Canal digital game of thrones


Canal Digital on norjalainen satelliitti- ja kaapelitelevisioyhtiö, jonka omistaa Telenor. Canal Digital perustettiin maaliskuussa 1997 Telenorin ja ranskalaisen maksu-tv-operaattorin Canal+:n (nykyisin Vivendin omistama) yhteisyrityksenä. Yhtiö aloitti ensimmäisten kanaviensa tarjoamisen syyskuussa 1997, ja nyt se lähettää yli 140 televisiokanavaa ja radioasemaa.

Canal Digital on HBO:n Game of Thrones -sarjan yksinoikeusjakelija Norjassa. Sarja on ollut valtava hitti norjalaisten katsojien keskuudessa, ja viidennen kauden finaali teki Canal Digitalin katsotuimman jakson ennätyksen.

Canal Digital on ainoa paikka, jossa Game of Thronesia voi katsoa Norjassa, ja sarja on ollut valtava hitti norjalaisten katsojien keskuudessa. Viidennen kauden finaali teki uuden ennätyksen Canal Digitalin katsotuimmaksi jaksoksi, ja sarja on yksi alustan suosituimmista sarjoista.

1. Game of Thronesin teemat ja symboliikka

. 2. Game of Thronesin suosio Norjassa.

2. Game of Thronesin hahmot

ovat rikkaita ja monitahoisia, ja sarja tekee erinomaista työtä ihmiskohtaloiden tutkimisessa.

Game of Thronesin hahmot ovat rikkaita ja monitahoisia, ja sarja tekee erinomaista työtä ihmiskohtaloiden tutkimisessa. Sarja sijoittuu kuvitteelliseen maailmaan, joka on täynnä poliittisia juonitteluja, väkivaltaa ja petoksia, ja hahmot joutuvat kamppailemaan vaikeiden valintojen ja tekojensa seurausten kanssa. Sarja on mukaansatempaava ja jännittävä, ja on helppo ymmärtää, miksi siitä on tullut niin suosittu.

3. Game of Thronesin juoni

Canal Digital on HBO:n Game of Thrones -sarjan yksinoikeusjakelija Norjassa. Sarjassa seurataan Westerosin kuvitteellisen Seitsemän kuningaskunnan tarinaa ja niiden aatelissukujen kamppailuja, jotka kilpailevat Rautavaltaistuimen hallinnasta. Sarja on ollut valtava hitti norjalaisten katsojien keskuudessa, ja viidennen kauden finaali teki Canal Digitalin katsotuimman jakson ennätyksen.

4. Game of Thronesin tapahtumapaikka

on valtava vetovoimatekijä

Canal Digitalin tilaajille. Sarja sijoittuu kuvitteelliseen Westerosin Seitsemään kuningaskuntaan, ja siinä seurataan taistelua Rautavaltaistuimen hallinnasta. Sarjassa on suuri joukko hahmoja, joiden joukossa on monia ikonisia ja rakastettuja hahmoja. Upea visuaalinen ilme ja eeppinen tarinankerronta tekevät Game of Thronesista pakollisen katselukohteen fantasian ja draaman ystäville.

5. Game of Thronesin historia

Sarjan kehittäminen alkoi tammikuussa 2006, kun HBO hankittuaan A Song of Ice and Fire -kirjan oikeudet tarkoituksenaan tehdä romaaneista televisiosarja, palkkasi David Benioffin ja D. B. Weissin kirjoittamaan ja tuottamaan sarjan, joka käsittäisi yhden romaanin verran materiaalia per kausi. Päätös sovittaa romaani televisiosarjaksi tehtiin pitkälti sarjan monimutkaisen juonen ja suuren henkilömäärän vuoksi.

Ensimmäinen kausi sai ensi-iltansa 17. huhtikuuta 2011 ja päättyi 19. kesäkuuta 2011. Toinen kausi sai ensi-iltansa 1. huhtikuuta 2012 ja päättyi 3. kesäkuuta 2012. Kolmas kausi sai ensi-iltansa 31. maaliskuuta 2013 ja päättyi 9. kesäkuuta 2013. Neljäs kausi sai ensi-iltansa 6. huhtikuuta 2014 ja päättyi 15. kesäkuuta 2014. Viides kausi sai ensi-iltansa 12. huhtikuuta 2015 ja päättyi 14. kesäkuuta 2015. Kuudennen kauden ensi-ilta on 24. huhtikuuta 2016.

Sarja on ollut valtava hitti katsojien keskuudessa, ja sitä on kiitelty monimutkaisesta juonesta, monimutkaisesta hahmokehityksestä ja upeasta visuaalisesta ilmeestä. Sarja on ollut myös valtava taloudellinen menestys HBO:lle, sillä jokaisen kauden tuotantokustannukset ovat arviolta 60 miljoonaa dollaria.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.