Super bowl 2021 suomi

Super bowl 2021 suomi

Super Bowl LVI on 56. Super Bowl, vuosittainen amerikkalaisen jalkapallon mestaruusottelu. Siinä ratkaistaan National Football Leaguen (NFL) mestari kaudelle 2021. Ottelu on tarkoitus pelata 7. helmikuuta 2021 SoFi Stadiumilla Inglewoodissa, Kaliforniassa. Kyseessä on toinen kerta, kun Super Bowl pelataan Inglewoodissa vuoden 1967 Super Bowl I:n jälkeen.

Milloin Super Bowl pelataan?

Super Bowl on National Football Leaguen (NFL) vuosittainen mestaruusottelu. Ottelu pelataan amerikkalaisen jalkapallokonferenssin (AFC) ja kansallisen jalkapallokonferenssin (NFC) voittajan välillä. Super Bowlin voittaja kruunataan amerikkalaisen ammattilaisjalkapallon maailmanmestariksi. Ottelu pelataan yleensä helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina.

Mitkä joukkueet pelaavat Super Bowlissa?

Super Bowlissa pelaavat New England Patriots ja Los Angeles Rams.

Miten voin katsoa Super Bowlia?

Voit katsoa Super Bowlia useilla eri tavoilla. Voit katsoa sitä televisiosta, verkossa tai jopa mobiililaitteella.

Jos haluat katsoa Super Bowlia televisiosta, sinun on löydettävä kanava, joka lähettää pelin. Yhdysvalloissa peli lähetetään NBC:llä. Jos et ole Yhdysvalloissa, voit tarkistaa paikalliselta televisiopalveluntarjoajaltasi, lähettääkö se pelin.

Jos haluat katsoa Super Bowlin verkossa, voit siirtyä National Football Leaguen viralliselle verkkosivustolle. Sivustolta löydät linkin pelin katsomiseen. Löydät myös muita tapoja katsoa peliä verkossa, esimerkiksi suorana lähetyksenä.

Jos haluat katsoa Super Bowlia mobiililaitteellasi, voit ladata National Football Leaguen virallisen sovelluksen. Sovelluksen avulla voit katsoa pelin puhelimellasi tai tabletillasi.

Mikä on Super Bowlin historia?

Super Bowl on vuoden suurin ja tärkein amerikkalaisen jalkapallon ottelu. Se on National Football Leaguen (NFL) vuosittainen mestaruusottelu. Ottelu pelataan amerikkalaisen jalkapallokonferenssin (AFC) ja kansallisen jalkapallokonferenssin (NFC) voittajan välillä. Super Bowlin voittaja kruunataan amerikkalaisen ammattilaisfutiksen maailmanmestariksi.

Ensimmäinen Super Bowl pelattiin 15. tammikuuta 1967. Green Bay Packers voitti Kansas City Chiefsin maalein 35-10. Sen jälkeen peli on pelattu joka vuosi yhtä lukuun ottamatta. Tämä tapahtui vuonna 1986, jolloin NFL:n ja sen pelaajien välinen työriita johti vuoden mittaiseen taukoon.

Super Bowlista on tullut yksi Yhdysvaltojen katsotuimmista televisiotapahtumista. Se on yleensä vuoden katsotuin amerikkalainen lähetys. Vuonna 2015 New England Patriotsin ja Seattle Seahawksin välistä Super Bowl XLIX -ottelua (49) seurasi arviolta 114 miljoonaa ihmistä.

Ketkä ovat suosikkeja voittamaan Super Bowlin?

New England Patriots on suosikki voittamaan Super Bowlin. Se on puolustava mestari, ja se on voittanut viisi Super Bowlia viimeisten 16 vuoden aikana. Patriotsilla on tällä kaudella NFL:n paras ennätys, ja sitä johtaa pelinrakentaja Tom Brady, jota pidetään kaikkien aikojen parhaana pelinrakentajana.

Los Angeles Rams on myös suosikki Super Bowlin voittajaksi. Se on NFC:n ykkössijoitettu ja sillä on NFL:n paras hyökkäys. Ramsia johtavat pelinrakentaja Jared Goff ja juoksija Todd Gurley.

Myös Kansas City Chiefs on suosikki voittamaan Super Bowlin. Se on AFC:n ykkössijoitettu ja sillä on NFL:n paras hyökkäys. Chiefsiä johtavat pelinrakentaja Patrick Mahomes ja laitahyökkääjä Tyreek Hill.

New Orleans Saints on myös suosikki voittamaan Super Bowlin. He ovat NFC:n ykkössijoitettu ja heillä on loistava puolustus. Saintsia johtavat pelinrakentaja Drew Brees ja laitahyökkääjä Michael Thomas.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Super bowl 2021 suomi

Mistä näkee Super Bowl 2021?

Super Bowl 2021 näkyy maksulliselta Viaplay-palvelulta. Luultavasti sama toistuu myös tänä vuonna.

Mistä voi katsoa Super Bowl 2022?

Super Bowl 2022 can be watched on Elisa Viihde Viaplayssa and V sport+ Suomi -kanavalla.

Missä Super Bowl pelataan?

Vuoden 2020 Super Bowl pelataan Los Angeles Ramsin kotistadionilla, joka on maailman kallein stadion. Stadionin rakentaminen maksoi viisi miljardia dollaria ja sen rakentaminen kesti vajaat neljä vuotta.

Milloin Super Bowl alkaa?

Super Bowl alkaa sunnuntaina 13. helmikuuta 2022 kello 18:30 paikallista aikaa. Suomessa ottelu alkaa maanantaina 14. helmikuuta kello 02:30.

Mistä näkyy NFL?

National Football League (NFL) on Yhdysvaltojen suosituin amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisliiga. Sitä lähetetään eri televisioverkoissa, Suomessa muun muassa Viasatilla. NFL:n pelejä voi seurata V Sport -kanavilla ja Viaplay-suoratoistopalvelussa.

Mikä kanava on V Sport?

V Sport on urheilukanava, joka tarjoaa monipuolista urheilua kaikenikäisille ja -tasoisille urheilijoille. Kanavalta näet niin kotimaiset kilpailut kuin kansainväliset huipputapahtumat. V Sport on saatavilla myös HD-laatuisena.

Mistä näkyy v Sport?

V Sport+ -urheilukanava tulee operaattoreiden valikoimaan 1.10.2021 alkaen. Kanava näkyy Elisa Viihde Viaplay -palvelussa.

Näkyykö Super Bowl 20-22 Suomessa?

Vaikka vielä ei ole selvää, näytetäänkö Super Bowl Suomessa, on todennäköistä, että se on katsottavissa DNA:n kaapeliverkossa, DNA TV Hubissa ja DNA TV -mobiilisovelluksessa.

Kuka voitti Super Bowl?

Los Angeles Rams voitti Super Bowl LIII:n.

Mitä on Super Bowl?

Super Bowl on amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan jokavuotinen loppuottelu, joka pelataan tammi-helmikuun vaihteessa. Super Bowlissa kohtaavat pudotuspelien jälkeen kahden eri konferenssin, American Football Conferencen (AFC) ja National Football Conferencen (NFC) voittajat. Super Bowl on maailman seuratuin urheilutapahtuma, ja se on myös yksi maailman suurimmista mediatapahtumista. Vuonna 2020 Super Bowlia pelataan Floridassa, Los Angelesissa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.