Netflix kokeilu


Netflix tarjoaa nyt kuukauden mittaisen ilmaisen kokeilujakson suoratoistopalvelustaan pysyäkseen kilpailijoiden perässä. Tämä on loistava tilaisuus niille, jotka ovat olleet uteliaita palvelun suhteen, mutta eivät ole halunneet sitoutua kuukausimaksuun. Netflixillä on laaja valikoima elokuvia ja tv-ohjelmia, joten ilmainen kokeilujakso on täydellinen tapa testata palvelua ja katsoa, sopiiko se sinulle.

1. Miten aloitat Netflixin ilmaisen kokeilujakson?

Netflix tarjoaa uusille tilaajille yhden kuukauden ilmaisen kokeilujakson. Voit aloittaa ilmaisen kokeilujakson menemällä osoitteeseen Netflix.com ja luomalla tilin. Sinun on annettava sähköpostiosoitteesi ja luottokorttitietosi. Kun tilisi on luotu, voit aloittaa elokuvien ja tv-ohjelmien katselun heti.

Netflixin Ilmainen kokeilujakso kestää yhden kuukauden, minkä jälkeen sinulta veloitetaan kuukausittainen tilausmaksu. Ilmaisen kokeilujakson aikana Netflix perutuus onnistuu koska tahansa..

2. Mitä voit katsoa Netflixin ilmaisen kokeilujakson aikana

Jos etsit katsottavaa Netflixin ilmaisen kokeilujakson aikana, tarjolla on paljon hyviä vaihtoehtoja. Aluksi voit katsoa Netflixin alkuperäisohjelmia, kuten kriitikoiden ylistämää Stranger Things -sarjaa tai uutta The Crown -sarjaa.

Jos mielesi tekee elokuvaa, voit valita laajasta valikoimasta, johon kuuluu klassikoita, kuten Kummisetä, ja uudempia julkaisuja, kuten Kapteeni Amerikka: Civil War. Ja jos sinulla on lapsia, tarjolla on paljon hyviä perheystävällisiä vaihtoehtoja, kuten animaatioelokuva Finding Dory.

Mitä ikinä haluatkin, löydät varmasti jotain katsottavaa Netflixin ilmaisen kokeilujakson aikana. Mikset siis käyttäisi sitä hyväkseen ja aloittaisi suoratoistoa jo tänään?

3. Kuinka kauan Netflixin ilmainen kokeilujakso kestää

Netflix tarjoaa uusille asiakkaille yhden kuukauden ilmaisen kokeilujakson. Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä asiakkailta veloitetaan automaattisesti kuukausihinta, elleivät he peruuta tilaustaan.

Asiakkaat voivat peruuttaa tilauksensa milloin tahansa, eikä heitä veloiteta seuraavasta kuukaudesta. Jos asiakas esimerkiksi peruuttaa tilauksensa 10. maaliskuuta, häntä ei veloiteta huhtikuun osalta. Jos asiakas kuitenkin peruuttaa tilauksensa 1. huhtikuuta, häneltä veloitetaan edelleen huhtikuun maksu.

Ilmaisen kokeilujakson tilaavat asiakkaat saavat käyttöönsä saman sisällön kuin kuukausitilauksesta maksavat asiakkaat. Tämä sisältää kaikki Netflixissä saatavilla olevat tv-ohjelmat ja elokuvat.

4. Mitä tapahtuu Netflixin ilmaisen kokeilujakson jälkeen?

Kun ilmainen kokeilujaksosi päättyy, sinulta veloitetaan automaattisesti kuukausittainen tilausmaksu, ellet peruuta tiliäsi ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä. Jos peruutat tilauksen ilmaisen kokeilujakson aikana, sinulta ei veloiteta maksua. Kun sinusta tulee maksava tilaaja, saat käyttöösi kaiken Netflixin sisällön, mukaan lukien yksinoikeudella tuotetut alkuperäisohjelmat. Voit katsoa Netflixiä tietokoneella, mobiililaitteella, älytelevisiolla tai suoratoistolaitteella.

5. Miten peruutat Netflixin ilmaisen kokeilujakson?

Netflixin ilmaisen kokeilujakson peruuttaminen on helppoa. Seuraa vain näitä yksinkertaisia ohjeita:

1. Mene Netflix.com-sivustolle ja kirjaudu sisään tilillesi.

2. Vie hiiren kursori profiilinimesi päälle näytön oikeassa yläkulmassa ja napsauta ”Tili”.

3. Klikkaa ”Jäsenyys ja laskutus” -kohdassa ”Peruuta jäsenyys”.

4. Klikkaa ”Viimeistele peruutus”.

Sinulla on edelleen pääsy Netflixiin ilmaisen kokeilujakson loppuun asti. Sen jälkeen tilisi peruutetaan automaattisesti, etkä voi enää katsoa elokuvia tai TV-ohjelmia.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.