa tuomita. Jesse ryhtyy tämän jälkeen kostajaksi ja alkaa tappaa rattijuoppoja. Elokuva on hyvin intensiivinen ja karu, eikä se todellakaan ole heikkohermoisille.

3. ”The Protected” – Ryhmä rikollisia, jotka ovat saaneet toisen mahdollisuuden, yrittää tulla rehelliseksi, mutta vanhat tavat ovat kovia.

The Protected on ryhmä rikollisia, jotka ovat saaneet toisen mahdollisuuden tulla rehelliseksi. He yrittävät muuttaa tapojaan, mutta vanhat tavat ovat vaikeita. Ryhmä koostuu ihmisistä, jotka ovat olleet vankilassa ja vankilasta pois. He yrittävät luoda itselleen uuden elämän, mutta se ei ole helppoa. Ryhmä yrittää pysyä erossa rikollisuudesta, mutta heitä vedetään jatkuvasti takaisin rikollisuuteen.

4. ”The Hunted” – Karkuri on pakosalla lakia, mutta hän ei ole ainoa, joka on hänen perässään.

FBI, Yhdysvaltain liittovaltion poliisi ja palkkionmetsästäjä ovat kaikki kuumassa takaa-ajossa. Tämä sarja on täynnä toimintaa, jännitystä ja käänteitä, jotka pitävät sinut jännityksessä.

5. ”Isän synnit” – Mies yrittää sovittaa isänsä rikokset, mutta menneisyys ei pysy haudattuna.

”The Sins of the Father” on rikosdraamasarja miehestä, joka yrittää sovittaa isänsä rikokset, mutta menneisyys ei pysy haudattuna. Sarjassa seurataan miestä, joka yrittää saada asiat kuntoon, mutta huomaa, että menneisyys vaanii aina varjoissa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on hyvä sarja Netflix?

Netflixin tämän hetken paras sarja on Better Call Saul. Sarja on erittäin hyvin kirjoitettu ja sen pääosissa ovat myös erinomaiset näyttelijät. Sarja on myös hyvin mielenkiintoinen ja viihdyttävä, ja se sopii niin aikuisille kuin nuorillekin katsojille.

Onko Netflixissä suomalaisia elokuvia?

Netflix tarjoaa useita suomalaisia sarjoja ja elokuvia. Netflixin valikoimasta löytyy muutamia suomalaisia elokuvia, jotka ovat päässeet suuren yleisön katsottavaksi. Netflix tarjoaa myös useita suomalaisia sarjoja, jotka ovat saaneet hyvän vastaanoton.

Mitä sarjaa katsoa 2021?

TV-sarjojen katsojat ovat yleisesti ottaen hyvin herkkiä muutoksille ja uusille tuulille. Vuonna 2021 onkin joitakin uusia ja mielenkiintoisia sarjoja, joita kannattaa ehdottomasti seurata. Bridgerton on yksi suosituimmista sarjoista tällä hetkellä. Sarjan tapahtumat sijoittuvat Regency-aikaan Englannissa ja se seuraa Daphne Bridgertonin ja hänen perheensä seikkailuja. Young Royals on myös mielenkiintoinen sarja, joka kertoo Williamin ja Harryn nuoruudesta. And Just Like That… on sarja, joka jatkaa Sex and the Cityn tarinaa. Sarja kertoo neljästä ystävästä, jotka ovat iäkkäämpiä ja elävät nykypäivässä.

Mitä katsoa C moressa?

C More on lähinnä sarjojen ja elokuvien tarjoaja, joten se on loistava valinta, kun haluat katsoa laadukasta viihdettä. C More -alkuperäissarjoista löytyy niin kotimaisia klassikoita kuin myös Hollywood-hittejä. Myös reality-ohjelmat ovat C Moressa erittäin suosittuja. Huippu-urheilun ystävät taas saavat C Moresta parasta mahdollista viihdettä.

Mitä kannattaa katsoa Areenasta?

Areena on suomalaisen yleisradioyhtiön tarjoama suoratoistopalvelu, josta voi katsoa monenlaisia televisio-ohjelmia. Areenassa on myös muita palveluja, kuten podcastit ja musiikkiohjelmat. Areena on kuitenkin parhaimmillaan televisio-ohjelmien tarjonnassaan. Sieltä voi katsoa niin vanhoja suosikkeja kuin uusia tulokkaita. Areenasta voi katsoa myös julkkisten haastatteluja, dokumentteja ja muita tv-ohjelmia.

Miten voi poistaa Netflix jätkä katselua?

Netflix-palvelun käyttäjät voivat poistaa katseluhistorian katseluhistoria-sivulta. Jaksojen ja nimikkeiden vieressä on Piilota-kuvake, jonka avulla käyttäjät voivat piilottaa haluamansa jakson tai nimikkeen.

Mikä on maailman katsotuin elokuva?

Maailman katsotuin elokuva on ”Avatar”. Elokuva on saanut eniten tuottoa koko maailmassa ja se on saanut myös paljon kehuja kriitikoilta.

Mitä elokuvia on Netflixissä?

Netflix on täynnä elokuvia kaikenlaisille makuille. Valikoimasta löytyy niin klassikoita kuin uusia suosittuja elokuvia. Kokeile vaikka Top Gunia, Red Noticea tai The Man from Torontoa. Niistä kaikista tulee varmasti sankareita!

Mikä on hyvä Netflix leffa?

Netflix tarjoaa laajan valikoiman elokuvia kaikille makuille. On esimerkiksi elokuvia, jotka ovat hauskoja, romanttisia, jännittäviä, draamoja tai komedioita. Valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin mieluisaa katsottavaa.

Mistä voi katsoa suomalaisia elokuvia?

Blockbusterista voi katsoa laajan valikoiman suomalaisia elokuvia kaikenikäisille. Elokuvat on jaettu kategorioihin, jotta löytää helposti kiinnostavan elokuvan. Valikoimasta löytyy niin klassikoita kuin uusimpia elokuvia.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.