Living with yourself – sarjan esittely ja arvostelu

Living with yourself – sarjan esittely ja arvostelu

Living with Yourself on Netflix-komedia, joka on herättänyt paljon huomiota. Se keskittyy Milesin (Paul Rudd) ja hänen klooninsa väliseen taisteluun elämästä. Elokuva kertoo tarinan siitä, miten Miles yrittää selviytyä elämästään, jonka hän itse tuhosi, ja kuinka hänen klooninsa auttaa häntä selviämään. Elokuvan tarina on suunniteltu herättämään ajatuksia ja keskustelua elämänarvoista ja elämänlaadusta. Elokuvassa on myös runsaasti hauskoja hetkiä, mikä tekee siitä viihdyttävän ja mielenkiintoisen katselukokemuksen.

Living with Yourself Juoni

Living with Yourself kertoo Milesin elämästä, joka on vaikeuksissa. Hänen uransa ei suju hyvin, ja hän on tyytymätön perhe-elämäänsä. Yhtenä päivänä hän päättää mennä uudelle spa-keskukselle kokeilemaan erilaista hoitoa, jonka luvataan tekevän hänestä terveemmän, vahvemman ja onnellisemman. Hoito muuttaa häntä kuitenkin kokonaan, kun kuolemansa jälkeen hänet palautetaan takaisin maan pinnalle – hän on nyt kaksinkertainen itse. Hänen tulisi nyt taistella itsensä kanssa ja selviytyä erilaisista elämänkokemuksistaan. Onko hän valmis ottamaan vastaan toisen paremman version itsestään?

Living with Yourself Päähenkilöt

Living with Yourselfin päähenkilö on Miles Elliot, Paul Ruddin esittämä hahmo. Miles on työssäkäyvä mies, joka on kyllästynyt elämäänsä ja yrittää päästä pois siitä. Hänen klooninsa, jonka hän saa spa-hoidon jälkeen, on myös hänen vastineensa. Klooninsa on omistautunut ja keskittynyt selviytymiseen, kun taas Milesin luonne on enemmän rento ja leikkisä. Toinen päähenkilö on Milesin vaimo Kate, jota esittää Aisling Bea. Kate on työskennellyt koko elämänsä hankkimalla rahaa ja auttaessaan muita. Hänen luonteensa on lempeä ja ymmärtäväinen. Elokuvassa nähdään myös useita muita hahmoja, kuten Milesin työkaveri Dan (Desmin Borges), elämänvalmentaja Dr. Ellis (Alison Pill) ja spa-terapeutti Gene (Zach Cherry).

Living with Yourself Näyttelijät

Living with Yourselfin pääosassa on Paul Rudd, joka on tunnettu roolistaan Marvelin Ant-Man elokuvassa. Hän on myös näytellyt monissa muissa elokuvissa, kuten The 40-Year-Old Virgin, Knocked Up, I Love You Man ja This Is the End. Myös Aisling Bea esittää tärkeää roolia elokuvassa. Hän on näytellyt muun muassa televisiosarjoissa Fleabag, This Way Up ja The Fall. Desmin Borges on myös elokuvassa mukana. Hän on esiintynyt muun muassa sarjoissa You’re the Worst, The Good Place ja Fear the Walking Dead. Alison Pill on myös näytellyt useissa televisiosarjoissa, kuten The Newsroom, American Horror Story ja Scott Pilgrim vs. The World. Lopuksi Zach Cherry esittää spa-terapeuttia. Hänen viimeisin rooli oli sarjassa Broad City.

Living with Yourself Arvostelu:

Living with Yourself Ohjaus, musiikki, kuvaus ja tuotanto

Living with Yourselfin ohjaaja Tim Greenberg on tehnyt mainion työn tarinan kerronnassa. Elokuva on visuaalisesti todella näyttävä ja tunnelmallinen. Kuvaus on selkeä ja melankolinen, ja se sopii hyvin tarinan henkeen. Elokuvassa on myös hyvin valittu musiikki, joka tekee katselukokemuksesta entistäkin vahvemman. Tuotantotiimi on tehnyt loistavan työn, ja elokuva on todella hyvin tehty.

Living with Yourself Editointi, dialogi ja tempo

Living with Yourselfin editointi on erinomainen ja se on hienosti rytmitetty. Dialogi on selkeää ja hauskaa. Elokuvassa on myös paljon syvällisiä keskusteluja, jotka tekevät tarinasta entistä syvemmän. Tempo on sopiva ja elokuva ei koskaan tuntuu tylsältä. Kaikki elementit toimivat hyvin yhdessä, ja ne tekevät elokuvasta viihdyttävän ja kiinnostavan.

Usein kysytyt kysymykset

Living with Yourself ikäraja?

Living with Yourselfin suositeltava ikäraja on 12, mutta vanhempien on oltava varovaisia lapsensa kanssa. Elokuva sisältää aikuisten aiheita, kuten alastomuutta ja raakuutta, ja se voi olla liian rankkaa pienille lapsille.

Mistä katsoa Living with Yourself?

Living with Yourself on Netflixissä. Siitä tulee myös DVD:nä, BluRayna ja muina digitaalisina versioina.

Koska Living with Yourself julkaistiin?

Living with Yourself julkaistiin ensimmäisen kerran Netflixissä 11. lokakuuta 2019.

Yhteenveto

Living with Yourself on Netflixin hauska ja ajatuksia herättävä draama. Elokuvan päähenkilö on Miles Elliot, Paul Ruddin esittämä hahmo. Elokuva kertoo Milesin ja hänen klooninsa taistelusta elämästä, ja se herättää ajatuksia elämänarvosta ja elämänlaadusta. Elokuvassa on myös runsaasti hauskoja hetkiä ja se on visuaalisesti näyttävä ja tunnelmallinen. Kaiken kaikkiaan Living with Yourself on viihdyttävä ja mielenkiintoinen katselukokemus.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.