HBO nordic sarjat


Jos olet HBO:n sarjojen ystävä, olet varmasti innoissasi kuullessasi, että HBO Nordic on nyt saatavilla Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. HBO Nordicin kautta voit katsoa kaikkia suosikki HBO-ohjelmiasi, kuten Game of Thronesia, Westworldia ja Sopranosia. Löydät myös useita muita suosittuja ohjelmia, kuten The Wire ja The Walking Dead. HBO Nordic on loistava tapa pysyä ajan tasalla kaikista suosikki HBO-ohjelmistasi.

1. ”Game of Thrones”

”Game of Thrones” on suosittu yhdysvaltalainen televisiosarja, jota esitetään HBO-verkossa. Sarja perustuu George R.R. Martinin kirjasarjaan ”A Song of Ice and Fire”. Sarjassa seurataan Starkin perheen tarinaa, joka on sotkeutunut Westerosin seitsemän kuningaskunnan poliittisiin juonitteluihin. Sarjaa on kehuttu monimutkaisesta juonesta, erinomaisista näyttelijäsuorituksista ja upeasta visuaalisesta ilmeestä.

2. ”The Sopranos”

The Sopranos on David Chasen luoma yhdysvaltalainen televisiodraama, joka kertoo New Jerseyssä asuvasta italialais-amerikkalaisesta mafiapomo Tony Sopranosta ja vaikeuksista, joita hän kohtaa yrittäessään tasapainoilla kotielämänsä ja rikollisorganisaationsa usein ristiriitaisten vaatimusten välillä. Sarjassa on suuri joukko hahmoja, ja Tony Sopranon pääroolissa on James Gandolfini.

Sarja sai ensiesityksensä HBO-kaapeliverkossa vuonna 1999, ja sitä esitettiin kuusi kautta, jotka päättyivät vuonna 2007. Sopranos-sarjaa on yleisesti pidetty yhtenä kaikkien aikojen parhaista televisiosarjoista, ja sitä on ylistetty sen käsikirjoituksesta, näyttelijäntyöstä sekä monimutkaisista ja omaperäisistä hahmoista.

Sarjan menestys on johtanut lukuisiin palkintoihin, muun muassa useisiin Emmy- ja Golden Globes -palkintoihin. Sopranosin on myös katsottu auttaneen herättämään uudelleen kiinnostuksen mafiaelokuvan ja television genreen.

3. ”Sex and the City”

Yhdysvaltalainen televisiosarja Sex and the City sai ensi-iltansa HBO:lla 6. kesäkuuta 1998. Sarjan loi Darren Star ja sen tuotti HBO. Se perustuu Candace Bushnellin samannimiseen kirjaan. Sarjassa seurataan neljän naisen – kolmen kolmekymppisen ja yhden nelikymppisen – elämää, jotka erilaisista luonteistaan ja alati muuttuvasta seksielämästään huolimatta pysyvät erottamattomina ja uskoutuvat toisilleen.

Sarjan nimi viittaa Bushnellin The New York Observer -lehteen kirjoittamaan kolumniin, josta myöhemmin tehtiin menestyksekäs HBO-sarja. Kolumni perustui Bushnellin omaan elämään ja havaintoihin hänen ystäviensä elämästä.

Sarja oli välitön yleisömenestys, ja sitä ylistettiin naispuolisen seksuaalisuuden avoimesta kuvauksesta. Se oli myös ehdolla lukuisien palkintojen saajaksi, muun muassa kahdeksan Golden Globea ja neljä Emmyä.

Sarjan menestys johti kahden pitkän elokuvan kehittämiseen: Sex and the City (2008) ja Sex and the City 2 (2010).

4. ”Deadwood”

South Dakotassa sijaitseva Deadwoodin kaupunki tunnetaan parhaiten historiastaan villistä ja lainsuojattomasta kaivoskaupungista 1800-luvun lopulla. Vuonna 1876 Etelä-Dakotan Black Hillsistä löydettiin kultaa, ja Deadwoodista tuli nopeasti vilkas kaivoskaupunki, jossa asui yli 10 000 ihmistä. Kaupunki oli täynnä baareja, bordelleja ja pelisaleja, ja se tunnettiin väkivaltaisuudestaan ja rikollisuudestaan. Deadwoodissa asui kuitenkin myös joitakin Amerikan lännen tunnetuimpia hahmoja, kuten Wild Bill Hickok ja Calamity Jane.

Tänä päivänä Deadwood on suosittu matkailukohde, jonka pääkatua reunustavat kasinot, hotellit ja ravintolat. Vierailijat voivat tutustua kaupungin historiaan Deadwoodin historiallisessa museossa, kokea vanhan lännen tunnelmia Days of ’76 -museossa tai ajaa Deadwoodin kärryllä. Deadwoodissa järjestetään myös useita vuosittaisia tapahtumia, kuten Sturgis Motorcycle Rally ja Days of ’76 Rodeo.

5. ”Rooma”

Rooma on kaupunki, joka sijaitsee Keski-Italiassa. Se on Italian pääkaupunki ja myös maan suurin ja väkirikkain kaupunki. Yli 2,8 miljoonalla asukkaallaan se on Euroopan unionin neljänneksi väkirikkain kaupunki. Rooma on hyvin vanha kaupunki, ja se on yksi maailman vanhimmista jatkuvasti asutuista kaupungeista. Sen uskotaan perustaneen vuonna 753 eaa. kaksosveljekset Romulus ja Remus. Roomalla on pitkä ja rikas historia, ja se oli aikoinaan maailman suurin ja mahtavin kaupunki. Se oli Rooman valtakunnan ja myöhemmin Pyhän Rooman valtakunnan pääkaupunki. Nykyään Rooma on merkittävä matkailukohde, ja siellä sijaitsee joitakin maailman tunnetuimpia maamerkkejä, kuten Colosseum, Vatikaani ja Trevin suihkulähde.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä HBO nordicissa on?

HBO Nordic on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman HBO-sarjoja, -leffoja sekä -lastenohjelmia. Palvelu tarjoaa myös muutamia muita kanavia, kuten HBO Family, HBO Signature ja HBO Latino. HBO Nordicilla on myös laaja valikoima dokumentteja ja elokuvia.

Mitä sarjoja on HBO?

HBO on tuottanut monia menestyksekkäitä sarjoja, joista tunnetuimpia ovat Game of Thrones, Frendit ja Rillit huurussa. Sarjojen lisäksi HBO on tuottanut useita elokuvia ja dokumentteja, joista monet ovat saaneet palkintoja.

Mitä ohjelmia HBO Max?

26.10.2021 saatavilla HBO Max -palvelussa on esimerkiksi O.C., Miehen puolikkaat, The Sopranos, Game of Thrones, Sinkkuelämää, Young Sheldon ja Frendien kaikki kaudet. Marraskuun alusta alkaen myös kaikki Rillit huurussa -kaudet ovat nähtävissä palvelussa.

Onko HBO Nordic hyvä?

HBO Nordic on hyvä valinta sarjoista pitävälle käyttäjälle. Sarjojen tarjonta on laadukasta, ja ulkoasu on helppokäyttöinen. Käyttäjäkokemus ei aina ole ollut yhtä hyvä kuin kilpailijoilla, mutta palvelu on silti hyvä valinta.

Mistä HBO aktivointikoodi?

HBO aktivointikoodi löytyy sovelluksesta. Sovelluksesta löytyy myös viesti, jonka avulla käyttäjät voivat aktivoida laitteensa.

Onko HBO sama kuin HBO Max?

Ei, HBO Max on uusi suoratoistopalvelu, joka korvaa HBO Nordicin. HBO Max tarjoaa laajan valikoiman HBO-sisältöä sekä muita suosituksia ja sisältöjä.

Mistä näkee HBO sarjat?

HBO sarjoja voi nähdä useista eri lähteistä. Sarjoja voi ostaa ja ladata suoratoistopalveluista, kuten iTunesista, Amazon Prime Videosta ja Google Playstä. Sarjoja voi myös katsoa suoratoistopalveluiden kautta, kuten HBO Now ja HBO GO.

Mikä on hyvä sarja Netflix?

Ei ole mitään väärää sarjaa Netflix. Stranger Things, Breaking Bad, ja Better Call Saul ovat kaikki loistava valinta. Kuitenkin, jos haluat jotain vähemmän tunnettu, kokeile Squid Game tai Ozark. Downton Abbey on myös erinomainen sarja, joka vie sinut ajassa taaksepäin. Viikingit on myös suosittu sarja, joka on täynnä seikkailua ja väkivaltaa. Rahapaja on myös erinomainen sarja, joka keskittyy rahan ja talouden maailmaan.

Mitä sarjaa katsoa 2021?

Vuonna 2021 on tarjolla paljon uutta ja mielenkiintoista tv-sarjaa. Tämän vuoden sarjoista löytyy jotain jokaiseen makuun, ja jokainen löytää varmasti itselleen jotain mielenkiintoista katseltavaa. Suosituimpia sarjoja tänä vuonna ovat mm. Bridgerton, Kastanjamies, Sex Education ja Succession.

Voiko HBO Maxia katsoa kaksi samaan aikaan?

Kyllä, voit katsella HBO Maxia kahdella laitteella samanaikaisesti.

Miten ladataan HBO Max?

HBO Max -sovelluksen lataaminen on helppoa. Smart Hub -sovelluksessa on ”Sovellukset” -osiosta löytyvä ”Haku”-toiminto, jonka avulla voi etsiä HBO Max -sovelluksen. Klikkaa ”HBO Max” -sovellusta löydettyäsi sen latauskuvaketta, ja se ladataan automaattisesti. Kun lataus on valmis, voit avata HBO Max -sovelluksen ja kirjautua sisään.

Miten lataan HBO Max?

HBO Maxin saa ladattua seuraavilla tavoilla:

  • 1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com ja kirjaudu sisään.
  • 2. Lataa HBO Max -sovellus Android TV:hen ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole vielä HBO Max -tiliä, voit rekisteröityä seuraavilla tavoilla:

  • 1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com ja klikkaa ”Rekisteröidy” -painiketta.
  • 2. Lataa HBO Max -sovellus Android TV:hen ja klikkaa ”Rekisteröidy” -painiketta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.