Pelle hermanni

Pelle hermanni

Pelle hermanni, joka tunnetaan myös nimellä eurooppalainen ruskeajänis, on jänislaji, joka on kotoisin Euroopasta ja osasta Aasiaa. Se on keskikokoinen nisäkäs, jolla on ruskea turkki ja pitkät korvat. Pelle hermanni on suosittu riistaeläin, ja sitä metsästetään sen lihan vuoksi. Lajia pidetään joillakin alueilla myös tuholaisena, ja sen populaatiota pyritäänkin valvomaan.

Johdanto

Pelle Hermanni on Euroopassa ja Aasiassa tavattava gekkolaji. Ne ovat pieniä liskoja, joilla on ruskea tai harmaa ruumis ja vaalea vatsa. Ne kasvavat noin 4-6 tuuman pituisiksi. Pelle Hermanni on hyvä kiipeilijä, ja sitä tavataan usein puissa ja kallioilla. Nämä liskot ovat aktiivisia enimmäkseen öisin.

Lisääntyminen

Pelle Hermanni lisääntyy munimalla. Naaras munii 2-6 munaa, jotka kuoriutuvat noin 6-8 viikossa. Nuoret liskot ovat syntyessään noin 2 tuuman pituisia. Pelle Hermanni saavuttaa sukukypsyyden noin 1 vuoden iässä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pelle hermanni

Milloin Pelle Hermanni kuoli?

Pelle Hermanni kuoli vuonna 1988 Tampereella.

Mihin Veijo Pasanen kuoli?

Veijo Pasanen kuoli sydäninfarktiin. Sydäninfarkti eli sydänkohtaus tarkoittaa sairauskohtausta, jossa osa sydänlihaksesta vaurioituu pysyvästi hapenpuutteen takia. Sydäninfarkti on lääketieteellinen hätätapaus ja edellyttää aina sairaalahoitoa.

Mitä Pelle tekee?

Pelle tekee pantomiimia tai sirkuksessa esiintyviä koomisia hahmoja, jotka ilmehtivät ja esittävät fyysisiä, sanattomia komiikoita yksin tai ryhmässä. Ilmeiden ja liikkeiden näkymiseksi yleisölle suuressakin sirkusteltassa klovnin kasvot on maalattu silmiä, nenää ja suuta tehostaen.

Onko Pelle Hermanni kuollut?

Pelle Hermanni -tv-sarjan luoja Simo Ojanen on kuollut. Ojanen menehtyi vakavaan sairauteen kotikaupungissaan Porissa 80-vuotiaana. Ojasen kuoleman vahvisti Ilta-Sanomille hänen tyttärensä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.