Parhaat Netflix elokuvat


Netflixissä on paljon hienoja elokuvia, joita voit katsoa, mutta mitkä ovat parhaat netflix elokuvat?

Tässä lista, jossa parhaat netlifx elokuvat

Forrest Gump

Forrest Gump on amerikkalainen elokuvaklassikko, joka kertoo tarinan miehestä, jolla on alhainen älykkyysosamäärä ja joka elää uskomatonta elämää. Elokuvassa seurataan Forrestia, kun hän tapaa erilaisia historiallisia henkilöitä, palvelee Vietnamin sodassa ja hänestä tulee menestyvä liikemies. Alhaisesta älykkyysosamäärästään huolimatta Forrest on kiltti ja hyväsydäminen mies, joka yrittää aina toimia oikein. Elokuva on sydäntä lämmittävä, hauska ja inspiroiva, ja se on yksi Netflixin parhaista elokuvista.

Shawshank Redemption

The Shawshank Redemption on Frank Darabontin ohjaama ja tuottama yhdysvaltalainen draamaelokuva vuodelta 1994, joka perustuu Stephen Kingin vuonna 1982 julkaistuun romaaniin Rita Hayworth ja Shawshank Redemption. Se kertoo pankkiiri Andy Dufresnesta (Tim Robbins), joka tuomitaan elinkautiseen vankeusrangaistukseen Shawshankin osavaltion vankilassa vaimonsa ja tämän rakastajan murhasta, vaikka hän väittää olevansa syytön. Elokuvan aikana hän ystävystyy vankitoverinsa Redin (Morgan Freeman) kanssa ja löytää keinoja selviytyä uudesta, kurjasta elämästään.

Elokuva oli kaupallinen menestys ja tuotti yli 28 miljoonaa dollaria lipputuloja. Se sai kriitikoilta myönteisiä arvosteluja, ja monet kehuivat sen tarinaa, näyttelemistä ja ohjausta. Sitä pidetään nyt yhtenä kaikkien aikojen parhaista elokuvista.

Kummisetä

Vuonna 1972 julkaistua Kummisetä pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista elokuvista. Corleonen rikollisperheen tarina on kiehtonut katsojia vuosikymmeniä, ja elokuvan kuvaus mafian elämäntyylistä on tullut ikoniseksi. Marlon Brando ja Al Pacino tekevät uraa määrittävät suoritukset perheen patriarkkana ja nousevana tähtenä, ja elokuva sisältää joitakin elokuvahistorian ikimuistoisimpia kohtauksia. Jos etsit elokuvaa, joka pitää sinut jännityksessä, Kummisetä on pakko katsoa.

Pimeä ritari

Harva supersankarielokuva on yhtä synkkä ja intensiivinen kuin The Dark Knight. Christian Bale näyttelee Bruce Waynea/Batmania, jonka on estettävä Jokeria (Heath Ledger) aiheuttamasta tuhoa Gotham Cityssä. The Dark Knight ei ole vain yksi parhaista koskaan tehdyistä supersankarielokuvista, vaan myös yksi parhaista elokuvista ylipäätään.

Karitsojen hiljaisuus

Jos kaipaat todella hyytävää elokuvakokemusta, älä katso kauempaa kuin The Silence of the Lambs. Tässä vuoden 1991 klassikossa Jodie Foster näyttelee Clarice Starlingia, FBI-harjoittelijaa, jonka on turvauduttava tuomitun tappajan Hannibal Lecterin (jota esittää verraton Anthony Hopkins) apuun saadakseen kiinni toisen sarjamurhaajan, joka tunnetaan nimellä ”Buffalo Bill”. The Silence of the Lambs on mestarillisesti toteutettu trilleri, joka pitää sinut jännityksessä alusta loppuun.

Kummisetä, osa II

Harva elokuvan jatko-osa voi kilpailla The Godfather, Part II:n suuruuden kanssa. Elokuva jatkaa siitä, mihin ensimmäinen osa jäi, ja Michael Corleone (Al Pacino) on nyt Corleonen rikollisperheen johdossa. Ensimmäinen elokuva keskittyi Michaelin nousuun valtaan, mutta Kummisetä, osa II kertoo hänen yrityksistään pitää kiinni vallasta.

Kummisetä, osa II:ta pidetään yleisesti yhtenä parhaista koskaan tehdyistä elokuvista. Se voitti parhaan elokuvan Oscar-palkinnon, ja sen kaksi pääosan esittäjää, Al Pacino ja Robert De Niro, saivat kumpikin Oscarin suorituksistaan. Jos etsit hienoa elokuvaa Netflixistä katsottavaksi, älä etsi kauempaa kuin Kummisetä, osa II.

Taru sormusten herrasta: Sormuksen veljeskunta

Taru sormusten herrasta: The Fellowship of the Ring on yksi parhaista Netflix-elokuvista. Se on eeppinen seikkailu, jossa seurataan ystäväjoukkoa heidän matkallaan tuhoamaan voimakas artefakti ennen kuin pahat voimat voivat käyttää sitä. Elokuva on täynnä toimintaa, draamaa ja jännitystä. Se viihdyttää katsojia varmasti alusta loppuun.

Taru sormusten herrasta: Kaksi tornia

Taru sormusten herrasta: Kaksi tornia on eeppisen fantasiaelokuvan mestariteos. Se ei ole vain visuaalisesti upea elokuva, vaan se on myös emotionaalisesti mukaansatempaava tarina, joka jättää sinut istuimesi ääreen. Elokuvassa seurataan tarinaa Frodosta, hobitista, jonka on tuhottava Yksi Sormus pelastaakseen maailman pahalta Sauronilta. Matkan varrella hän saa mukaansa ystävänsä, muun muassa rohkean ja vahvan Aragornin, ja heidän on työskenneltävä yhdessä kukistaakseen Sauronin ja hänen armeijansa. Taru sormusten herrasta: The Two Towers on jännittävä ja unohtumaton elokuva, joka on jokaisen eeppisen fantasian ystävän pakko katsoa.

Taru sormusten herrasta: Kuninkaan paluu

Taru sormusten herrasta: Kuninkaan paluuta pidetään yleisesti yhtenä kaikkien aikojen parhaista elokuvista. Se on kolmas ja viimeinen osa Taru sormusten herrasta -trilogiassa Sormuksen veljeskunnan ja Kahden tornin jälkeen ja edeltää Hobitti-trilogiaa. Kuninkaan paluu julkaistiin 17. joulukuuta 2003, ja siitä tuli Titanicin ohi kaikkien aikojen eniten tuottanut elokuva maailmanlaajuisesti.

Elokuva oli kaikkien aikojen eniten tuottanut elokuva useissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Australiassa, Kanadassa ja Japanissa. Se voitti lukuisia palkintoja, muun muassa yksitoista Oscar-palkintoa, kaksi BAFTA-palkintoa ja kolme Golden Globea. Jackson ja hänen työryhmänsä palkittiin elokuvan parissa tekemästään työstä parhaan visuaalisten tehosteiden Oscar-palkinnolla.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.