Avengers: endgame – Elokuvan esittely ja arvostelu

Avengers: endgame – Elokuvan esittely ja arvostelu

The Avengers: Endgame on viimeisin osa kuuluisasta Marvel Cinematic Universe -sarjasta. Elokuva on yhdistänyt kaikki sarjan aiemmat elokuvat ja tarjoaa täydellisen päätöksen Marvel-universumin suurimpiin sankareihin. Se on ollut vuoden 2019 suosituin elokuva ja se on kerännyt miljoonia faneja ympäri maailmaa.

Avengers: endgame Juoni

The Avengers: Endgame alkaa hämmästyttävällä avauksella, jossa Thanos (Josh Brolin) onnistui saamaan haluamansa Infinity Stones ja tuhoamaan puolet universumin asukkaista. Jäljelle jääneet Avengers joutuvat vastakkain Thanoksen kanssa yrittäen saada kaikki Infinity Stones takaisin ja palauttaa tuhotut. He joutuvat tekemään vaikeita valintoja ja lopulta pääsevät lopulliseen taisteluun Thanoksesta ja hänen armeijastaan.

Avengers: endgame Päähenkilöt

The Avengers: Endgame on täynnä tunnettuja päähenkilöitä. Näyttelijä Robert Downey Jr. esittää Iron Mania, Chris Evansilla on Captain America ja Mark Ruffalo tulkitsee Hulkia. Lisäksi elokuvassa on Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Black Widow (Scarlett Johansson), Thor (Chris Hemsworth) sekä Hawkeye (Jeremy Renner). Kaikki nämä sankarit ovat olleet merkittäviä kaikkien aiempien Marvel-elokuvien kulunutta.

Avengers: endgame Näyttelijät

The Avengers: Endgame on täynnä ammattimaisia ja erittäin kokeneita näyttelijöitä. Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson ja Jeremy Renner ovat kaikki osoittaneet olevansa loistavia näyttelijöitä ja he ovat kaikki suorittaneet uskomattomia esityksiä Marvel-elokuvissa jo vuosia. Mark Ruffalo on myös loistanut näyttelemisessään elokuvassa ja paljon huomiota saanut Josh Brolin on suorittanut täydellisen roolin Thanoksena.

Avengers: endgame Arvostelu

Ohjaus, musiikki, kuvaus ja tuotanto

The Avengers: Endgame on ohjannut Anthony ja Joe Russo. He ovat tehneet loistavaa työtä tarinan kertomisessa ja ovat onnistuneet luomaan uskomattoman mielenkiintoisen ja vangitsevan tarinan. Musiikin osalta elokuvassa on useita muistettavia melodioita ja sävelmiä, jotka lisäävät elokuvan tunnelman. Kuvaus on erittäin ammattimaista ja tuotanto on huippuluokkaa.

Editointi, dialogi ja tempo

The Avengers: Endgame on erittäin hyvin editoitu ja se on koottu ammattimaisesti. Dialogi on hyvin toimiva ja keskustelut välillä päähenkilöiden ovat puhuttavia ja syvällisiä. Elokuvan tempo on erinomainen ja se pitää katsojat kiinnostuneina ja mielenkiintoisina koko elokuvan ajan.

Usein kysytyt kysymykset

Avengers: endgame ikäraja

The Avengers: Endgame on sallittu yli 12-vuotiaille. Elokuva ei sisällä liikaa väkivaltaa, mutta sisältää paljon dramaattisia kohtauksia, joihin nuoremmat katsojat voivat olla herkkiä.

Mistä katsoa Avengers: endgame?

The Avengers: Endgame on saatavilla useissa online-streaming-palveluissa, kuten Netflixissä ja Amazon Prime Video -palvelussa. Elokuva on myös saatavilla DVD:llä ja Blu-ray:llä.

Koska Avengers: endgame julkaistiin?

The Avengers: Endgame julkaistiin virallisesti 26. huhtikuuta 2019.

Yhteenveto

The Avengers: Endgame on viimeisin ja loppuosa Marvel Cinematic Universe -sarjasta. Elokuva yhdistää kaikki sarjan aiemmat elokuvat ja tarjoaa täydellisen päätöksen Marvel-universumin suurimmille sankareille. Elokuvan ohjaus, musiikki, kuvaus ja tuotanto ovat ammattimaista ja editointi, dialogi ja tempo ovat erinomaiset. The Avengers: Endgame on sallittu yli 12-vuotiaille ja se on saatavilla useissa online-streaming-palveluissa, kuten Netflixissä ja Amazon Prime Video -palvelussa. Elokuva julkaistiin virallisesti 26. huhtikuuta 2019.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.