Suosituimmat kauhuelokuvat


Kaipaatko hieman jännitystä? Listasimme kaikkien aikojen suosituimmat kauhuelokuvat, joiden parissa voit kiljua ja vaikka piiloutua peiton alle.

Nämä suositut kauhuelokuvat ovat klassikoita ja useimmat niistä löytyy suosituimmista suoratoistopalveluista.

Jos olet jo aikaisemmin pitänyt kauhuelokuva maratonin ja listan elokuvat ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja, ehkäpä Parhaat Netflix kauhuelokuvat -lista voisi kiinnostaa sinua.

Psyko

Psyko on Alfred Hitchcockin kuuluisa kauhuelokuva, joka julkaistiin vuonna 1960. Elokuvan päähenkilö on Marion Crane (Janet Leigh), joka pakenee pankkiryöstöstä ja saapuu Bates Motelliin. Siellä hän törmää motellin omistajaan, erikoiseen Norman Batesiin (Anthony Perkins). Elokuva on luonut perinteisen kauhutarinan, jolla on taustalla psykologinen teema. Elokuvan tuottamisesta on kulunut yli 50 vuotta, mutta se on silti yksi kaikkien aikojen suosituimmista kauhuelokuvista. Elokuvan tekemisessä on huomioitu muun muassa yksityiskohdat ja muutama hieno kohtaus. Elokuvan tarina on hienosti kirjoitettu ja ohjaus on loistava. Näyttelijät ovat erinomaisia, erityisesti Anthony Perkinsin tulkitsema Norman Bates. Elokuvan musiikki on myös hienoa ja se täydentää elokuvan tunnelmaa. Psyko on vieläkin hieno elokuva ja se on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Rosemaryn painajainen

Rosemaryn painajainen on yksi kaikkien aikojen suosituimmista kauhuelokuvista. Elokuva on täynnä jännitystä ja pelottavia hetkiä. Elokuvan päähenkilö on Rosemary (Mia Farrow), joka muuttaa vaimonsa Guyin (John Cassavetes) kanssa uuteen kotiin. Heidän naapurinsa ovat kummallisia ja heidän ympärillään tapahtuu outoja asioita. Rosemary alkaa epäillä, että hänen vauvansa on pahojen voimien tahdosta. Elokuva on täynnä jännitystä ja pelottavia hetkiä. Elokuvan päähenkilö on Rosemary (Mia Farrow), joka muuttaa vaimonsa Guyin (John Cassavetes) kanssa uuteen kotiin. Elokuvan ohjaaja Roman Polanski on loistanut elokuvan tuottamisessa. Hän on onnistunut luomaan pelottavan tunnelman ja hienon kauhutarinan. Näyttelijät tekevät loistavaa työtä ja elokuvan musiikki on myös hienoa. Rosemaryn painajainen on hieno ja jännittävä elokuva, joka on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Elävien kuolleiden yö

Elävien kuolleiden yö on yksi kaikkien aikojen suosituimmista kauhuelokuvista. Elokuva kertoo tarinan kahdesta sisaruksesta, Barb (Patricia Tallman) ja Johnnystä (Thom Mathews), jotka saapuvat Night of the Living Dead -museoon. Siellä he kohtaavat elävät kuolleet, jotka yrittävät hyökätä heidän kimppuunsa. Elokuvan tarina on hienosti kirjoitettu ja ohjaus on loistava. Elokuva on täynnä jännitystä ja pelottavia hetkiä. Elokuvan päähenkilö on Barb, joka tekee kaikkensa pelastaakseen veljensä ja muut. Näyttelijöiden esittämät hahmot ovat uskottavia ja elokuvan musiikki on myös hienoa. Elävien kuolleiden yö on klassinen kauhuelokuva, joka on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Halloween – Naamioiden yö

Halloween – Naamioiden yö on John Carpenterin kuuluisa kauhuelokuva, joka julkaistiin vuonna 1978. Elokuvan päähenkilö on Michael Myers (Nick Castle), joka pakenee vankilasta ja alkaa vainota perheenjäsentään. Elokuva on täynnä jännitystä ja pelottavia hetkiä. Elokuva on loistanut erityisesti sen tarinan ja ohjauksen kanssa. Elokuva keskittyy Michael Myerin ja hänen tekojen tuottamiseen pelottavia hetkiä. Näyttelijät tekevät erinomaista työtä ja elokuvan musiikki on myös hienoa. Halloween – Naamioiden yö on hieno ja jännittävä elokuva, joka on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Alien

Alien on Ridley Scottin kuuluisa kauhuelokuva, joka julkaistiin vuonna 1979. Elokuvan päähenkilö on Ellen Ripley (Sigourney Weaver), joka on yksi avaruusaluksen miehistön jäsenistä. Aluksella on mukana mystinen ja pelottava olento, joka alkaa vainota aluksen miehistöä. Elokuva on täynnä jännitystä ja pelottavia hetkiä. Elokuvan tarina on hienosti kirjoitettu ja ohjaus on loistava. Näyttelijät ovat myös erinomaisia, erityisesti Sigourney Weaverin tulkitsema Ellen Ripley. Elokuvan musiikki on myös hienoa ja se täydentää elokuvan tunnelmaa. Alien on vieläkin hieno elokuva ja se on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Hohto

Hohto on Tim Burtonin kuuluisa kauhuelokuva, joka julkaistiin vuonna 2001. Elokuvan päähenkilö on Jack Skellington (Johnny Depp), joka on Omena-puun asukas. Jack löytää maailman, joka on täynnä pelottavia olentoja ja löytää itsestään uuden identiteetin. Elokuva on täynnä jännitystä ja pelottavia hetkiä. Elokuvan tarina on hienosti kirjoitettu ja ohjaus on loistava. Näyttelijät tekevät loistavaa työtä ja elokuvan musiikki on myös hienoa. Hohto on hieno ja jännittävä elokuva, joka on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Painajainen Elm Streetillä

Painajainen Elm Streetillä on Wes Cravenin kuuluisa kauhuelokuva, joka julkaistiin vuonna 1984. Elokuvan päähenkilö on Nancy Thompson (Heather Langenkamp), joka yrittää pelastaa ystävänsä Freddy Kruegerin (Robert Englund) vainoamista. Elokuva on täynnä jännitystä ja pelottavia hetkiä. Elokuvan tarina on hienosti kirjoitettu ja ohjaus on loistava. Näyttelijät tekevät loistavaa työtä ja elokuvan musiikki on myös hienoa. Robert Englundin tulkitsema Freddy Krueger on erityisen uskottava ja pelottava hahmo. Painajainen Elm Streetillä on hieno ja jännittävä elokuva, joka on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Uhrilampaat

Uhrilampaat on Michael Mooren kuuluisa kauhuelokuva, joka julkaistiin vuonna 1992. Elokuvan päähenkilö on Annie (Jodie Foster), joka on yksi lammasuhrien joukosta. Elokuva kertoo tarinan, jossa yhteiskunnan ulkopuolelle jääneet lapset ovat keskellä pelottavaa ja mystistä tapahtumasarjaa. Elokuva on täynnä jännitystä ja pelottavia hetkiä. Elokuvan tarina on hienosti kirjoitettu ja ohjaus on loistava. Näyttelijät tekevät erinomaista työtä ja elokuvan musiikki on myös hienoa. Uhrilampaat on hieno ja jännittävä elokuva, joka on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Scream

Scream on Wes Cravenin kuuluisa kauhuelokuva, joka julkaistiin vuonna 1996. Elokuvan päähenkilö on Sidney Prescott (Neve Campbell), joka on keskellä murhaaja Ghostfacen vainoamaa tapahtumasarjaa. Elokuva on täynnä jännitystä ja pelottavia hetkiä. Elokuvan tarina on hienosti kirjoitettu ja ohjaus on loistava. Näyttelijät tekevät erinomaista työtä ja elokuvan musiikki on myös hienoa. Elokuva on myös hyvin hauska, vaikka se onkin kauhuelokuva. Scream on hieno ja jännittävä elokuva, joka on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Orpokoti

Orpokoti on Tom Shanklandin kuuluisa kauhuelokuva, joka julkaistiin vuonna 2009. Elokuvan päähenkilö on Iso-Britannian pääministeri (Peter Mullan), joka on saapunut orpokotiin tutkimaan tapahtumia. Elokuva on täynnä jännitystä ja pelottavia hetkiä. Elokuvan tarina on hienosti kirjoitettu ja ohjaus on loistava. Näyttelijät tekevät erinomaista työtä ja elokuvan musiikki on myös hienoa. Orpokoti on hieno ja jännittävä elokuva, joka on ehdottomasti katsomisen arvoinen.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.