hbo nordic ei toimi chromella


Jos pidät HBO:n sarjoista, kuten Game of Thronesista, Westworldista ja True Detectivestä, saatat olla pettynyt kuullessasi, että HBO Nordic ei toimi Chromessa. Suoratoistopalvelu, joka on saatavilla vain muutamassa Euroopan maassa, käyttää Silverlightia sisällön toimittamiseen. Valitettavasti Silverlight ei ole yhteensopiva Chromen kanssa, joten sinun on käytettävä toista selainta, jos haluat katsoa HBO Nordicia.

-HBO Nordic käyttää sisällön toimittamiseen Silverlightia, joka ei ole yhteensopiva Chromen kanssa.

. Käyttäjien on käytettävä toista selainta, kuten Firefoxia tai Safaria, katsoakseen HBO Nordicia. -HBO Nordic on suoratoistopalvelu, joka on saatavilla vain muutamassa Euroopan maassa. Se tarjoaa erilaisia HBO-ohjelmia, kuten Game of Thrones, Westworld ja True Detective. -Jos olet HBO:n sarjojen fani, saatat pettyä siihen, että et voi katsoa niitä Chromella. Voit kuitenkin katsoa niitä muilla selaimilla, kuten Firefoxilla tai Safarilla.

-Sinun on käytettävä toista selainta, jos haluat katsoa HBO Nordicia.

koska Silverlight ei ole yhteensopiva Chromen kanssa. -HBO Nordic on suoratoistopalvelu, joka on saatavilla vain muutamissa Euroopan maissa ja joka käyttää Silverlightia sisällön toimittamiseen.

-HBO Nordic on saatavilla vain muutamassa Euroopan maassa.

-HBO Nordic käyttää Silverlightia sisällön toimittamiseen -Silverlight ei ole yhteensopiva Chromen kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi Cast ei näy?

Cast ei näy usein, koska se on piilotettu. Piilotettu tarkoittaa, että se on piilotettu Chrome-selaimen asetuksissa. Jos haluat käyttää Cast-toimintoa, sinun on ensin tehtävä se näkyväksi.

Miten katsoa HBO Max?

Kun olet kirjautunut sisään HBO Max -palveluun, voit aloittaa suoratoiston. Valitse haluamasi ohjelma tai elokuva ja paina Play -painiketta. Jos haluat lopettaa suoratoiston kesken, voit painaa Stop -painiketta.

Miten kirjautua ulos HBO?

To log out of HBO, tap on the profile icon (at the bottom on phones, at the left on tablets), tap on the settings icon (at the left on the top), and then scroll down and tap Log Out.

Miten HBO televisioon?

HBO:n saaminen televisioosi riippuu laitteestasi. Tarvitset laitteen, jossa on HBO-yhteensopiva sovellus, ja sinun on liityttävä HBO-palveluun. HBO:n saaminen onnistuu myös useimmilla suoratoistopalveluntarjoajilla.

Miten saa yhdistettyä Chromecastin?

Chromecastin saa yhdistettyä televisioon liittämällä se tiettyihin tuloihin. Chromecastin käyttöönotto voidaan tehdä myös Google Home -sovelluksella. Seuraa ohjeita. Jos et näe Chromecastin käyttöönottovaiheita, voit yrittää yhdistää laitteen uudelleen.

Miksi puhelin ei yhdistä chromecastiin?

Puhelimen ja Chromecastin välisen yhteyden ongelmat ovat yleisiä. Yhteyden ongelmat voivat johtua useista eri syistä, kuten huonosta Wi-Fi-yhteydestä, väärästä laitteistosta tai virheellisestä asetuksesta. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit ratkaista yhteysongelmat ja saada puhelimen yhdistettyä Chromecastiin.

Miten HBO Max eroaa HBO Nordic?

HBO Max on tarkoitettu vain Yhdysvaltojen markkinoille, kun taas HBO Nordic on tarkoitettu Pohjoismaiden ja Baltian markkinoille. HBO Max sisältää enemmän sisältöä kuin HBO Nordic, ja se tarjoaa myös live-tv:n. HBO Max on myös paljon kalliimpi kuin HBO Nordic.

Mitä tehdä jos HBO Max ei toimi?

Jos HBO Max ei toimi, sinun kannattaa ensin tarkistaa, onko laitteesi yhteensopiva sovelluksen kanssa. Sovellus vaatii Android-versiosta 5.0 tai uudempaa. Jos laitteesi on yhteensopiva, sinun kannattaa tyhjentää sovelluksen välimuisti ja data. Voit tehdä tämän siirtymällä Android TV:ssä kohtaan Asetukset > Sovellukset. Valitse sovelluslistasta HBO Max ja valitse sitten Tyhjennä välimuisti ja Tyhjennä data. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään, ja yritä suoratoistaa uudelleen.

Mitä eroa on HBO Nordic ja HBO Max?

HBO Nordic ja HBO Max sisältävät samat sarjat ja elokuvat. Ainoastaan HBO Max Originals -sarjat ovat katsottavissa ainoastaan HBO Max -sovelluksen kautta.

Voiko HBO katsoa kaksi samaan aikaan?

HBO Maxilla on kaksi katseluominaisuutta, jotka mahdollistavat samanaikaisen katselun: samaan aikaan katselu ja jatkettu katselu. Samaan aikaan katselulla voit katsoa HBO Max -sovelluksella kahta eri ohjelmaa tai elokuvaa samanaikaisesti. Jatkettu katselulla voit katsoa HBO Max -sovelluksella yhtä ohjelmaa tai elokuvaa useita kertoja peräkkäin.

Mitä HBO maksaa?

HBO Nordic maksaa 10,95€/kk ja se on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laadukkaita tv-ohjelmia sekä elokuvia. HBO Nordicissa on myös mahdollisuus tallentaa ohjelmia ja katsoa niitä myöhemmin.

Miten kirjautuminen HBO Elisa Viihde?

Kirjaudu osoitteeseen elisaviihde.fi/hbomax Elisa Viihde -tunnuksella tai Elisa Tunnuksella. Valitse Luo HBO Max -tili. Palvelu kertoo sinun siirtyvän HBO:n ylläpitämään palveluun, paina Jatka. Luo tunnukset ja paina Luo tili. Nyt pääset katsomaan HBO Maxia.

Miten ladata sovelluksia Smart TV?

Android TV:n aloitusnäyttöä vieritettäessä Sovellukset-kohtaan asti on mahdollista ladata sovelluksia ja pelejä. Valitsemalla Google Play Kauppa ‑sovellus ja selaamalla tai hakemalla sovelluksia ja pelejä halutaan asentaa tai ostaa, voidaan sovellus tai peli asentaa tai ostaa seuraamalla näytöllä olevia ohjeita.

Paljonko maksaa HBO Max?

HBO Max maksaa vain 8,99 € kuukaudessa, ja voit säästää 35 % maksamalla 69,99 € vuosihinnan etukäteen.

Miksi HBO Max ei toimi puhelimella?

There could be a few reasons why HBO Max is not working on your phone. It could be a problem with your device, your internet connection, or the HBO Max app itself. Try restarting your device and/or your internet router, and then opening HBO Max again. If that doesn’t work, try uninstalling and reinstalling the HBO Max app.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.