Taboo sarjan arvostelu


Netflixin uusin sarja Taboo on jännittävä ja syvällinen seikkailu, joka sekoittaa kauhua, draamaa ja historiaa. Sarjan pääosassa on Tom Hardy, joka esittää James Keziah Delaneyä, joka on palannut Lontoosta kuolemansa jälkeen ja päättänyt auttaa perhettään ja suojella heitä jonkinlaiselta vaaralta. Sarjassa seurataan Delaneyä, kun hän pyrkii saavuttamaan tavoitteensa ja käyttämään kaikki välineet, joita hänellä on tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Tom Hardyn esittämä hahmo

Tom Hardy on loistava valinta James Keziah Delaneyn rooliin. Hän on täynnä voimaa ja ennakkoluulottomuutta. Hän on vaarallisen älykäs ja voimakas hahmo ja hän on aina valmis tekemään mitä tahansa suojellakseen perhettään. Hardy sekoittaa hyvin karismaa ja voimaa hahmoonsa, ja se tekee hänestä vähintään yhtä pelottavan kuin hän on kiehtova.

Lisäksi Tom Hardy tuo sarjaan uskottavuutta ja uskomattomia dramaattisia elementtejä. Hän onnistuu luomaan kiehtovan ja syvän hahmon, jonka edessä katsojat voivat seurata hänen matkaansa ja kamppaillaan hänen kanssaan.

Taboo sarjan juoni ja teemat

Taboo tarjoaa monia mielenkiintoisia juonia ja teemoja, jotka vievät katsojan aivan toiseen maailmaan. Sarjassa seurataan Delaneyä, kun hän yrittää suojella perhettään ja taistella jonkinlaista mustaa magiaa vastaan. Juoni on täynnä draamaa ja jännitystä, ja katsoja seuraa Delaneyn matkaa kohti tavoitteitaan.

Sarja sisältää myös syvällisiä teemoja, kuten ylhäältä alas -ajattelu, jonka mukaan yhteiskunnallinen asema ja sosiaalinen luokka ohjaavat elämää. Sarjassa esiintyvät myös uskonnolliset teemat, kuten uskonnonvapaus ja uskonnonvastainen väkivalta. Nämä teemat tuovat sarjaan syvyyttä ja syvällisiä elementtejä, mikä tekee siitä entistäkin paremman.

Taboo sarjan juoni alkaa Delaneyn isän kuolemasta (varoitus, spoilereita)

Sarjan tarina alkaa Delaneyn isän kuolemasta ja hänen paluustaan ​​Lontooseen. Delaney palaa kotikaupunkiinsa omistamaan isoja alueita ja olevan askeleen edellä muuta maailmaa. Hänen paluunsa aiheuttaa jännityksen ja salaperäisyyden, kun hän alkaa selvittää isänsä testamenttia, joka on täynnä salaisuuksia. Sarjassa seurataan Delaneyn elämää, kun hän selvittää isänsä testamentin ja yrittää selvittää, mikä on asemansa ja kohtalonsa. Hän alkaa tutkia isänsä liiketoimia ja tapahtumia, jotka ovat korkeiden sosiaalisten piirejen ulkopuolella. Hänen seikkailunsa johtavat hänet yhä syvemmälle salaperäisiin ja salaisiin tekoihin, joista monet ovat kauhistuttavia ja jotkut jopa kriminaalisia. Delaney yrittää selvittää, mitä on tapahtunut ja kuka on vastuussa siitä, mitä omistamilleen alueille on tapahtunut.

Delaneyn tutkimukset johtavat hänet syvälle salaperäiseen maailmaan, jossa on voimakkaita voimia. Hän alkaa tutkia salaliittoteorioita ja etsiä voimia, jotka voivat auttaa häntä selvittämään isänsä testamentin. Tutkimukset johtavat hänet syvälle salaperäiseen maailmaan ja hänen on selvitettävä, mitä omistamillaan alueilla on tapahtunut. Hänen on myös selvitettävä, kuka on vastuussa salaperäisistä tapahtumista ja kuka on yrittänyt tuhota hänet.

Delaney alkaa tutkia myös isänsä liiketoimia ja yrittää selvittää, mitä isänsä omaisuudelle oikeastaan ​​tapahtui. Alueiden tutkiminen johtaa hänet epätavallisiin ja salaperäisiin paikkoihin, joissa hänen on selvitettävä, mitä omistamillaan alueilla on tapahtunut. Hänen on selvitettävä, kuka on vastuussa salaperäisistä tapahtumista ja kuka on yrittänyt tuhota hänet. Hänen on myös selvitettävä, mitä isänsä omaisuudelle oikeastaan ​​tapahtui.

Käsikirjoitus, näyttelijät ja ohjaus

Taboon käsikirjoitus on erinomainen. Se on sekoitus jännitystä, draamaa ja historiaa, ja se onnistuu luomaan uskomattoman syvän ja kiehtovan tarinan. Käsikirjoituksessa on monia yllätyksiä ja käänteitä, ja se on niin hyvin kirjoitettu, että se pitää katsojan kiinnostuneena ja viihdyttää häntä.

Taboon näyttelijät ovat loistavia, ja he onnistuvat luomaan uskomattomia ja uskottavia hahmoja. Koko näyttelijätiimi on uskomattoman lahjakas, ja he onnistuvat tuomaan hahmoihinsa elämää ja syvyyttä. Tom Hardy on loistava valinta päärooliin, ja hän onnistuu tuomaan hahmoon elämää ja voimaa.

Ohjaajana Taboossa on Steven Knight, ja hänen tyylinsä tuo koko sarjaan jotain erilaista. Knight osaa luoda uskomattoman jännittävän ja intensiivisen tunnelman, ja hänen ohjaustyylinsä on niin kiehtova, että se pitää katsojan kiinnostuneena ja viihdyttää häntä.

Päähenkilöt

Sarjan päähenkilö on James Delaney. Hän on nuori mies, joka on aina ollut salaperäinen ja varautunut. Hän on myös erittäin älykäs ja hänellä on taipumus käyttää taitavasti manipulointia saadakseen haluamansa tulokset. Hän on myös väkivaltainen ja kovin omistushaluinen, mikä tekee hänestä erittäin vaarallisen.

Delaneylla on myös sisko, Zilpha Geary, jonka hän ei ole nähnyt vuosiin. Zilpha on vahva ja itsepäinen nainen, jolla on tapana käyttää miehuutta ja vahvuutta saavuttaakseen haluamansa. Zilpha on erittäin älykäs ja taitava strategia, ja hänen ja Delaneyen välillä on intensiivinen ja monimutkainen suhde.

Sarjassa seurataan myös Sir Stuart Strangea, joka on vahva ja pelottava sankari, jonka tavoite on saada Delaney omistamat alueet. Hän on rikas ja vaikutusvaltainen liikemies, jolla on yhteyksiä korkeisiin sosiaalisiin piireihin. Hän käyttää voimiaan ja rahaa saadakseen haluamansa ja yrittää tuhota Delaneyen.

Tuotanto ja musiikki

Taboon tuotanto on uskomaton. Sarjassa on uskomattomia visuaalisia elementtejä, ja se on täynnä upeita ja värikkäitä kuvia. Sarjan tuotanto on erittäin hyvin suunniteltu ja toteutettu, ja se on täynnä yksityiskohtia, jotka tuovat sarjaan elämää ja syvyyttä.

Musiikki on myös loistava ja se tukee erinomaisesti koko sarjan tunnelmaa. Musiikki auttaa luomaan uskomattoman jännittävän tunnelman ja tekee sarjasta entistäkin paremman.

Yhteenveto

Lopputuloksena on jännittävä ja intensiivinen sarja, joka esittelee katsojalle monimutkaisen ja väkivaltaisen maailman. Sarjan päähenkilöt ovat erittäin älykkäitä ja taitavia strategioita, ja näiden kahden välillä on intensiivinen ja monimutkainen suhde. Sarjassa seurataan Delaneyn ja muiden päähenkilöiden seikkailuja, joissa he selvittävät salaperäisiä ja väkivaltaisia ​​tapahtumia omistamillaan alueilla. Tutkimukset johtavat heitä salaperäiseen, väkivaltaiseen ja jopa kriminaaliseen maailmaan, ja heidän on selvitettävä, mitä omistamillaan alueilla on tapahtunut. Sarjan lopputulos on jännittävä ja intensiivinen, ja se tarjoaa katsojilleen uskomattoman tarinan, joka jättää katsojat haluamaan lisää.

Taboo Netflix-sarjan juoni on jännittävä ja salaperäinen, ja se kertoo tarinan Tom Hardyn esittämästä James Delaneysta, joka palasi kotikaupunkiinsa Lontooseen vuonna 1814. Sarjan päähenkilöt ovat erittäin älykkäitä ja taitavia strategioita, ja näiden kahden välillä on intensiivinen ja monimutkainen suhde. Sarjan lopputuloksena on jännittävä ja intensiivinen tarina, joka jättää katsojat haluamaan lisää.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.