Parhaat rikossarjat

Parhaat rikossarjat

televisiossa

Viime vuosina rikossarjojen suosio televisiossa on kasvanut. Kaikille on tarjolla jotakin aina synkistä poliisisisarjoista synkkiin psykologisiin trillereihin. Seuraavassa on joitakin parhaista televisiossa tällä hetkellä esitettävistä rikossarjoista.

”Breaking Bad” on kriittinen ja kaupallinen menestystarina. Sarjassa seurataan Walter Whitea, lukion kemianopettajaa, joka ryhtyy valmistamaan metamfetamiinia, kun hänellä todetaan syöpä. Sarja on jännityksen mestarikurssi, ja Whiten vajoaminen rikollisen alamaailmaan muuttuu sarjan edetessä yhä ahdistavammaksi.

”The Wirea pidetään usein yhtenä kaikkien aikojen parhaista televisiosarjoista, eikä ole vaikea ymmärtää, miksi. Sarja on yksityiskohtainen ja vivahteikas katsaus Baltimoren huumekauppaan ja siihen kietoutuneisiin eri instituutioihin. Se on monimutkainen ja haastava sarja, mutta se on suunnattoman palkitseva.

”True Detective” on toinen sarja, joka on kerännyt kriitikoiden suosiota. Ensimmäisellä kaudella seurataan kahta Matthew McConaugheyn ja Woody Harrelsonin näyttelemää etsivää, jotka tutkivat karmeaa murhaa. Sarja on tunnelmallinen ja levoton, ja sen hitaasti etenevä lähestymistapa tuottaa tulosta viimeisissä jaksoissa.

”Broadchurch on brittiläinen sarja, jota on kiitelty sen vivahteikkaasta surun ja menetyksen kuvauksesta. Sarjassa seurataan pikkukaupungissa tapahtuvan nuoren pojan murhan jälkiseurauksia ja sen vaikutuksia yhteisöön. Kyseessä on koskettava ja tunnelmallinen sarja, joka on tutustumisen arvoinen.

Kaikkien aikojen paras rikossarja

Kaikkien aikojen parhaat rikossarjat on luettelo kaikkien aikojen parhaista rikossarjoista. Tämä lista sisältää kaikkien aikojen 10 parasta rikossarjaa sekä viime vuosikymmenen parhaat rikossarjat. Kaikkien aikojen parhaat rikossarjat on luettelo kaikkien aikojen parhaista rikossarjoista. Tämä luettelo sisältää kaikkien aikojen 10 parasta rikossarjaa sekä viime vuosikymmenen parhaat rikossarjat.

Viime vuosikymmenen parhaat rikossarjat

Viime vuosikymmenellä on nähty upeita rikossarjoja, jotka ovat valloittaneet yleisön ympäri maailmaa. Tässä on muutamia viime vuosikymmenen parhaita rikossarjoja:

The Wire

Tätä Baltimoreen sijoittuvaa rikossarjaa on kehuttu yhdeksi kaikkien aikojen parhaista televisiosarjoista, eikä pelkästään rikosgenren osalta. Sarjassa seurataan ryhmää etsiviä, jotka yrittävät ottaa kiinni huumekauppiaita ja muita rikollisia kaupungissa. The Wire tunnetaan rikosmaailman monitahoisesta ja realistisesta kuvauksesta sekä erinomaisesta käsikirjoituksesta ja näyttelijätyöstä.

Breaking Bad

Breaking Bad on rikossarja lukion kemianopettajasta, joka ryhtyy valmistamaan metamfetamiinia ansaitakseen rahaa perheelleen sairastuttuaan syöpään. Sarja sijoittuu Albuquerqueen, New Mexicoon, ja siinä seurataan Walter Whitea, joka liikkuu huumekaupan vaarallisessa maailmassa. Breaking Bad on saanut kiitosta käsikirjoituksestaan, näyttelijätyöstään ja ohjauksestaan, ja sitä pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista televisiosarjoista.

True Detective

True Detective on rikossarja, jossa seurataan kahta Matthew McConaugheyn ja Woody Harrelsonin näyttelemää etsivää, jotka tutkivat murhasarjaa Louisianassa. Sarja tunnetaan tunnelmallisesta ja karmivasta sävystään sekä erinomaisesta käsikirjoituksestaan ja näyttelijäntyönsä ansiosta.

The Fall

The Fall on Pohjois-Irlannin Belfastiin sijoittuva rikossarja. Sarjassa seurataan Gillian Andersonin näyttelemää etsivää, joka tutkii sarjaa murhia. The Fall on

Kaikkien aikojen 10 parasta rikossarjaa

Kaikkien aikojen 10 parasta rikossarjaa ovat seuraavat:

Breaking Bad

2.The Wire

3.Sopranos

4.Kummisetä

5.Goodfellas

6.Kummisetä osa II

7.Casino

8.Arpinaama

9.Pulp Fiction

10.The Good, the Bad and the Ugly (Hyvät, pahat ja rumat)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.