Uudet kotimaiset dvd elokuvat

Uudet kotimaiset dvd elokuvat

Mikään ei voita sohvalla viihtymistä hyvän elokuvan parissa. Nyt kun elämme suoratoistopalvelun aikakautta, on entistäkin tärkeämpää pitää käsillä hyvä valikoima elokuvia. Niille meistä, jotka haluavat fyysisen kopion suosikkielokuvistaan, tässä ovat parhaat uudet kotimaiset DVD-elokuvat, jotka kannattaa ostaa.

”The Shawshank Redemption”: Tämä klassikkoelokuva toivosta ja ystävyydestä on kaikkien nähtävä.

”Kummisetä”: Yksi kaikkien aikojen ikonisimmista mafiaelokuvista, ”Kummisetä” on pakko katsoa.

” Forrest Gump ”: Tämä sydäntä lämmittävä tarina epätodennäköisestä sankarista jää mieleen vielä pitkään elokuvan lopputekstien jälkeen.

”Pulp Fiction”: Tämä Quentin Tarantinon klassikko on yksi viime vuosikymmenten vaikutusvaltaisimmista elokuvista.

”The Dark Knight”: Tämä synkkä ja synkkä supersankarielokuva on pakko nähdä kaikille genren faneille.

Tyttö junassa

The Girl on the Train on Tate Taylorin ohjaama yhdysvaltalainen mysteeritrilleri-elokuva vuodelta 2016, joka perustuu Paula Hawkinsin samannimiseen debyyttiromaaniin vuodelta 2015. Blunt näyttelee Rachel Watsonia, eronnutta naista, joka sekaantuu katoamistutkimuksiin nähtyään, kuinka nainen, jonka hän uskoo olevan hänen entinen naapurinsa, siepataan. Elokuvassa nähdään myös Luke Evans, Allison Janney, Édgar Ramírez ja Justin Theroux.

Elokuvan pääkuvaukset alkoivat 4. marraskuuta 2015 New Yorkissa. The Girl on the Train julkaistiin Yhdysvalloissa 7. lokakuuta 2016, ja se tuotti maailmanlaajuisesti yli 75 miljoonaa dollaria. Elokuva sai yleisesti ottaen negatiiviset arvostelut kriitikoilta, jotka pitivät sen juonta johdannaisena.

The Accountant

The Accountant on vuonna 2016 valmistunut yhdysvaltalainen toimintatrilleri, jonka on ohjannut Gavin O’Connor ja käsikirjoittanut Bill Dubuque. Elokuvan pääosassa Ben Affleck näyttelee Christian Wolffia, matemaattista oppineisuutta, jolla on diagnosoitu autismin muoto ja joka työskentelee freelance-tilintarkastajana rikollisjärjestöille. J.K. Simmons, Anna Kendrick, Jon Bernthal, Jeffrey Tambor ja John Lithgow näyttelevät myös.

Neiti Peregrinen koti erikoisille lapsille

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children on Tim Burtonin ohjaama ja Jane Goldmanin käsikirjoittama yhdysvaltalainen synkkä fantasiaelokuva vuodelta 2016, joka perustuu Ransom Riggsin samannimiseen romaaniin vuodelta 2011. Elokuvan pääosissa nähdään Eva Green, Asa Butterfield, Ella Purnell, Samuel L. Jackson ja Judi Dench.

Tarinassa seurataan teini-ikäistä Jake Portmania (Butterfield), joka saa selville, että hänen isoisänsä Abe (Jackson) on kertonut hänelle tarinoita salaisesta kodista, jossa asuu lapsia, joilla on erikoisvoimia, ja joka osoittautuu todeksi. Jake lähtee sitten matkalle etsimään kodin johtajatarta neiti Peregrinea (Green) ja pelastamaan lapset pahalta Barronilta (Dench).

Elokuva julkaistiin Yhdysvalloissa 30. syyskuuta 2016, ja se tuotti maailmanlaajuisesti 296 miljoonaa dollaria.

Deepwater Horizon

Deepwater Horizon on vuonna 2016 valmistunut yhdysvaltalainen katastrofielokuva, joka perustuu samannimiseen öljyvahinkoon vuonna 2010. Elokuvan pääosissa nähdään Mark Wahlberg, Kurt Russell, John Malkovich ja Gina Rodriguez.

Peter Bergin ohjaama ja Matthew Sandin sekä Matthew Michael Carnahanin käsikirjoittama elokuva kertoo tapahtumista, jotka johtivat Deepwater Horizon -öljynporauslautan räjähdykseen 20. huhtikuuta 2010. Elokuva julkaistiin Yhdysvalloissa 30. syyskuuta 2016.

Deepwater Horizon sai kriitikoilta vaihtelevia arvioita, joissa se sai kiitosta näyttelemisestä, ohjauksesta ja visuaalisesta ilmeestä, mutta kritiikkiä syvällisyyden puutteesta. Elokuva tuotti maailmanlaajuisesti 127 miljoonaa dollaria 110 miljoonan dollarin budjetistaan.

The Magnificent Seven

The Magnificent Seven on Antoine Fuquan ohjaama ja Nic Pizzolatton ja Richard Wenkin käsikirjoittama yhdysvaltalainen lännen toimintaelokuva vuodelta 2016, joka perustuu samannimiseen elokuvaan vuodelta 1960. Elokuvan pääosissa nähdään Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Lee Byung-hun, Steve Zahn, Hayes MacArthur ja Peter Sarsgaard. Se on uusintafilmatisointi alkuperäisestä vuoden 1960 elokuvasta, jonka ohjasi John Sturges ja jossa näyttelivät Yul Brynner, Steve McQueen, Charles Bronson, Robert Vaughn, Brad Dexter, James Coburn ja Horst Buchholz.

Elokuvassa seurataan seitsemää pyssymiestä, jotka pikkukaupunki on palkannut suojelemaan heitä häikäilemättömän lainsuojattoman ja hänen jenginsä uhkaavalta hyökkäykseltä. The Magnificent Seven julkaistiin Yhdysvalloissa 23. syyskuuta 2016 Columbia Picturesin toimesta. Elokuva tuotti maailmanlaajuisesti 162 miljoonaa dollaria, ja se sai kriitikoilta yleisesti ottaen myönteisiä arvioita, joissa kiiteltiin sen ohjausta, näyttelijäntyötä, musiikkipätkää ja toimintakohtauksia, vaikka jotkut kritisoivat sen käsikirjoitusta.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.