Hell on wheels hbo

Hell on wheels hbo

Amerikan lännen alkuaikoina suosituin kulkuväline oli postivaunu. Näitä vaunuja käytettiin usein tavaroiden tai ihmisten kuljettamiseen kaupungista toiseen. Postivaunuilla oli kuitenkin omat vaaransa.

Yksi postivaunujen suurimmista vaaroista oli riski joutua rosvojen hyökkäyksen kohteeksi. Nämä rosvot odottivat usein väijyksissä arvoesineitä kuljettavia postivaunuja. Sitten he hyökkäsivät postivaunujen kimppuun ja ryöstivät matkustajilta heidän omaisuutensa.

Rosvojen hyökkäysten lisäksi myös intiaanit hyökkäsivät usein postivaunujen kimppuun. Nämä hyökkäykset johtivat usein matkustajien kuolemaan tai postivaunujen kaappaamiseen.

Postivaunujen tiedettiin myös hajoavan. Tällöin matkustajat jäivät usein jumiin keskelle ei-mitään.

Vaaroista huolimatta postivaunut olivat Amerikan lännen suosituin kuljetusmuoto.

Pikkukaupungin nousu ja tuho sisällissodan aikana

Pikkukaupungin nousu ja tuho sisällissodan aikana on tarina, joka on kerrottu monta kertaa. Hell on Wheels on HBO:n sarja, joka kertoo tämän tarinan sen läpi eläneiden ihmisten näkökulmasta. Sarjassa seurataan Hell on Wheelsin kaupunkia, joka muuttuu vilkkaasta, malminetsijöiden täyttämästä kaupungista aavekaupungiksi sodan jälkeen. Sarja keskittyy ihmisiin, jotka tekivät kaupungista sen, mikä se oli, ja siihen, miten he käsittelivät sodan tuomia muutoksia.

Sarja alkaa siitä, kun entinen konfederaatiosotilas Cullen Bohannon perustaa kaupungin. Bohannon etsii kostoa unionin sotilaille, jotka tappoivat hänen vaimonsa ja poikansa. Hänestä tulee nopeasti kaupungin tärkein hahmo, joka pitää kaiken koossa. Kaupungin kasvaessa Bohannon alkaa ymmärtää, ettei hän ehkä pysty pitämään kaikkea kasassa ikuisesti. Sota vaatii veronsa kaupungilta ja sen asukkailta.

Sodan pitkittyessä kaupunki alkaa hajota. Ihmiset lähtevät taistelemaan sotaan tai etsimään uusia mahdollisuuksia. Kaupungista alkaa tulla aavekaupunki. Bohannon joutuu kohtaamaan sen tosiasian, että kaupunki ei ehkä selviä. Sarja päättyy siihen, että kaupunki hylätään ja Bohannon lähtee aloittamaan uutta elämää.

Unionin ja Konfederaation sotilaiden välinen taistelu strategisesti tärkeän rautatien hallinnasta

Unionin ja konfederaation sotilaiden välinen taistelu strategisen rautatien hallinnasta oli HBO:n Hell on Wheels -sarjan aiheena. Sarjassa seurattiin Union Pacific Railroadin rakentamaa mannertenvälistä rautatietä sisällissodan jälkeen. Sarjan hahmot olivat sekoitus unionin ja konfederaation veteraaneja sekä entisiä orjia, jotka kaikki taistelivat mahdollisuudesta rakentaa rautatietä. Sarja sijoittui 1860-luvulle, jolloin maa oli vielä jakautunut pohjoisen ja etelän välille. Sarjan hahmot edustivat tämän kahtiajaon eri puolia, ja heidän välinen konflikti oli keskeinen osa sarjaa.

Kaupungin asukkaat kamppailivat selviytyäkseen väkivallan ja kaaoksen keskellä

Hell on Wheelsin kaupunki on väkivallan ja kaaoksen paikka. Kaupungin asukkaat kamppailevat selviytyäkseen jatkuvien taistelujen ja verenvuodatuksen keskellä. He etsivät jatkuvasti tilaisuutta paeta kaupungista, mutta useimmat eivät koskaan selviä sieltä hengissä.

Kaupungin synkät salaisuudet ja piilotetut suunnitelmat –

Hell on Wheels -kaupungissa on muutakin kuin mitä silminnähden näyttää. Pinnan alla on synkkiä salaisuuksia ja salattuja suunnitelmia. Kaupunki on täynnä ihmisiä, joilla on jotain salattavaa, eikä aina ole selvää, keneen voi luottaa.

Sarjan edetessä yhä useampi kaupungin salaisuuksista paljastuu. On murhia ja salaliittoja, eikä kukaan ole turvassa. Kaupunki on vaarallinen paikka, eikä aina ole selvää, kuka on ystävä ja kuka vihollinen.

Hell on Wheels on kaupunki täynnä salaisuuksia, ja katsojan on päätettävä, keneen luottaa. Helppoja vastauksia ei ole, ja kaupunki on täynnä yllätyksiä. Se on vaarallinen paikka, mutta myös kiehtova.

Kaupungin lopullinen kohtalo

Hell on Wheelsin kaupunki tuhoutuu lopulta tulipalossa, joka polttaa koko kaupungin. Kaikki hahmot joutuvat pakenemaan ja aloittamaan alusta muualla. Tämä oli sarjan viimeinen kausi ja tarjosi sopivan lopun sarjalle.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Hell on wheels hbo

Missä voin katsoa Hell on Wheelsin vuonna 2021?

Voit katsoa Hell on Wheels -elokuvan Google Playsta, iTunesista, Amazon Instant Videosta ja Vudusta vuonna 2021.

Onko Hell on Wheels -sarja Netflixissä?

Onko Hell on Wheels -sarja Netflixissä?

Hell on Wheels -sarja on saatavilla Netflixissä. Sarjan kaikki jaksot ovat katsottavissa Netflixissä.

Mistä voin katsoa Hell on Wheels -jaksoja?

Hell on Wheels -jaksoja voi katsoa AMC-, Prime Video-, VUDU-, Spectrum TV-, Vudu Movie & TV Store-, Apple TV- tai Roku Channel -palveluista Roku-laitteella.

Kuinka paljon AMC plus maksaa?

AMC+ maksaa 8,99 dollaria kuukaudessa. Palvelu ei sisällä mainoksia ja tarjoaa muiden hintatasojen sijasta.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.