Noituri kausi 2

Noituri kausi 2

Sitä on odotettu kauan, mutta The Witchin toinen kausi on vihdoin täällä! Ja pojat, se on odottamisen arvoinen.

The Witch on synkkä ja tunnelmallinen sarja, joka seuraa noitaperheen elämää 1500-luvun Englannissa. Sarja on upeasti kuvattu, ja näyttelijät ovat huippuluokkaa. Hahmot ovat uskomattoman monitahoisia ja juonenkäänteet ovat rikkaita ja mukaansatempaavia.

Kakkoskausi jatkuu siitä, mihin ykköskausi jäi, ja perhe joutuu kamppailemaan yhden oman perheenjäsenensä kuoleman kanssa. Panokset ovat korkeammat kuin koskaan, eikä sarja tuota pettymystä. Jos etsit sarjaa, joka on sekä viihdyttävä että ajatuksia herättävä, älä etsi kauempaa kuin The Witchistä.

Noitien uusi talo

The Witch’s New House saa ensi-iltansa 9. lokakuuta 2020. Kausi tulee koostumaan 10 jaksosta ja jatkaa siitä, mihin ensimmäinen kausi jäi. Kaudella seurataan hahmojen selviytymistä ensimmäisen kauden tapahtumien jälkimainingeista ja jatketaan noitien maailmaan tutustumista. Kaudella esitellään myös uusia hahmoja ja tutkitaan uusia paikkoja.

Noitien uusi kissa

The Witchin toinen kausi saa ensi-iltansa 9. lokakuuta 2020, ja siinä seurataan hahmoja, jotka käsittelevät ensimmäisen kauden tapahtumien jälkiseurauksia. Yksi toisella kaudella esiteltävistä uusista hahmoista on The Witchin uusi kissa. Kissa on musta ja sillä on salaperäinen aura. The Witchin uusi kissa on varmasti kauden avaintekijä ja auttaa hahmoja paljastamaan lisää noitien maailmasta.

Noidan uusi luuta

The Witchin toinen kausi saa ensi-iltansa 9. lokakuuta 2020 ja jatkaa noitien maailman tutkimista. Kausi jatkaa siitä, mihin ensimmäinen kausi jäi, ja seuraa hahmojen selviytymistä ensimmäisen kauden tapahtumien jälkiseurauksista. Yksi uudella kaudella tutkittavista asioista on ajatus uudesta luudasta. Ensimmäisellä kaudella noitien nähtiin käyttävän taikuuttaan luudilla lentämiseen. Uudella kaudella noitien kerrotaan kuitenkin saavan uudenlaisen luudan, jonka avulla he voivat lentää vielä nopeammin. Tämä uusi luuta on suuri osa kauden tapahtumia, ja noitien on tarkoitus käyttää sitä maailmalla liikkumiseen ja pahaa vastaan taistelemiseen.

Noidan uusi hattu

The Witch’s New Hat on The Witchin toinen kausi. Kausi koostuu 10 jaksosta ja jatkaa siitä, mihin ensimmäinen kausi jäi. Kaudella seurataan hahmojen selviytymistä ensimmäisen kauden tapahtumien jälkimainingeista ja jatketaan noitien maailman tutkimista.

Noitien uudet kengät

The Witch’s New Shoes on The Witchin toinen kausi. Kausi koostuu 10 jaksosta ja jatkaa siitä, mihin ensimmäinen kausi jäi. Kaudella seurataan hahmojen selviytymistä ensimmäisen kauden tapahtumien jälkimainingeista ja jatketaan noitien maailman tutkimista.

Noitien uusi kirja

The Witch’s New Book saa ensi-iltansa 9. lokakuuta 2020. Kausi koostuu 10 jaksosta ja jatkaa siitä, mihin ensimmäinen kausi jäi. Kaudella seurataan hahmojen selviytymistä ensimmäisen kauden tapahtumien jälkimainingeista ja jatketaan noitien maailman tutkimista.

Noitien uusi vihollinen

The Witchin toisella kaudella esitellään noitien uusi vihollinen. Tämä uusi vihollinen tulee olemaan varteenotettava voima, ja noidat joutuvat käyttämään kaikkia voimiaan kukistaakseen hänet. Kaudella jatketaan myös noitien maailman tutkimista, ja hahmojen on käsiteltävä ensimmäisen kauden tapahtumien jälkiseurauksia.

Noidan uusi ystävä

The Witch’s New Friend saa ensi-iltansa 9. lokakuuta 2020. Kausi koostuu 10 jaksosta ja jatkaa siitä, mihin ensimmäinen kausi jäi. Kaudella seurataan hahmojen selviytymistä ensimmäisen kauden tapahtumien jälkimainingeista ja jatketaan noitien maailmaan tutustumista. Toisella kaudella noidat tutustuvat uuteen ystävään, joka auttaa heitä selviytymään kohtaamistaan haasteista.

Noitien uusi sauva

The Witchin uudella kaudella hahmot joutuvat käsittelemään ensimmäisen kauden tapahtumien jälkiseurauksia. Kaudella jatketaan noitien maailman tutkimista ja esitellään noitien uusi taikasauva. Uuden taikasauvan avulla noidat selviytyvät haasteista, joita he kohtaavat uudella kaudella. Taikasauva tehdään erityisestä puusta, joka tunnetaan maagisista ominaisuuksistaan. Sauvan avulla noidat voivat loitsia ja hallita voimiaan.

. Noitien uusi oppipoika

The Witch -sarjan toinen kausi saa ensi-iltansa 9. lokakuuta 2020, ja siinä seurataan hahmojen selviytymistä ensimmäisen kauden tapahtumien jälkimainingeista. Yksi uusista hahmoista on The Witch’s New Apprentice. Oppipoika on nuori nainen, joka otetaan noidan siipien suojaan sen jälkeen, kun hän on osoittanut potentiaalinsa. Oppipojan on opittava hallitsemaan voimiaan ja käyttämään niitä hyvään tarkoitukseen. Kaudella jatketaan myös noitien maailman tutkimista ja sitä, miten he elävät ja työskentelevät yhdessä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.