Paluu tulevaisuuteen – Elokuvan esittely ja arvostelu


Robert Zemeckisin ohjaama Paluu tulevaisuuteen on klassikko, joka on saanut alkunsa vuonna 1985. Se on science fiction -elokuva, joka seuraa Marty McFlyn tarinaa, joka matkustaa ajassa taaksepäin ja eteenpäin, toisen maailmansodan aikoihin ja tulevaisuuteen. Se on hauska ja rohkea elokuva, jossa on paljon vauhdikasta toimintaa, sekä sosiaalisia ja poliittisia teemoja. Paluu tulevaisuuteen on loistava komediasarja, joka sisältää hyvin dramaattisia ja hauskanpitoa sisältäviä elementtejä.

Paluu tulevaisuuteen Juoni

Paluu tulevaisuuteen kertoo nuoresta Marty McFlysta, joka elää Hill Valleyssa. Marty on tavallinen 17-vuotias poika, joka on kiinnostunut musiikista, autoista ja tytöistä. Hänen elämänsä muuttuu, kun hänen ystävänsä Doc Brown keksii ajan siirtolaitteen ja päättää lähettää Martyn ajassa taaksepäin. Matka taaksepäin johtaa Martyn 1930-luvulle, missä hänen vanhempansa tapaavat ja rakastuvat toisiinsa. Matka tulevaisuuteen taas johtaa hänet vuoteen 2015, missä hän näkee muuttuneen Hill Valleyn ja tapaa itsensä vanhempana. Marty yrittää palata takaisin nykyhetkeen ja paikantaa Docin, ennen kuin hänen vanhempansa menettävät toisensa ja Marty itse katoaa olemattomiin.

Paluu tulevaisuuteen päähenkilöt

Marty McFly on Paluu tulevaisuuteen päähenkilö, jota näyttelee Michael J. Fox. Hän on lahjakas nuori mies, joka on rakastunut tyttöön ja haluaa tehdä parhaansa suojellakseen perhettään ja ystäviään. Toinen tärkeä henkilö on Doc Brown, jota Christopher Lloyd näyttelee. Doc Brown on nerokas tiedemies, joka keksi ajan siirtolaitteen ja jolla on erityinen sidos Martyn kanssa. Doc auttaa Martya palauttamaan nykyhetken ja paikantamaan Docin vuonna 2015.

Paluu tulevaisuuteen Näyttelijät

Paluu tulevaisuuteen on ollut menestys sen lukuisten tähtien ansiosta. Michael J. Fox ja Christopher Lloyd ovat molemmat ansainneet mainetta tässä elokuvassa. Lisäksi elokuvassa näyttelevät Lea Thompson, Crispin Glover, Thomas F. Wilson ja Claudia Wells. Kaikki heistä ovat tuoneet oman lisänsä elokuvaan ja tehneet siitä niin suositun.

Paluu tulevaisuuteen arvostelu:

Paluu tulevaisuuteen Ohjaus, musiikki, kuvaus ja tuotanto

Robert Zemeckis on tehnyt hienon työn ohjaajana Paluu tulevaisuuteen. Hänen ohjaamansa elokuvan tunnelma ja toiminta on vangitsevaa. Säveltäjä Alan Silvestrin musiikki antaa elokuvalle runsaasti emotionaalista syvyyttä. Cinematographer Dean Cundey on myös päässyt erinomaiseen lopputulokseen, jotta elokuvan visuaalinen ilme olisi mahdollisimman vangitseva. Tuottajat Steven Spielberg ja Kathleen Kennedy ovat onnistuneet loistavasti elokuvan tuotannossa.

Paluu tulevaisuuteen Editointi, dialogi ja tempo

Paluu tulevaisuuteen on erinomainen editoinnissa. Siinä on paljon vauhdikasta toimintaa, joka on kuvattu ja muokattu hienosti. Dialogit ovat huumorilla höystettyjä ja älykkäitä. Ne sopivat hienosti elokuvan juoneen. Tempo on erittäin hyvä, ja se pitää katsojan mielenkiinnon yllä koko elokuvan ajan.

Usein kysytyt kysymykset

Paluu tulevaisuuteen ikäraja

Paluu tulevaisuuteen on Suomessa suositeltu katsottavaksi alle 12-vuotiaille. Kuitenkin varovaisuutta on noudatettava, sillä elokuva sisältää joitain aikuisille suunnattuja elementtejä.

Mistä katsoa Paluu tulevaisuuteen?

Voit katsoa Paluu tulevaisuuteen Netflixissä, Hulu-palvelussa, Amazon Prime -palvelussa ja muissa videopalveluissa.

Koska Paluu tulevaisuuteen julkaistiin?

Paluu tulevaisuuteen julkaistiin ensimmäisen kerran elokuvateattereissa vuonna 1985.

yhteenveto

Paluu tulevaisuuteen on rohkea, hauska ja vangitseva science fiction -elokuva, joka kertoo nuoresta Marty McFlysta, jonka elämä muuttuu, kun hänen ystävänsä keksii ajan siirtolaitteen. Elokuva sisältää hyvin erilaisia teemoja ja elementtejä, kuten vauhdikasta toimintaa, sosiaalisia ja poliittisia teemoja sekä hauskanpitoa. Elokuva on loistavasti ohjattu ja kuvattu ja sisältää hyvin hienon musiikin ja editoinnin. Paluu tulevaisuuteen on yksi kaikkien aikojen suosituimmista elokuvista, joka on saanut paljon positiivista palautetta ja on vakuuttanut monia katsojia.

Paluu tulevaisuuteen on loistava elokuva, joka kuvaa meidän luontaista ihmisen halua tutkia sitä, mitä tulevaisuudessa odottaa meitä. Se on hauska ja vangitseva seikkailu, joka on edelleen yhtä hauska ja vangitseva kuin se oli vuonna 1985. Elokuva on erinomainen esimerkki siitä, miten hyvä ohjaus, näyttelijätyö, musiikki ja editointi voivat yhdistyä luodakseen hienon elokuvan, joka jättää meidät pohtimaan ja nauttimaan.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.